Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#241 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 25 May 2008 - 21:45

γραφω ιστορια και δεν εχω διαβασει χριστο:oo:
ποσο λετε να γραψω???:P
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#242 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 25 May 2008 - 21:48

γραφω ιστορια και δεν εχω διαβασει χριστο:oo:
ποσο λετε να γραψω???:P

9-13
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#243 Masterhead

Masterhead

Beware of Genius

• Members
  • 20 posts

Posted 26 May 2008 - 08:00

Επιτελους εγραψα καλα. Σε 30' εγραψα ολα τα θεματα και πεζει να πηρα 17-18
Posted Image

#244 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 26 May 2008 - 08:52

Επιτελους εγραψα καλα. Σε 30' εγραψα ολα τα θεματα και πεζει να πηρα 17-18

Τι και χαιρεσαι;:df13952b: (karkas quote : Μιλησε ο Big Brother!:congrats:)

Posted ImagePosted Image

#245 Masterhead

Masterhead

Beware of Genius

• Members
  • 20 posts

Posted 26 May 2008 - 09:17

Εσυ ποσο εγραψες ρε !@#$% ανθρωπε;
Posted Image

#246 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 26 May 2008 - 11:05

καλα μαγκες...Ενας χρονος χωρις καθολου διαβασμα ΑΟΔΕ κρινετε σε ενα τριωρο διαγωνισμα...Ετσι λοιπον,εγω μαζι με τον φιλο Γιωργο κανουμε Σκονακια ολα τα ΣΟΣ του Βιβλιου με το scaner και προγραμματακι σμικρινσης...Αυτα ειναι...Ετσι και δεν δειτε post μου εδω αυριο,Παει να πει οτι με εχουν πιασει και Την Γ____σα!!!!:hahaha:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#247 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 26 May 2008 - 11:53

Ρε γαμώτο είμαι μια χαρά μαθητής αλλα αυτή η απροσεξία θα με φάει. Έλυσα εξίσωση 1ου βαθμου νομιζω, και ξεχασα να βαλω περιορισμους. Η μια λυση απορριπτεται. Η άσκηση αυτή αποτελούσε ένα θέμα μόνη της (ναι γελοία έπεσαν)

Πόσο λετε να μου κόψει??? (pm για να αποφύγουμε το spam)
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#248 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 26 May 2008 - 11:59

Σιγα πως κανεις ετσι τι να πω και εγω που δεν την ελυσα καθολου αυτην την εξισωση

Posted ImagePosted Image

#249 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 26 May 2008 - 14:30

απο οσους δινουν αυριο βιολογια, εχει κανεις κανενα sos να μου προτινει να μαθω καλα;
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#250 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 26 May 2008 - 14:34

;180069']καλα μαγκες...Ενας χρονος χωρις καθολου διαβασμα ΑΟΔΕ κρινετε σε ενα τριωρο διαγωνισμα...Ετσι λοιπον,εγω μαζι με τον φιλο Γιωργο κανουμε Σκονακια ολα τα ΣΟΣ του Βιβλιου με το scaner και προγραμματακι σμικρινσης...Αυτα ειναι...Ετσι και δεν δειτε post μου εδω αυριο,Παει να πει οτι με εχουν πιασει και Την Γ____σα!!!!:hahaha:

Σκονάκι στις Πανελλαδικές;
ΑΟΔΕ;

:deadga6:

Αδικίες θα υπάρχουν πάντα ,.Ο,ΤΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ . Αυτός που είναι καλός στα μαθηματικά δεν φαίνεται από τις πανελλήνιες . Φαίνεται από μια δύσκολη άσκηση που θα λύσει μέσα στην τάξη ,από μια πρωτότυπη λύση που θα δώσει σε ένα πρόβλημα ,από την κλίση που έχει γενικότερα στα μαθηματικά .Δεν φαίνεται από το περιοριστικό πλαίσιο των τριών ωρών. Ξέρεις πόσοι που είναι πραγματικά καλοί στα μαθηματικά γράφουν χάλια στις πανελλήνιες ;

Για μένα το λέει. Posted Image
:congrats:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#251 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 26 May 2008 - 14:40

Δεν σας δινουν τα ΣΟΣ στο φροντ?:fromabove:

Posted ImagePosted Image

#252 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 26 May 2008 - 15:02

απο οσους δινουν αυριο βιολογια, εχει κανεις κανενα sos να μου προτινει να μαθω καλα;

χμμμ...
το 6ο και το 8ο πέφτουν πάντα

Αδικίες θα υπάρχουν πάντα ,.Ο,ΤΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ . Αυτός που είναι καλός στα μαθηματικά δεν φαίνεται από τις πανελλήνιες . Φαίνεται από μια δύσκολη άσκηση που θα λύσει μέσα στην τάξη ,από μια πρωτότυπη λύση που θα δώσει σε ένα πρόβλημα ,από την κλίση που έχει γενικότερα στα μαθηματικά .Δεν φαίνεται από το περιοριστικό πλαίσιο των τριών ωρών. Ξέρεις πόσοι που είναι πραγματικά καλοί στα μαθηματικά γράφουν χάλια στις πανελλήνιες ;

δεν ξέρω αν ισχύει για μένα αλλά μια μέρα στο φρόντ λύνω μια άσκηση πιο γρήγορα από τον καθηγητή και μου λέει
"ούτος η άλλως οι μαθητές πάντα ξεπερνάν τους καθηγητές τους
αλλιώς δεν θα είχαμε εξέληξη"
ψιλοσοκαρίστικα

#253 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 26 May 2008 - 15:15

Πω πω... Ακούω βιολογία και μου 'ρχεται το αίμα στο κεφάλι... :emptyonexg1:
Ρε παιδιά, είναι η αποστύθηση όσο δύσκολη πιστεύω, ή δεν είμαι εγώ συγκεντρωμένος; :nanana:

Τέσπα, καλή επιτυχεία σε όλους! Άντε, γράφ' τε κάνα 100 αύριο, μιας και Βιολογία, ΑΟΔΕ, και Ιστορία(; ), φαντάζομαι ότι έχουν υψηλό συντελεστή!

In other news σήμερα γράψαμε Άλγεβρα. 100 λογικά, αν και τα θέματα ήταν ψυλοπαλούκια, για Άλγεβρα τουλάχιστον. Πραγματικά δεν παίζει να μπορούσε να βρει πιο δύσκολα αυτός ο τρελός. Τουλάχιστον κράτησα την ψυχραιμία μου, και δεν τις διέλυσα τις πράξεις όπως στα Μαθηματικά Κατ. :kakaka:

oR4yYRl.gif

#254 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 26 May 2008 - 16:27

Τέσπα, καλή επιτυχεία σε όλους! Άντε, γράφ' τε κάνα 100 αύριο, μιας και Βιολογία, ΑΟΔΕ, και Ιστορία(; ), φαντάζομαι ότι έχουν υψηλό συντελεστή :kakaka:

:oo::oo:100 στις πανελληνιες δεν ειναι 1?

Αυτα τα θρησκευτικα στης 1ης λυκειου εινια πολυ, μα παρα πολυ βαρετα, καθησα να διαβασω 1 ωριτσα τωρα και με το ζορι κρατιομουν ξυπνιος
:gn2:

Posted ImagePosted Image

#255 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 26 May 2008 - 18:24

Bοήθησα πολύ κόσμο σήμερα στα Κείμενα! Αχ αν δεν ήμουν φιλόζωη, τι θα έκαναν χωρίς εμένα...!!! :orly:
Καλή επιτυχία αύριο (Ιστορία, Βιολογία, AΟΔΕ)!!!!!!!!!!!