Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#256 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 26 May 2008 - 19:19

ΑΟΔΕ είναι το χειρότερο μάθημα εβερ. :bike: Εγώ είχα γράψει κοντά στο 12:hahaha: Αυρίο δίνω και τα προφορικά μου στα ισπανικά και τελειώνω με δαύτα:congrats:(για φέτος)
Posted Image

#257 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 26 May 2008 - 19:52

Καλή επιτυχία για αύριο παίδες!!ειδικά σε αυτούς που δίνουν οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων!!!:wooi2::wooi2::wooi2::bath::wis:

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#258 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 26 May 2008 - 20:51

Καλή επιτυχία σε όλους όσους δίνουν εξετάσεις αύριο, ειδικά σ' αυτούς που δίνουν Πανελλαδικές. :kakashithumbup:

ΑΟΔΕ είναι το χειρότερο μάθημα εβερ. :bike: Εγώ είχα γράψει κοντά στο 12:hahaha: Αυρίο δίνω και τα προφορικά μου στα ισπανικά και τελειώνω με δαύτα:congrats:(για φέτος)

Αφού δίνεις ισπανικά, κάνε μια εξάσκηση στο listening με αυτό:
Spoiler: Rodolfo Chikilicuatre - Baila el ChikiChiki

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#259 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 27 May 2008 - 11:38

εμεις δινουμε βιολογια εκθεση...πφφφ βαρετα,βιολογια εχουμε και περιεργη καθηγητρια,και ειναι ικανη να μας βαλει καμια λεπτομερεια,δν τν παλευει καθολου,ασε που "δημιουργει" λαθη και ειναι κομπλεξαρα
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#260 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 27 May 2008 - 11:50

Τα θέματα που τα είδα στο Α.Ο.Δ. ήταν λίγο πιο δύσκολα από πέρσυ σε κάποια σημεία!
Ειδικά τα ερωτήματα Β!
Posted Image

#261 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 27 May 2008 - 11:59

Γράφω αύριο αρχαία και δεν έχω ανοίξει βιβλίο από την αρχή του έτους
:madtodeath::run::cry5::nanteee::Crying2::nanana::deadga6:

Μα γιατί να γράφουμε στην 2α ενδοσχολικές σε μαθήματα που δεν κάνουμε στην κατ(τεχν)? Γιατι να μην καταργηθούν?:emptyonexg1:

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#262 L Lawliet

L Lawliet

Αμύνεσθαι περί πάτρις...

• Members
  • 66 posts

Posted 27 May 2008 - 12:14

Παιδιά ειδατε τα θέματα βιολογία??
Αντισος σκέτα...
Τελικά η μεταγραφή των προκαρ. κυττάρων γινεται στο κυτταροπλασμα ή στον πυρήνα ΓΑΜΩΤΟ?

#263 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 27 May 2008 - 12:52

τα προκαρυωτικά κύτταρα δεν έχουν πυρήνα

#264 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 27 May 2008 - 12:52

Για τις λύσεις της Βιολογίας μπορείς να πας εδώ. Όπως είδα, η απάντηση είναι στο κυτταρόπλασμα.
Κανας θεωρητικός να μας πει πώς του φάνηκε η Ιστορία??

#265 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 27 May 2008 - 12:58

Eγραψα σημερα ΑΟΔΕ...Ολη η ομαδα Α Σωστη Αλλα στην ομαδα Β τα Σκατοσα...Μπερδεψα τα ερωτιματα και εγραψα αλα νταλον...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#266 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 27 May 2008 - 13:30

;180720']Eγραψα σημερα ΑΟΔΕ...Ολη η ομαδα Α Σωστη Αλλα στην ομαδα Β τα Σκατοσα...Μπερδεψα τα ερωτιματα και εγραψα αλα νταλον...

τα έγραψα όλα και μάλλον είναι όλα σωστα (ειδικά στην Β ομαδα...παπαγαλία όλα!!) σε ποιο ερωτημα εκανες λαθος? στους συντελεστες? μηπως αντί για αυτό έγραψες όλες τις λειτουργίες(προγραμματισμό,οργάνωση,διεύθυνση, έλεγχος)?

Posted Image

#267 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 27 May 2008 - 21:34

τα έγραψα όλα και μάλλον είναι όλα σωστα (ειδικά στην Β ομαδα...παπαγαλία όλα!!) σε ποιο ερωτημα εκανες λαθος? στους συντελεστες? μηπως αντί για αυτό έγραψες όλες τις λειτουργίες(προγραμματισμό,οργάνωση,διεύθυνση, έλεγχος)?

την ιδια βλακεια εκανε και ο κολλητος μου...οσο για το θεμα παπαγαλια...δεν το σχολιαζω
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#268 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 28 May 2008 - 07:33

την ιδια βλακεια εκανε και ο κολλητος μου...οσο για το θεμα παπαγαλια...δεν το σχολιαζω

και εμένα δύο φίλοι μου... ασε το παπαγαλία...τι έπαθα για να μάθω όλο το βιβλίο όλη τη χρονιά αλλά και να μην τα ξεχάσω...:hahaha:

Posted Image

#269 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 28 May 2008 - 11:02

Έκανα γεώτρηση σε πρωκτούς σήμερα στην έκθεση. 8)

Spoiler:

HnH5aB0.jpg

#270 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 28 May 2008 - 11:15

Γεωμετρία σήμερα. 96% μάλλον, λάθος στις αντιστοιχίσης.
[άσχετο]Either way... Τουλάχιστον κέρδισα στο eBay όλα τα παιχνίδια Ace Attorney με 42 ευρώ... :if:[/άσχετο]

oR4yYRl.gif