Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#1171 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 11:09

+10000 mono

Δε βλεπω ατομα για θετικες επιστημες και Ιατρικες σχολες....

μα κανεις?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tenshi: 12 Ιούλιος 2010 - 11:15

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1172 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 11:42

Εγώ δήλωσα ΤΕΙ Ηλεκτρονικής Αθήνα,θεωρώντας τα,ως τον συντομότερο δρόμο για να ασχοληθώ με την ρομποτικη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1173 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 11:50

Εγώ δήλωσα ΤΕΙ Ηλεκτρονικής Αθήνα,θεωρώντας τα,ως τον συντομότερο δρόμο για να ασχοληθώ με την ρομποτικη.

Βασικα εκανες ενα λαθακι εδω. Ο πιο συντομος δρομος νομιζω ειναι το TEI Αυτοματισμου!
Δεν ειμαι σιγουρος κατα 100% αλλα μαλλον εκει πρεπει να πας.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1174 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 11:54

γυρω στις 13.000 μορια για 'μενα και περιμενω μερικα ακομα απο τα ειδικα μαθηματα. Αν και δεν τα πηγα τοσο καλα οσο περιμενα, πιστευω πως θα καταφερω να περασω στο ΤΕΙ γραφιστικης...

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#1175 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 12:02

Κάτι άσχετο. Το τμήμα Βιολογίας στο 2ο πεδίο είναι το ίδιο με αυτό στο 3ο; Σε όσα πήγα λέει απλά Βιολογίας δεν βγάζεις άκρη.. http://gym-n-mylot.pel.sch.gr/epistpedia.htm

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1176 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 12:33

Βασικα εκανες ενα λαθακι εδω. Ο πιο συντομος δρομος νομιζω ειναι το TEI Αυτοματισμου!
Δεν ειμαι σιγουρος κατα 100% αλλα μαλλον εκει πρεπει να πας.

Nαι,αλλά τελειώνοντας από εκεί,θα έχω αναγνωρισμενα επαγγελματικά δικαιώματα σε αντίθεση με το ΤΕΙ αυτοματισμού που έχω ακούσει πως δεν έχουν (ή έτσι νομίζω...)...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1177 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 15:01

γυρω στις 13.000 μορια για 'μενα και περιμενω μερικα ακομα απο τα ειδικα μαθηματα. Αν και δεν τα πηγα τοσο καλα οσο περιμενα, πιστευω πως θα καταφερω να περασω στο ΤΕΙ γραφιστικης...

Γραφιστική; Αθηνών; Η περσινή βάση ήταν ~17.800 μαζί με τα σχέδια. Πιστεύεις πως θα πέσει τόσο;

Δε ρωτάω για να σε αποθαρρύνω, απλά κι εγώ ενδιαφέρομαι αλλά δεν το βλέπω.

Μάλλον Γιάννενα και πλαστικών τεχνών, εξίσου ενδιαφέρουσα σχολή και από τη σωστή κατεύθυνση βγαίνεις γραφίστας. Είναι και ΑΕΙ (όχι ότι έχει σημασία, αλλά οκ).
Cool stuff.

HnH5aB0.jpg

#1178 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 15:19

Στα ειδικά μαθήματα νομίζω ο συντελεστής είναι 2 οπότε άνετα έχει ελπίδες :P

xbJ3b2w.jpeg

#1179 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 15:26

Εγώ θα πάω σε σχολή του ΟΑΕΔ να βγω υδραυλικός να βγάζουμε κανα φράγκο να ζούμε γιατί αλλιώς @@. Welcome to reality.

Επίσης από 100% προσωπική εμπειρία. ΜΗΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΤΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΣΑΣ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1180 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 15:32

Γραφιστική; Αθηνών; Η περσινή βάση ήταν ~17.800 μαζί με τα σχέδια. Πιστεύεις πως θα πέσει τόσο;

Δε ρωτάω για να σε αποθαρρύνω, απλά κι εγώ ενδιαφέρομαι αλλά δεν το βλέπω.

