Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#1156 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2010 - 18:16

του χρονου δινω και εγω ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1157 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2010 - 20:04

why? δεν σπουδαζεις ??

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1158 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2010 - 20:42

why? δεν σπουδαζεις ??

σπουδαζω, αλλα θελω να τελειωσω και αλλη/ες ...:kakaka:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1159 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2010 - 22:00

Εγω οταν τελειωσω την μηχανικων , θα ξαναδωσω για αξιωματικων/αστυφυλάκων. Ισως δωσω και πριν τελειωσω την μηχανικων αν βλέπω δεν τραβάει..Ανεργεια δυστυχως και το βλεπω σε συμφοιτητες. Παω για τα σιγουρα..

#1160 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2010 - 22:57

Εγω οταν τελειωσω την μηχανικων , θα ξαναδωσω για αξιωματικων/αστυφυλάκων. Ισως δωσω και πριν τελειωσω την μηχανικων αν βλέπω δεν τραβάει..Ανεργεια δυστυχως και το βλεπω σε συμφοιτητες. Παω για τα σιγουρα..

Πρόσεχε σε τι μονάδα θα πας Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1161 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 14:03

Εγώ είμαι ανάμεσα σε TEI κοπής μορταδέλας και ΙΕΚ τμήμα κυνηγός χρυσόψαρων...

Tough call~~~

xbJ3b2w.jpeg

#1162 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 14:26

δλδ το StrangeLoopοιο προγραμμα σπουδων παει στα 15 χρονια σωστα? XD

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1163 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 16:30

εν αναμονή των αγγλικών για να δω τι θα κάνω.:emptyonexg1:
16.6 έκθεση

Να 'σαι κι ευχαριστημένος... Εγώ έγραφα σε κάθε διαγώνισμα έκθεσης, και στο φροντιστήριο και στο σχολείο, 18 - 19, και μόλις πήγα να πάρω να αποτελέσματα είδα ένα 15,2... Ήμουν κάπως έτσι: :nooooo:
Ναι, ήμουν ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που μπορούσε να γράψει έκθεση 15,2 και αρχαία 19,6... :sadist: Έτσι όπως πήγαν τα πράγματα έβγαλα 18.810 μόρια και περνάω, με τις περσινές βάσεις, Νομική Θεσσαλονίκης. Επειδή είμαι απ' τη Εύβοια, θέλαμε Νομική Αθήνας, οπότε φαντάζεστε τι επακολούθησε... Αλλά τώρα το θέμα δεν είναι τόσο η πόλη, όσο η σχολή. Μου λένε να πάω Παιδαγωγικό όλοι. Νομική ξέρω ότι θα πρέπει να διαβάσω πολύ, αλλά τα anime δε θέλω να τα παρατήσω, και θέλω να κοιτάξω αν μπορώ να κάνω κάτι μ' αυτά επαγγελματικά. Γενικώς είμαι σε μια απελπιστική κατάσταση, και δεν ξέρω ακόμα και τι θα γίνει με τις βάσεις. Αν δεν ανεβούνε, καλά θα είμαι.

Όσο για τα αγγλικά, θα βγουν στο www.minedu.gov.gr όταν δεήσουν να τα διορθώσουν, νομίζω. Τα περιμένω κι εγώ να δούμε αν περνάω καμιά Αγγλική Φιλολογία...

#1164 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 17:20

Και εγώ 15,9 είχα έκθεση...

edit: τώρα που το ξαναβλέπω παίζει να είναι το πιο άχρηστο comment ever...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από karkas: 11 Ιούλιος 2010 - 17:25

[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#1165 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 17:44

Μου λένε να πάω Παιδαγωγικό όλοι. ...

μέχρι να πας και να τελειωσεις όμως το Παιδαγωγικό μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα. Ετσι την ειχε πατησει και ενας γνωστος μου με τη Γεωπονικη.

Παλιοτερα στο παιδαγωγικό πηγαιναν με τις χαμηλες βασεις και ηταν απο τα υποτιμημενα τμηματα ενω στους καθηγητες ηθελε υψηλες βασεις. Τωρα γινεται το αντιθετο, ιδιως στα φιλολογικά.

#1166 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 18:30

μέχρι να πας και να τελειωσεις όμως το Παιδαγωγικό μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα. Ετσι την ειχε πατησει και ενας γνωστος μου με τη Γεωπονικη.

Παλιοτερα στο παιδαγωγικό πηγαιναν με τις χαμηλες βασεις και ηταν απο τα υποτιμημενα τμηματα ενω στους καθηγητες ηθελε υψηλες βασεις. Τωρα γινεται το αντιθετο, ιδιως στα φιλολογικά.

