Δε βλεπω ατομα για θετικες επιστημες και Ιατρικες σχολες....
μα κανεις?
Edited by Tenshi, 12 July 2010 - 11:15.
Posted 12 July 2010 - 11:09
Edited by Tenshi, 12 July 2010 - 11:15.
Posted 12 July 2010 - 11:42
Posted 12 July 2010 - 11:50
Εγώ δήλωσα ΤΕΙ Ηλεκτρονικής Αθήνα,θεωρώντας τα,ως τον συντομότερο δρόμο για να ασχοληθώ με την ρομποτικη.
Posted 12 July 2010 - 11:54
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 12 July 2010 - 12:02
Posted 12 July 2010 - 12:33
Nαι,αλλά τελειώνοντας από εκεί,θα έχω αναγνωρισμενα επαγγελματικά δικαιώματα σε αντίθεση με το ΤΕΙ αυτοματισμού που έχω ακούσει πως δεν έχουν (ή έτσι νομίζω...)...Βασικα εκανες ενα λαθακι εδω. Ο πιο συντομος δρομος νομιζω ειναι το TEI Αυτοματισμου!
Δεν ειμαι σιγουρος κατα 100% αλλα μαλλον εκει πρεπει να πας.
Posted 12 July 2010 - 15:01
Γραφιστική; Αθηνών; Η περσινή βάση ήταν ~17.800 μαζί με τα σχέδια. Πιστεύεις πως θα πέσει τόσο;γυρω στις 13.000 μορια για 'μενα και περιμενω μερικα ακομα απο τα ειδικα μαθηματα. Αν και δεν τα πηγα τοσο καλα οσο περιμενα, πιστευω πως θα καταφερω να περασω στο ΤΕΙ γραφιστικης...
Posted 12 July 2010 - 15:19
Posted 12 July 2010 - 15:26
Posted 12 July 2010 - 15:32
Περυσι ομως τα θεματα που εβαλαν στα μαθηματικα, στην εκθεση και στην τεχνολογια εκτυπωσεων ηταν υπερβολικα ευκολα, σχεδον γελοια για την ακριβεια. Απο την αλλη, φετος μας εβαλαν αρκετα δυσκολοτερα θεματα και προσθεσαν μια ακομα θεση απο τα επαλ (τωρα μπορουν να μπουν 14 απο εδω). Με λιγα λογια πιστευω πως οι βασεις θα πεσουν κατακορυφα, γι' αυτο ειπα οτι εχω ελπιδες....Γραφιστική; Αθηνών; Η περσινή βάση ήταν ~17.800 μαζί με τα σχέδια. Πιστεύεις πως θα πέσει τόσο;
Δε ρωτάω για να σε αποθαρρύνω, απλά κι εγώ ενδιαφέρομαι αλλά δεν το βλέπω.
Μάλλον Γιάννενα και πλαστικών τεχνών, εξίσου ενδιαφέρουσα σχολή και από τη σωστή κατεύθυνση βγαίνεις γραφίστας. Είναι και ΑΕΙ (όχι ότι έχει σημασία, αλλά οκ).
Cool stuff.
Posted 12 July 2010 - 15:39
Εγώ ΓΕΛ τελείωσα, οπότε μάλλον υπάρχουν διαφορές με τα ΕΠΑΛ όσον αφορά την εισαγωγή που δε ξέρω.Περυσι ομως τα θεματα που εβαλαν στα μαθηματικα, στην εκθεση και στην τεχνολογια εκτυπωσεων ηταν υπερβολικα ευκολα, σχεδον γελοια για την ακριβεια. Απο την αλλη, φετος μας εβαλαν αρκετα δυσκολοτερα θεματα και προσθεσαν μια ακομα θεση απο τα επαλ (τωρα μπορουν να μπουν 14 απο εδω). Με λιγα λογια πιστευω πως οι βασεις θα πεσουν κατακορυφα, γι' αυτο ειπα οτι εχω ελπιδες....
Για ΑΕΙ δεν το βλεπω γιατι πρεπει να δωσεις φυσικη και βιολογια (αν δεν κανω λαθος).
Posted 12 July 2010 - 17:17
Ναι, σε αυτο αναφερομουν. Οταν πας απο γενικο λυκειο σε ΑΕΙ δεν πρεπει να δωσεις εξτρα την βιολογια και την φυσικη? (οπως γινεται και με το ΑΕΙ για την αρχιτεκτονικη).Όταν λες για το ΑΕΙ αναφέρεσαι στο Πλαστικών που είπα; Γιατί ΑΕΙ γραφιστικής δεν υπάρχει. χΔ
Γι αυτό από ΓΕΛ χρειάζεται μόνο ελεύθερο ως ειδικό.
Posted 12 July 2010 - 17:28
Posted 12 July 2010 - 17:56