ποσο λετε να γραψω???
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 21:45
ποσο λετε να γραψω???

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 21:48
γραφω ιστορια και δεν εχω διαβασει χριστο
ποσο λετε να γραψω???
9-13
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 08:00
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 08:52
Επιτελους εγραψα καλα. Σε 30' εγραψα ολα τα θεματα και πεζει να πηρα 17-18
Τι και χαιρεσαι;:df13952b: (karkas quote : Μιλησε ο Big Brother!

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 09:17
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 11:05

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 11:53
Πόσο λετε να μου κόψει??? (pm για να αποφύγουμε το spam)
[/URL]
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 11:59

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 14:30
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 14:34
;180069']καλα μαγκες...Ενας χρονος χωρις καθολου διαβασμα ΑΟΔΕ κρινετε σε ενα τριωρο διαγωνισμα...Ετσι λοιπον,εγω μαζι με τον φιλο Γιωργο κανουμε Σκονακια ολα τα ΣΟΣ του Βιβλιου με το scaner και προγραμματακι σμικρινσης...Αυτα ειναι...Ετσι και δεν δειτε post μου εδω αυριο,Παει να πει οτι με εχουν πιασει και Την Γ____σα!!!!
Σκονάκι στις Πανελλαδικές;
ΑΟΔΕ;
Αδικίες θα υπάρχουν πάντα ,.Ο,ΤΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ . Αυτός που είναι καλός στα μαθηματικά δεν φαίνεται από τις πανελλήνιες . Φαίνεται από μια δύσκολη άσκηση που θα λύσει μέσα στην τάξη ,από μια πρωτότυπη λύση που θα δώσει σε ένα πρόβλημα ,από την κλίση που έχει γενικότερα στα μαθηματικά .Δεν φαίνεται από το περιοριστικό πλαίσιο των τριών ωρών. Ξέρεις πόσοι που είναι πραγματικά καλοί στα μαθηματικά γράφουν χάλια στις πανελλήνιες ;
Για μένα το λέει.

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 14:40

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 15:02
απο οσους δινουν αυριο βιολογια, εχει κανεις κανενα sos να μου προτινει να μαθω καλα;
χμμμ...
το 6ο και το 8ο πέφτουν πάντα
Αδικίες θα υπάρχουν πάντα ,.Ο,ΤΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ . Αυτός που είναι καλός στα μαθηματικά δεν φαίνεται από τις πανελλήνιες . Φαίνεται από μια δύσκολη άσκηση που θα λύσει μέσα στην τάξη ,από μια πρωτότυπη λύση που θα δώσει σε ένα πρόβλημα ,από την κλίση που έχει γενικότερα στα μαθηματικά .Δεν φαίνεται από το περιοριστικό πλαίσιο των τριών ωρών. Ξέρεις πόσοι που είναι πραγματικά καλοί στα μαθηματικά γράφουν χάλια στις πανελλήνιες ;
δεν ξέρω αν ισχύει για μένα αλλά μια μέρα στο φρόντ λύνω μια άσκηση πιο γρήγορα από τον καθηγητή και μου λέει
"ούτος η άλλως οι μαθητές πάντα ξεπερνάν τους καθηγητές τους
αλλιώς δεν θα είχαμε εξέληξη"
ψιλοσοκαρίστικα
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 15:15
Ρε παιδιά, είναι η αποστύθηση όσο δύσκολη πιστεύω, ή δεν είμαι εγώ συγκεντρωμένος;
Τέσπα, καλή επιτυχεία σε όλους! Άντε, γράφ' τε κάνα 100 αύριο, μιας και Βιολογία, ΑΟΔΕ, και Ιστορία(; ), φαντάζομαι ότι έχουν υψηλό συντελεστή!
In other news σήμερα γράψαμε Άλγεβρα. 100 λογικά, αν και τα θέματα ήταν ψυλοπαλούκια, για Άλγεβρα τουλάχιστον. Πραγματικά δεν παίζει να μπορούσε να βρει πιο δύσκολα αυτός ο τρελός. Τουλάχιστον κράτησα την ψυχραιμία μου, και δεν τις διέλυσα τις πράξεις όπως στα Μαθηματικά Κατ.
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 16:27
Τέσπα, καλή επιτυχεία σε όλους! Άντε, γράφ' τε κάνα 100 αύριο, μιας και Βιολογία, ΑΟΔΕ, και Ιστορία(; ), φαντάζομαι ότι έχουν υψηλό συντελεστή
Αυτα τα θρησκευτικα στης 1ης λυκειου εινια πολυ, μα παρα πολυ βαρετα, καθησα να διαβασω 1 ωριτσα τωρα και με το ζορι κρατιομουν ξυπνιος

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 18:24
Καλή επιτυχία αύριο (Ιστορία, Βιολογία, AΟΔΕ)!!!!!!!!!!!