Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#1291 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 17:59

Ξέρει κανείς σας αν καταργείται από δω και πέρα το 10% ; Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο και μου φαίνεται και άδικο αλλά αυτό υποστήριζε ένας γνωστός μου με υπερβολική σιγουριά . :unsure:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1292 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 18:04

Το θεωρω εντελως παραλογο να περνανε μαθητες σε διαφορες ξεπαρκες σχολες με 1000 μορια.

Πιστευω ακραδαντα οτι θα καταργηθει το 10%.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1293 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 18:42

Μόνο που καταργώντας το 10% εντελώς κάποιος που θέλει να αλλάξει σχολή πρέπει να ξαναδώσει , σωστά ; Αν κάποιος έχει βγάλει τα μόρια που απαιτούνται για να περάσει πχ αρχιτεκτονική και συνειδητοποιήσει πως αυτό που πραγματικά αγαπάει είναι τα μαθηματικά και θέλει να αλλάξει ,να πάει μια σχολή με πολύ χαμηλότερη βάση . Αυτό δηλαδή που τη μια χρονιά είχε δείξει μέσω εξετάσεων πως είναι σε θέση να περάσει σε σχολές υψηλότατου επιπέδου θα χρειάζεται να αποδείξει ξανά μέσω πανελληνίων πως είναι ικανός να πάει σε μια υποδεέστερη (ως προς τα μόρια ) σχολή; Επίσης , στην κατηγορία 10% οι βάσεις είναι πιο υψηλές σε όσες σχολές κοίταξα .
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1294 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 19:23

Αυτες οι σχολες δεν εχουν επαγγελματικη αποκατασταση, το να περασει καποιος εκει το θεωρω χασιμο χρονου και το κυριοτερο θα ξοδεψει τζαμπα λεφτα.

Ολοι ΟΑΕΔ υδραυλικοί να τα κονομήσουμε λοιπόν.

#1295 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 15:58

Ολοι ΟΑΕΔ υδραυλικοί να τα κονομήσουμε λοιπόν.

Αν σου πω ότι λατρεύω τα μαθηματικά ,τα σπουδάζω και όμως αυτή η σκέψη περνάει από το μυαλό μου κάθε φορά που ο υδραυλικός έρχεται στο σπίτι για δύο ώρες και ζητάει 50ευρα θα με πιστέψεις ;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1296 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 17:00

Το θεωρω εντελως παραλογο να περνανε μαθητες σε διαφορες ξεπαρκες σχολες με 1000 μορια.

Πιστευω ακραδαντα οτι θα καταργηθει το 10%.

Από εδώ και στο εξής είσαι δηλωμένος εχθρός μου...
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#1297 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 21:35

Ήρεμήστε παίδες. Καταλαγιάστε τον θυμό σας και αφήστε πίσω τις έχθρες σας. :P

Εγώ να πώ συγχαρητήρια και κουράγιο σε αυτούς που έδωσαν και άντε να παίρνουμε σειρά και εμείς :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1298 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 22:22

και άντε να παίρνουμε σειρά και εμείς :P

μωρε και που την "πηραμε" τη σειρα μας... :sigh2: τις τελευταιες μερες πεθαινω απο τη κουραση και μονο οπυ σκεφτομαι οτι πιο μετα θ ναι χειροτερα..:sadist::sadist:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1299 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 22:23

Ωχ, κι εγώ κουράζομαι ήδη.

#1300 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 22:26

μωρε και που την "πηραμε" τη σειρα μας... :sigh2: τις τελευταιες μερες πεθαινω απο τη κουραση και μονο οπυ σκεφτομαι οτι πιο μετα θ ναι χειροτερα..:sadist::sadist:

θα το συνηθήσεις, απλά.
ήδη το σχολείο μου λείπει!

#1301 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 22:30

:smokingg: ασε τωρα κανω ενα διαλειμματακι μετα απο 3 ωρες μαθημα και θα παω ν διαβασω οικονομια...:sigh2: λιγο ελεος αυτος ο καθηγητης της οικονομιας δεν μπορει να δειξει;!
edit -_- μωρε κ εμενα μ λειπει!!! παντα λατρεβα το σχολειο (οχι απαραιτητα καθηγητες)
αλλα γενικα...περνουσε η ωρα μ!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iris 生活 kurosaki: 27 Αύγουστος 2010 - 22:34
...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1302 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 22:50

σωστή! ναι ρίξε ένα διαβασματάκι!
αχ σε νιώθω ολοι περάσαμε από τέτοιους καθηγητες. σε τέτοιες περιπτώσεις ενδεικνυται να διαβασεις παραπάνω από το κανονικό! (δυστυχώς ή ευτυχώς-σα συμβουλή το λέω)

ναι με τη διαφορά ότι θα ξαναπάς σχολείο εσυ!

#1303 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 22:55

κοιτα δε μπορω να πω οτι ειναι απο τους ηλιθιους καθηγητες...απλα πιεζει πολυ για διαβασμα! αλλα αυτο ειναι καλο...νταξ ειναι ολα τα λεφτα σα καθηγητης δε μπορω να πω...μονο που απαιτει συνεχεια να τον κοιταω στα ματια και εγω δεν μπορω σ αυτο το θεμα.. XD
και ετσι κ αλλιως πρεπει σ αυτο το μαθημα να διαβαζω πολυ διοτι η σχολη π θελω οσο παει ανεβαινειιι~~~!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1304 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 22:59

...μονο που απαιτει συνεχεια να τον κοιταω στα ματια

Το νου σου.

#1305 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero