Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#421 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 12:02

.... επισης συμβουλη... μη δηλωσετε Ιατρικη.... με τπτ ομως... γιατι λενε οτι το 1ο ετος ειναι το πιο ευκολο... κ εγω μετα δυσκολιας κ βασανων την παλευω με τα μαθηματα... αφηστε π η εξεταστικη μας τελειωνει μεσα ιουλιου ~κλαιω την μοιρα των 6 καλοκαιριων π προκειται να χασω +++++~
:nanana::zetsubou:

Μαζι σου ρε! Παω να χρωσταω και 3 μαθημα!:wooi2:Αλλα δεν κλαιω,ε επιλογες ειναι αυτες... Το παιρνω πιο χαλαρα.
Παιδια μην την ακουτε! Αντε να γινουμε House καποια μερα.

#422 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 12:18

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Βreak 2 legs everyone!!! :congrats:

#423 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 12:35

Tα πρώτα νεα από τις πανελλήνιες δεν είναι καθόλου καλά . Υπολογίζεται ότι περίπου 1 στους 10 μαθητές στα μαθηματικά κατεύθυνσης έγραψε κάτω από τη βάση !
Δυστυχώς μάλλον δικαιώνομαι όταν έλεγα ότι τα θέματα είναι δύσκολα .....
Θα δούμε τι θα γίνει πάντως από ότι άκουσα μιλάμε για μικρή πτώση των βάσεων .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#424 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 12:38

εγω προσωπικα εγραψα 10,4 μαθηματικα κατευθυνσης και ειμαι κατα ευχαριστημενη...νοιώθω θεουλης αυτη τη στιγμη!!!:hahaha::hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Click the hatchlings and save them!!!

#425 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 12:40

Δεν την παλεύω με αυτά τα μαθηματικά της Γ. Ένω στην φυσική είμαι μια χαρά στα μαθηματικά άστα.:emptyonexg1::emptyonexg1: Θα δω πως θα τα καταφέρω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#426 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 12:48

Tα πρώτα νεα από τις πανελλήνιες δεν είναι καθόλου καλά . Υπολογίζεται ότι περίπου 1 στους 10 μαθητές στα μαθηματικά κατεύθυνσης έγραψε κάτω από τη βάση !
Δυστυχώς μάλλον δικαιώνομαι όταν έλεγα ότι τα θέματα είναι δύσκολα...

You sure? Γιατι νομιζω οτι αυτο ονομαζεται μεγαλη επιτυχια αν κοπηκε μονο 1 στους 10.
Μαλλον τυπογραφικο θα εκανες.:wis:

#427 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 16:37

Κανα νέο απο τους πανελληνιους-san?

Ε ας το παίξω λίγο ποζεράς τότε ... 19121 και 19368 στο πέμπτο πεδίο.Άντε να δούμε τώρα που δεν έχω ιδέα τί θέλω να κάνω στη ζωή μου.

#428 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 17:59

Ε ας το παίξω λίγο ποζεράς τότε ... 19121 και 19368 στο πέμπτο πεδίο.Άντε να δούμε τώρα που δεν έχω ιδέα τί θέλω να κάνω στη ζωή μου.

Ometetou gozaimasu! Και με τα θεματα που επεσαν φετος πρέπει να ειναι κάτι παραπάνω απο μεγάλο επιτευγμα.:wooi2:
Χεχε ελα στη ιατρικη στην Πατρα τοτε,οχι πως το λεω ως συμβουλη,αλλα ειμαι μοναχουλα μου εκει και οι anime fans ειναι 1,5(ισως και μονο 1) εκτος απο εμενα.
Οπως βλεπεις η Πατρα εχει περιορισμενα στρατευματα otaku και χρειαζομαστε ενισχυσεις. Οταν θα κανουμε εκεινη την εκστρατια που τοσα χρονια σχεδιαζουμε για την κατακτηση του κοσμου,πες μου θελεις να υπαρχει πολη στην Ελλαδα που θα χάσει τη μαχη?:df13952b:
Join the army young man!

#429 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 18:19

Είμαι στην τεχνολογική κατεύθυνση ,οπότε ιατρική is out of reach for me.

Οταν θα κανουμε εκεινη την εκστρατια που τοσα χρονια σχεδιαζουμε για την κατακτηση του κοσμου,πες μου θελεις να υπαρχει πολη στην Ελλαδα που θα χάσει τη μαχη?Δημοσιευμένη  εικόνα

Με τίποτα.Πάντως όλο και κάποιος ακόμη otaku θα υπάρχει στην Πάτρα.Κράτα γερά μέχρι να βρεθεί και μέχρι να έρθει η καινούργια φουρνιά φοιτητών :congrats:
Πάντως πέρα από την πλάκα ένα από τα ξαδέρφια μου στην Κύπρο σπούδασε στην Πάτρα και έχω ακούσει τα καλύτερα.Όποτε εάν η θεά τύχη με φέρει κάτα κει δεν θα έχω πρόβλημα (μπορεί οι γονείς μου) παρά την απόσταση (Θεσσαλονίκη είμαι).

