Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#1186 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 12 July 2010 - 22:03

15.5 από 18 που περίμενα Αγγλικα.
Υπέροχα :kakaka:.
Πάνε και οι ΔΕΣ..
Posted Image

#1187 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 12 July 2010 - 22:09

Εγώ έγραψα 18.6 αγγλικά αλλά δεν αλλάζει κάτι.Καταραμένη Έκθεση:cry5:

#1188 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 12 July 2010 - 22:24

Δεν περνατε αγγλικη φιλολοφια! εχω ακουσει οτι αν παρεις 10 στα αγγλικα περνας, μαλλον δεν ισχυει σωστα?!

Posted Image

#1189 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 12 July 2010 - 22:35

Εγώ δήλωσα ΤΕΙ Ηλεκτρονικής Αθήνα,θεωρώντας τα,ως τον συντομότερο δρόμο για να ασχοληθώ με την ρομποτικη.

Ημουν Τει αυτοματισμου στην χαλκιδα και εχεις επαγγελματικα δικαιωματα ακομα και ως ηλεκρτονικος.Επισης εχεις και μαθηματα ρομποτικης.Η αλλιως δηλωσε βιομηχανικη πληροφορικη στην καβαλα.Παντως και τα 2 ειναι απο τις πιο δυσκολες σχολες:smokingg:

#1190 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 13 July 2010 - 15:27

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ) με 18.000 κατι μορια αν ρωτας αυτο φυσικα ;x

Καλο θα ηταν να δηλωσεις γ κρητη η πατρα γτ χρειαζεται παρα πολυ διαβασμα στα αντιστοιχα αει οπως θεσσαλονικη κ κομοτηνη!

Βασικα το τμημα της πατρας ειναι το καλυτερο απ οτι ακουω (αν δε βλογησουμε κ τα γενια μας :P )

Posted Image

#1191 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 13 July 2010 - 15:47

Καλύτερο απο του Ε.Μ.Π. ;:huh:
Posted Image

#1192 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 13 July 2010 - 16:49

Για αρχιτεκτονικη ΕΜΠ ή ΑΠΘ?
Παιρναω και στα δυο αλλα ειμαι σε διλιμμα(οτι να ναι μου λεει ο καθενας!):hmmm:

#1193 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 13 July 2010 - 17:12

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:

ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ ΠΑΤΡΑΣ

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ (ΑΕΙ) ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ ΠΑΤΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 17400 ΜΟΡΙΑ

ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 2 Η ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ???

ΟΠΟΙΟΣ Μ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1194 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 13 July 2010 - 18:40

Το δευτερο ασχολειτα με τον προγραματισμο!

Οσο γ την διαφορα πρεπει να την ξερεις, ποια δλδ η διαφορα μεταξυ ενος καθηγητη πληροφορικης με εναν που ασχολειται αποκλειστικα με τους υπολογιστες κ οχι με την διδασκαλια!

Posted Image

#1195 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 13 July 2010 - 19:05

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:

ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ ΠΑΤΡΑΣ

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ (ΑΕΙ) ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ ΠΑΤΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 17400 ΜΟΡΙΑ

ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 2 Η ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ???

ΟΠΟΙΟΣ Μ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ

Βασικά, αυτό είναι ένα τμημα, όχι δυο, το 'πληροφορικης και μηχανικων Η/Υ Πάτρας' (αν δε κάνω λάθος), που ασχολείται κατά κύριο λόγο με προγραμματισμό. Έπειτα υπάρχει και το 'ηλεκτρολόγων μηχανικών κ τεχνολογίας Η/Υ Πάτρας', που ναι μεν ασχολείται με υπολογιστές, αλλά όχι στο βαθμό που ασχολούνται στο της πληροφορικής.

Edited by Aiorral, 13 July 2010 - 22:27.

