Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2011 - 19:46
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2011 - 02:00
γλοιωδες και γελοιο ζητημα.
παιδακια που μονο για τυροπιτες ξερουν να κανουν ανω κατω το σχολειο..τι να πεις.
Δεν πειράζει εφόσον είναι φίλοι μας ...

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2011 - 10:45
ουτε αγαθιαρηδες ειμαστε ουτε,τι θες να τους κανουμε, κανανε παρτυ βγαλανε λεφτα δεν τα ξοδεψανε και τους μεινανε απλα αν δεν τα επερναν αυτοι θα τα επαιρνε καποιος αλλος, δεν ειναι οτι μας κλεψανε οπως αν ηταν να δωσουν λεφτΑ για κατι και δεν δωσαν..Χαχαχαχαχαχαχα , sry αλλά διαβάζοντας κάτι τέτοιο μόνο ένα πράγμα μπορώ να αναρωτηθώ ....Φταίνε αυτοί που είναι "κωλόπαιδα?" και σας κλέβουν ή φταίτε οι υπόλοιποι που είστε τόσο "αγαθιάρηδες" και το επιτρέπετε μιας και είστε φίλοι;
Sry φιλαράκι , αλλά με τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς.....
.....Απλά NICE!
PS:Πού μπορώ να βρω κι εγώ τέτοιους φίλους , για να κλέβω άφοβα!;
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2011 - 18:30
ουτε αγαθιαρηδες ειμαστε ουτε,τι θες να τους κανουμε, κανανε παρτυ βγαλανε λεφτα δεν τα ξοδεψανε και τους μεινανε απλα αν δεν τα επερναν αυτοι θα τα επαιρνε καποιος αλλος, δεν ειναι οτι μας κλεψανε οπως αν ηταν να δωσουν λεφτΑ για κατι και δεν δωσαν..
Να τα πάρει ο λαός.....ας παίρνατε ένα ποσοστό απ'αυτά που δώσατε και ό,τι περίσσευε ας το αξιοποιούσατε αλλιώς......δεν κατάλαβα γιατί αυτοί να γίνουν μάγκες.....μπορεί αυτοί να οργανώσανε events κτλ. αλλά υποτίθεται ότι αυτό γίνεται για το βέλτιστο δυνατό κέρδος , ούτως ώστε η εκδρομή να τα "σπάσει"......όχι για να τσεπώσουν το βέλτιστο δυνατό περίσσευμα

PS:Πάντως μαν η δικαιολογία "είναι φίλοι μας" ήταν τελείως γα**σε τα και ελπίζω να μη συνεχίσεις να πορεύεσαι (στη ζωή xD) με αυτή τη λογική γιατί ο κόσμος εκμεταλλεύεται τους καλούς? .

Αν πάλι δεν εκφράστηκες καλά , ή το παρερμήνευσα nvm.
Δεν postarw για να στην "πω" ή κάτι , το κάνω μόνο και μόνο για να πω την άποψη μου ε.

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2011 - 23:17
Να τα πάρει ο λαός.....ας παίρνατε ένα ποσοστό απ'αυτά που δώσατε και ό,τι περίσσευε ας το αξιοποιούσατε αλλιώς......δεν κατάλαβα γιατί αυτοί να γίνουν μάγκες.....μπορεί αυτοί να οργανώσανε events κτλ. αλλά υποτίθεται ότι αυτό γίνεται για το βέλτιστο δυνατό κέρδος , ούτως ώστε η εκδρομή να τα "σπάσει"......όχι για να τσεπώσουν το βέλτιστο δυνατό περίσσευμα
PS:Πάντως μαν η δικαιολογία "είναι φίλοι μας" ήταν τελείως γα**σε τα και ελπίζω να μη συνεχίσεις να πορεύεσαι (στη ζωή xD) με αυτή τη λογική γιατί ο κόσμος εκμεταλλεύεται τους καλούς? .Όταν οι φίλοι μας μας κλέβουν , πλέον δεν είναι φίλοι αλλά χειρότεροι και από απλοί εχθροί.
Αν πάλι δεν εκφράστηκες καλά , ή το παρερμήνευσα nvm.
Δεν postarw για να στην "πω" ή κάτι , το κάνω μόνο και μόνο για να πω την άποψη μου ε.
Σε χαιρετίζω φίλε! Επιτέλους κάποιος σωστος