Τώρα ένα είναι το ερώτημα Πολυτεχνείο ή Οικονομικά ?

#430 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 18:20

Ometetou gozaimasu! Και με τα θεματα που επεσαν φετος πρέπει να ειναι κάτι παραπάνω απο μεγάλο επιτευγμα.:wooi2:
Χεχε ελα στη ιατρικη στην Πατρα τοτε,οχι πως το λεω ως συμβουλη,αλλα ειμαι μοναχουλα μου εκει και οι anime fans ειναι 1,5(ισως και μονο 1) εκτος απο εμενα.
Οπως βλεπεις η Πατρα εχει περιορισμενα στρατευματα otaku και χρειαζομαστε ενισχυσεις. Οταν θα κανουμε εκεινη την εκστρατια που τοσα χρονια σχεδιαζουμε για την κατακτηση του κοσμου,πες μου θελεις να υπαρχει πολη στην Ελλαδα που θα χάσει τη μαχη?:df13952b:
Join the army young man!

ασε το παιδι ησυχο καλε θες να το παρεις στο λαιμο σ... μακρια απο ιατρικες ρε...:uhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#431 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 19:43

Καλή τύχη σε όσους έχουν δώσει πανελλήνιες! Άντε, με το καλό και φοιτητές στη σχολή που θέλετε! :riiight:

15fkk04.jpg

#432 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 08:41

Μπράβο σε όσους πέρασαν! Αυτά είναι! Τώρα αρχίζουν τα ωραία, παιδιά!

Και όσοι τελειόφοιτοι έγραψαν εδώ, τους περιμένουμε στο "Φοιτηταριό" thread! Καλώς μας ήρθατε!:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#433 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 10:29

Μάλιστα .... 16 άλγεβρα 18 γεωμετρία 18 λογοτεχνία..... είδες Σωτηράκη? Στα'λεγα 'γω...

Και να πω οτι Αλγεβρα ρε αδερφε νταξει ελεγα δεν εχω γραψει τοσο καλα....αλλά ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ???? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑ!
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#434 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 10:46

Ουφ ευτυχως εχω αφησει 2 χρονια πισω μου τωρα τις πανελλαδικες...

Το θεμα ειναι τωρα τα προβληματα και της φοιτητικης ζωης. και οχι μπορει να μην ειναι πολλα, μπορει να μη σου καιγεται και πολυ καρφακι αν χρωστας κανα μαθημα, μπορει να εισαι ολη την ωρα στους δρομους και στα εξω με την κραιπαλη που χαρακτηριζει τη φοιτητοζωη και την παρεα σου, και μπορει να εχεις ηδη επισκεφτει την Ιο, τη Μυκονο ,την Αραχωβα και τη Σαντορινη για να δωσεις και εκει το παρον.

ΟΜΩΣ το προβλημα ακουει στην λεξη "ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ"και το γεγονος οτι ξεκιναει καλοκαιρι και τελειωνει παλι καλοκαιρι. Και καθεσαι και βλεπεις ολους και ολες να ειναι στην παραλια να σου γυριζουν μαυρισμενοι και να λενε παλι εχασα ή κερδισα στις ρακετες και το ταβλι σημερα και εσυ να εισαι σκασμενος πανω απο ενα τομο της Ορθοπαιδικης ή τον τομο του Κυκλοφορικου ή αυτον της Φυσιολογιας!!!!!:burningbe3::blurah5::sadist::sadist::zetsubou::zetsubou:
Συν το γεγονος οτι μπορει να δινεις μεσα στο καταμεσημερο και να πρεπει να τρεχεις Αθηνα με συγκοινωνια μεσα στο καυσαεριο και τη ζεστη.
Επιανα ΣΑΣ αλλα ειχα μυωπια και επρεπε να κανω εγχειρηση και λεω "αστο καλυτερα, παω Φυσικοθεραπεια που και μου αρεσει και λιγοτερα μορια ειναι." Περασα απο τους πρωτους αλλα καθε φορα που ερχεται αυτη η ρημαδοεξεταστικη λεω "ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ"

Anyway, καλη επιτυχια με τα αποτελεσματα!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Kaname-kuuun:wooi2:

#435 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 11:50

Να πας στην ΑΣΟΕΕ , η μοναδική σχολή για την οποία ίσως παράταγα τα μαθηματικά (μόνο που δεν τη δήλωσα:stubborn: )

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.