σε μας παντως εκλεβαν και ολοι ξεραμε ποιοι πηραν και ποσα πηραν...
Υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο?

Εσείς δε κάνατε τίποτα ρε?
Posted 24 November 2011 - 15:24
σε μας παντως εκλεβαν και ολοι ξεραμε ποιοι πηραν και ποσα πηραν...
Posted 24 November 2011 - 15:35
εμεις δεν πηγαμε πενθημερη γιατι δεν μαζεψαμε ατομα, για τις εκδρομες των μικροτερων δεν εδωσαν , αρα ολα τα λεφτα απο τα παρτυ τους εμειναν, και τα παρτυ ηταν αρκετα. και τι να τους κανουμε, στην τελικη φιλοι μας ηταν αυτοι που τα τσεπωσαν...Υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο?
Εσείς δε κάνατε τίποτα ρε?
Posted 24 November 2011 - 15:38
εμεις δεν πηγαμε πενθημερη γιατι δεν μαζεψαμε ατομα, για τις εκδρομες των μικροτερων δεν εδωσαν , αρα ολα τα λεφτα απο τα παρτυ τους εμειναν, και τα παρτυ ηταν αρκετα. και τι να τους κανουμε, στην τελικη φιλοι μας ηταν αυτοι που τα τσεπωσαν...
Posted 24 November 2011 - 15:40
γιατι δεν ημουν στο δεκαπενταμελεςΑν τα τσέπωναν φίλοι σου γιατί δε τσέπωσες και εσύ τίποτα να βγεις και κερδισμένος?
Posted 24 November 2011 - 15:40
Posted 24 November 2011 - 15:41
Και μετά λέμε για τους πολιτικούς.
Ούτε για πλάκα δεν θα έπρεπε να συζητάμε το «τσέπωμα χρημάτων που προορίζονται για το ευρύτερο καλό».
Η νοοτροπία μας είναι sugoi. Sugoi baka.
Posted 24 November 2011 - 15:46
Posted 24 November 2011 - 15:49
μην γελας, εγω ξερω ατομα σε αλλα σχολια στην πολη μου που μπηκαν δεκαπενταμελες για να βγαλουν λεφτα...Πλάκα πλάκα ναι, σκέτη μαφία έχουν καταντήσει τα δεκαπενταμελή.
Posted 24 November 2011 - 15:53
μην γελας, εγω ξερω ατομα σε αλλα σχολια στην πολη μου που μπηκαν δεκαπενταμελες για να βγαλουν λεφτα...
Posted 25 November 2011 - 03:03
εμεις δεν πηγαμε πενθημερη γιατι δεν μαζεψαμε ατομα, για τις εκδρομες των μικροτερων δεν εδωσαν , αρα ολα τα λεφτα απο τα παρτυ τους εμειναν, και τα παρτυ ηταν αρκετα. και τι να τους κανουμε, στην τελικη φιλοι μας ηταν αυτοι που τα τσεπωσαν...
Posted 25 November 2011 - 04:15
Με νευριάζουν πολύ. Γενικά, νευριάζω με οποιαδήποτε μορφή εξουσίας από μαθητές. Να βγάλουν κονδυλώματα και να τους τα καυτηριάσουν με γκαζάκι.
Posted 25 November 2011 - 12:42
Το δεκαπενταμελές δεν ειναι μορφή εξουσίας, αφού δεν έχει καμια ουσιαστική εξουσία στα χέρια του. Πιο πολύ "συνδικαλιστικό μέσο" είναι για να έχουν και οι μαθητές κάποιο λόγο στα σχολεία. Βέβαια έτσι όπως έχει γίνει, η μόνη του αρμοδιότητα πλεόν ειναι να διοργανώνει πάρτυ και να βγάζει λεφτά για εκδρομές κ.τ.λ.
Posted 25 November 2011 - 16:12
Posted 25 November 2011 - 16:27
Ναι αλλά δεν ξέρετε περίπτωση που πρώην πρόεδρος δεκαπενταμελούς, που πλέον έχει αποφοιτήσει, απειλεί με ξύλο τους καινούριους προέδρους ώστε να οργανώσει χορούς και να φάει ξανά τα λεφτά. HARDCORE.
Posted 25 November 2011 - 19:13