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2011 - 14:41
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2011 - 15:36
Βέβαια μετά η υπεύθυνη της τάξης έπαιρνε έναν-έναν τους γονείς μας τηλέφωνο να τους ενημερώσει ότι φύγαμε, aka κάναμε κοπάνα από το μάθημα και είχαμε θέματα στο σπίτι! Εγώ όχι ιδιαίτερα μπορώ να πω, μόνο κάτι στραβομουτσουνιάσματα από την μάνα μου xD Της έλεγα πάντα το κλασικό και παρολαυτα αληθινό: «Μα φύγαν όλα τα παιδιά, εγώ θα καθόμουν;» Και έλεγε πάντα: «Α ΝΑΙ! Σωστά, εντάξει τότε.»
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ τι γέλιο.
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2011 - 16:03
Εμείς κάναμε πεντάωρο λόγω του ότι είχαν την καθιερωμένη συνεδρίαση οι καθηγητές, στο τέλος κάθε τριμήνου. Ιδανική ευκαιρία να διδάξω μπάσκετ στους φίλουςΣημερα ελειπαν αρκετοι καθηγητες οποτε καναμε ομαδικη κοπανα για καφε.Αυτα ειναι.

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2011 - 17:29

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2011 - 00:39
Σε θέματα σχολείου WE ROCK! Εμάς σήμερα έλειπε η φιλόλογος μας και κάναμε τετράωρο
Βέβαια το τι διάβασμα με περίμενε στο σπίτι δε περιγρέφεται
, αυτό το proficiency με έχει κυριολεκτικά σκοτώσει
Mην τρελένεσαι ρε , δεν είναι και τόσο δύσκολο πτυχίο ( τουλ. το Michigan που 'δωσα εγώ ) ....το μόνο που με "παίδεψε" ήταν το speaking , λόγω του άγχους που με είχε πιάσει εκείνη την ώρα....τουλ. αν εξετάζεσαι με "ευχάριστη" παρέα περνάει πιο εύκολα....

Σε χαιρετίζω φίλε! Επιτέλους κάποιος σωστος
. Και τα πάρτυ που λες που οργανώνουν, π*π*ρια, δεν τους παίρνει πάνω απο ένα απόγευμα να το κανονίσουν με το μαγαζάτορα/γραφείο και δεν τους κοστίζει τίποτα (π.χ εμείς αποφασίσαμε οτι θα κάνουμε πάρτυ δευτέρα, τρίτη μιλίσαμε με τον ιδιοκτήτη, πέμπτη έγινε, παρασκευή πήγαμε 1.500 ευρά στο σχολείο. Τόσο απλα...). Δεν είναι δηλαδή οτι μπορείς να πείς "Πάει στο διάολο, ας τα πάρουν, αφού τόσο κόπο έκαναν να τα βγάλουν". Και το χειρότερο είναι οτι δεν τους ενδιαφέρει καν (αυτούς που κλέβουν) οτι ουσιαστικά είναι λεφτά που προήλθαν απο οικογένειες σαν τις δικές τους...
Nα'σαι καλά φίλε , είναι ωραίο να βλέπεις ότι δεν είσαι παράλογος....

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2011 - 01:35
Πρέπει να κάνεις προσπάθεια για να... κοπείς!
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2011 - 13:15

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2011 - 13:51

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2011 - 13:53
To Speaking είναι το πιο γελοίο κομμάτι των εξετάσεων xD
Πρέπει να κάνεις προσπάθεια για να... κοπείς!
Αυτο εξαρταται περισσοτερο απο τους εξεταστες...Για παραδειγμα,στο Michigan προσπαθουσα να χρησιμοποιω αγγλικη προφορα,αλλα αφου η εξεταστρια ηταν αμερικανιδα δεν πηρα τελειο βαθμο...
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2011 - 16:00