Μάλλον Γιάννενα και πλαστικών τεχνών, εξίσου ενδιαφέρουσα σχολή και από τη σωστή κατεύθυνση βγαίνεις γραφίστας. Είναι και ΑΕΙ (όχι ότι έχει σημασία, αλλά οκ).
Cool stuff.

Περυσι ομως τα θεματα που εβαλαν στα μαθηματικα, στην εκθεση και στην τεχνολογια εκτυπωσεων ηταν υπερβολικα ευκολα, σχεδον γελοια για την ακριβεια. Απο την αλλη, φετος μας εβαλαν αρκετα δυσκολοτερα θεματα και προσθεσαν μια ακομα θεση απο τα επαλ (τωρα μπορουν να μπουν 14 απο εδω). Με λιγα λογια πιστευω πως οι βασεις θα πεσουν κατακορυφα, γι' αυτο ειπα οτι εχω ελπιδες....

Για ΑΕΙ δεν το βλεπω γιατι πρεπει να δωσεις φυσικη και βιολογια (αν δεν κανω λαθος).

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1181 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 15:39

Περυσι ομως τα θεματα που εβαλαν στα μαθηματικα, στην εκθεση και στην τεχνολογια εκτυπωσεων ηταν υπερβολικα ευκολα, σχεδον γελοια για την ακριβεια. Απο την αλλη, φετος μας εβαλαν αρκετα δυσκολοτερα θεματα και προσθεσαν μια ακομα θεση απο τα επαλ (τωρα μπορουν να μπουν 14 απο εδω). Με λιγα λογια πιστευω πως οι βασεις θα πεσουν κατακορυφα, γι' αυτο ειπα οτι εχω ελπιδες....

Για ΑΕΙ δεν το βλεπω γιατι πρεπει να δωσεις φυσικη και βιολογια (αν δεν κανω λαθος).

Εγώ ΓΕΛ τελείωσα, οπότε μάλλον υπάρχουν διαφορές με τα ΕΠΑΛ όσον αφορά την εισαγωγή που δε ξέρω.

Όταν λες για το ΑΕΙ αναφέρεσαι στο Πλαστικών που είπα; Γιατί ΑΕΙ γραφιστικής δεν υπάρχει. χΔ
Γι αυτό από ΓΕΛ χρειάζεται μόνο ελεύθερο ως ειδικό.

HnH5aB0.jpg

#1182 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 17:17

Όταν λες για το ΑΕΙ αναφέρεσαι στο Πλαστικών που είπα; Γιατί ΑΕΙ γραφιστικής δεν υπάρχει. χΔ
Γι αυτό από ΓΕΛ χρειάζεται μόνο ελεύθερο ως ειδικό.

Ναι, σε αυτο αναφερομουν. Οταν πας απο γενικο λυκειο σε ΑΕΙ δεν πρεπει να δωσεις εξτρα την βιολογια και την φυσικη? (οπως γινεται και με το ΑΕΙ για την αρχιτεκτονικη).

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1183 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 17:28

Όχι. Χρειάζεται απλά να μπορείς και να δηλώσεις το σωστό πεδίο και να δώσεις τα ειδικά μαθήματα που πιθανόν να απαιτεί η εκάστοτε σχολή.

Η αρχιτεκτονική για παράδειγμα, χρειάζεται μόνο ελεύθερο και γραμμικό ως "έξτρα" μαθήματα, όπως και η γραφιστική. Των πλαστικών χρειάζεται μόνο ελεύθερο.

HnH5aB0.jpg

#1184 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 17:56

Χμμμ... λογικα θα την δηλωνα αν υπηρχε ως επιλογη στο μηχανογραφικο μου, αλλα για καποιον λογο δεν την ειδα πουθενα, γι' αυτο πιστευα πως θελει να δωσεις και καποιο αλλο μαθημα το οποιο δεν εκανα στο ΕΠΑΛ....
thanks για το ξεκαθαρισμα παντως putin :)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1185 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 18:21

Βγήκαν τα ειδικά. D:

HnH5aB0.jpg