#1196 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 13 July 2010 - 19:48

Καλύτερο απο του Ε.Μ.Π. ;:huh:

Το εμπ εχει τη φημη, αλλα προγραμμα σπουδων νομιζω ειναι καλυτερο της πατρας
Επισης παιζει να ναι και το πιο δυσκολο τμημα των ηλεκτρολογων

Τωρα γι αυτο που λετε με μηχανικο Η/Υ και Πληροφορικη, κατ αρχην απ το 1ο εχεις πτυχειο πολυτεχνικης (μετραει περισσοτερο) κ απ το αλλο ΑΕΙ
Και οπως αναφερθηκε η ΠΛηροφορικη γαζει περισσοτερο καθηγητες, ενω λογικα οι Η/Υ ασχολουνται παραπανω με προγραμματισμο/hardware

Αναμεσα σε ΗΜΤΥ (ηλεκτρολογους) και Η/Υ, οι Η/Υ σαφως ασχολουνται παραπανω με υπολογιστες, ενω οι ηλεκτρολογοι εχουν λιγο απ ολα

Αυτα σε γενικες γραμμες, αν καποιος το σκεφτεται γι αυτες τις σχολες ομως πρεπει να δει κ τα μαθηματα και το προγραμμα σπουδων της εκαστοτε σχολης, πριν δηλωσει οτιδηποτε

Posted Image

#1197 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 13 July 2010 - 20:06

Το εμπ εχει τη φημη, αλλα προγραμμα σπουδων νομιζω ειναι καλυτερο της πατρας
Επισης παιζει να ναι και το πιο δυσκολο τμημα των ηλεκτρολογων

Τωρα γι αυτο που λετε με μηχανικο Η/Υ και Πληροφορικη, κατ αρχην απ το 1ο εχεις πτυχειο πολυτεχνικης (μετραει περισσοτερο) κ απ το αλλο ΑΕΙ
Και οπως αναφερθηκε η ΠΛηροφορικη γαζει περισσοτερο καθηγητες, ενω λογικα οι Η/Υ ασχολουνται παραπανω με προγραμματισμο/hardware

Αναμεσα σε ΗΜΤΥ (ηλεκτρολογους) και Η/Υ, οι Η/Υ σαφως ασχολουνται παραπανω με υπολογιστες, ενω οι ηλεκτρολογοι εχουν λιγο απ ολα

Αυτα σε γενικες γραμμες, αν καποιος το σκεφτεται γι αυτες τις σχολες ομως πρεπει να δει κ τα μαθηματα και το προγραμμα σπουδων της εκαστοτε σχολης, πριν δηλωσει οτιδηποτε

Βασικά από αυτα που ξέρω εγώ οι ηλεκτρολόγοι καθαρά κάνουν πολύ λιγότερο προγραμματισμό σε σχέση με σχολές πληροφορικής.Απλώς η σχολή στην Πάτρα συγκεκριμένα δίνει ιδιάιτερη βάσή και στους υπολογιστές.Δλδ δεν είναι όλες οι σχολές ηλεκτρολόγων έτσι.
Posted Image

#1198 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 15 July 2010 - 22:35

15,1 αγγλικά. χαλάστηκα λίγο, αλλά οκ αφού περνάω άνετα αγγλ. φιλολ.

#1199 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 18 August 2010 - 13:46

μιας και ξεκινησαν ιδιαιτερα φροντιστηρια κλπ
θα θελα να πω καλο κουραγιο στα παιδια της 3ης λυκειου διοτι μια δυσκολη χρονια μας περιμενει!!!!

Posted Image

#1200 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 18 August 2010 - 13:50

Βασικά από αυτα που ξέρω εγώ οι ηλεκτρολόγοι καθαρά κάνουν πολύ λιγότερο προγραμματισμό σε σχέση με σχολές πληροφορικής.Απλώς η σχολή στην Πάτρα συγκεκριμένα δίνει ιδιάιτερη βάσή και στους υπολογιστές.Δλδ δεν είναι όλες οι σχολές ηλεκτρολόγων έτσι.

Γενικα ο Προγραμματισμος που κανουν ειναι C και Assembly για να προγραμματιζουν μικροελεκτες πχ της σειρας PIC
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis: