Ουφ ευτυχως εχω αφησει 2 χρονια πισω μου τωρα τις πανελλαδικες...
Το θεμα ειναι τωρα τα προβληματα και της φοιτητικης ζωης. και οχι μπορει να μην ειναι πολλα, μπορει να μη σου καιγεται και πολυ καρφακι αν χρωστας κανα μαθημα, μπορει να εισαι ολη την ωρα στους δρομους και στα εξω με την κραιπαλη που χαρακτηριζει τη φοιτητοζωη και την παρεα σου, και μπορει να εχεις ηδη επισκεφτει την Ιο, τη Μυκονο ,την Αραχωβα και τη Σαντορινη για να δωσεις και εκει το παρον.
ΟΜΩΣ το προβλημα ακουει στην λεξη "ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ"και το γεγονος οτι ξεκιναει καλοκαιρι και τελειωνει παλι καλοκαιρι. Και καθεσαι και βλεπεις ολους και ολες να ειναι στην παραλια να σου γυριζουν μαυρισμενοι και να λενε παλι εχασα ή κερδισα στις ρακετες και το ταβλι σημερα και εσυ να εισαι σκασμενος πανω απο ενα τομο της Ορθοπαιδικης ή τον τομο του Κυκλοφορικου ή αυτον της Φυσιολογιας!!!!!

:sadist:

:zetsubou:
Συν το γεγονος οτι μπορει να δινεις μεσα στο καταμεσημερο και να πρεπει να τρεχεις Αθηνα με συγκοινωνια μεσα στο καυσαεριο και τη ζεστη.
Επιανα ΣΑΣ αλλα ειχα μυωπια και επρεπε να κανω εγχειρηση και λεω "αστο καλυτερα, παω Φυσικοθεραπεια που και μου αρεσει και λιγοτερα μορια ειναι." Περασα απο τους πρωτους αλλα καθε φορα που ερχεται αυτη η ρημαδοεξεταστικη λεω "ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ"
Anyway, καλη επιτυχια με τα αποτελεσματα!