Τα πράγματα έχουν ήδη αλλάξει στο Παιδαγωγικό. Εννοείται ότι θα σταματήσουν να διορίζουν αβέρτα όπως έκαναν τα τελευταία χρόνια. Ενώ απ' τη Νομική μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αλλά πρέπει να είσαι διαθετειμένος να στρωθείς... Δεν ξέρω κανέναν αρκετά μαζοχιστή που να το κάνει με ευχαρίστηση, αλλά δεν είναι και αδύνατον. Και στη χειρότερη των περιπτώσεων, υπάρχει και το εξωτερικό. Τι θα σε ωφελήσει εκεί περισσότερο, ένα πτυχίο Νομικής ή ένα πτυχίο Παιδαγωγικού; Όρεξη να διαβάσω δεν είχα ποτέ, το σχολείο πάντα το μισούσα θανάσιμα, η καλύτερή μου θα ήταν να πάω στην Ιαπωνία και να στήνω σενάρια για anime και manga, αλλά αν πρέπει να γίνει, θα γίνει. Άσε που αν πάω μπορεί και να μ' αρέσει, πού ξέρεις... :unlucky: Ναι, έχω ελαφρά κατάθλιψη...:run:

#1167 Shinobi no mono

Shinobi no mono

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 22:30

κοιτα και εμενα η εκθεση με εφαγε 14,3 ενω στα αρχαια 19,3 και στα λατινικα.με 18200 περναω νομικη κομοτηνης(μπορει και θεσνικης αν πεσουν αλλα μου εχουν πει οτι αν δεν εχεις γνωστους δικηγορους να σε παρουν και να σε βοηθησουν τοτε δυσκολα.μια συμμαθητρια μου το σκεφτεται και εχει 3 θειους δικηγορουσ...τωρα αφου δεν περναω και αξιωματικων αστυνομιας σκεφτομαι για φιλολογια μιας και ανεκαθεν μου αρεσαν τα λατινικα και τα αρχαια.

#1168 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 22:47

Λοιπόν πρώτο και βασικότερο. Δεν θα πας εκεί που θέλουν οι άλλοι, δεν θα πας εκεί που νομίζεις τώρα ότι θα έχεις επαγγελματική αποκατάσταση. Θα πας κάπου που θα το γουστάρεις πραγματικά. Γιατί αν δεν σου αρέσει, θα διαβάζεις με το ζόρι και ακόμα και εύκολα να είναι θα σου φαίνονται δύσκολα. Επίσης αργότερα όταν θα πιάσεις δουλειά θα το κάνεις με το ζόρι. Θες πραγματικά να κάνεις για όλη σου τη ζωή κάτι που δεν σου αρέσει πραγματικά?

Από κει και πέρα όσον αφορά τη Νομική. Φαντάζομαι πώς το έχεις στο μυαλό σου (κάπως έτσι το είχα και εγώ όταν μπήκα) αλλά ξέχνα το, καμία σχέση. Δεν είναι αυτά που βλέπεις στις ταινίες και τις σειρές ή ό,τι άλλο μπορεί να φαντάζεσαι. Από κάποιο σημείο και μετά όταν εξοικιωθείς με τις έννοιες και τον τρόπο σκέψης μπορεί να πορωθείς μπορεί και όχι, εξαρτάται από σένα.

Οι επαγγελματικές προοπτικές αν γίνεις δικηγόρος είναι κλάφτα. Τα λεφτά λίγα, οι ώρες δουλειάς πολλές (αν δεν πάρεις το γραφείο του μπαμπά) και μέχρι να κάνεις δικό σου κύκλο φτάνεις 40 χρονών. Άσε που οι περισσότερες υποθέσεις είναι κάτι αστικά τύπου ο γείτονας μου πήρε τη θέση του parking.

Όμως αν το γουστάρεις πραγματικά μπορείς να το παλέψεις, δεν σημαίνει ότι αυτό που ισχύει για την πλειοψηφία θα ισχύσει και για σένα. Από κει και πέρα το καλό με τη Νομική είναι ότι μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα όταν βγεις και να βοηθήσεις αρκετό κόσμο με τις γνώσεις σου (αν σε ενδιαφέρει να βοηθήσεις κόσμο that is και δεν πας μόνο για τα φράγκα).

Συμβουλή δική μου. Χαλάρωσε, μπες στα sites των σχολών που σε ενδιαφέρουν και ρίξε μια και δυο μη σου πω ματιές στο πρόγραμμα και το περιεχόμενο των σπουδών, πήγαινε μια βόλτα μόνος σου σκέψου το, γύρνα, συμπλήρωσε το μηχανογραφικό και ανακοίνωσε τα αποτελέσματα. After all, είναι η δική σου ζωή :P

xbJ3b2w.jpeg

#1169 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 23:19

Εγω θα σπουδασω Χρηματοεισπρακτορας. Nuff' said.

btw ξερει κανενας βασεις για υπολογιστες( δεν ξερω πως το λενε ) πατρας ?

#1170 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 23:22

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ) με 18.000 κατι μορια αν ρωτας αυτο φυσικα ;x

Καλο θα ηταν να δηλωσεις γ κρητη η πατρα γτ χρειαζεται παρα πολυ διαβασμα στα αντιστοιχα αει οπως θεσσαλονικη κ κομοτηνη!

Δημοσιευμένη  εικόνα