Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#226 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 21:24

Ρε μην το συζητάτε άλλο
πάει πέρασε,
πάμε για Βιολογία

#227 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 22:27

Πάει λοιπόν η σημερινή μέρα, εμπρός για το επόμενο. Να σας πω και δυο πράγματα όμως ;

1)Είμαι κατά πάσα πιθανότητα ο πρώτος (τουλάχιστον από τους πρώτους) που έβγαλε λύσεις για τα θέματα σε όλο το ελληνικό ίντερνετ (να ευλογούμε λίγο και τα γένια μας ) .Άλλη μια πρωτιά για το anime.gr . Ορίστε, ποιός να το έλεγε. Σε ένα site με ανιμε δημοσιεύονται οι λύσεις των θεμάτων ταχύτατα.

2)Έχω ένα παράπονο ρε παιδιά .Μπορεί να ακουστεί γελοίο και παιδαριώδες είναι όμως αλήθεια .ΔΕν μου είπε κανείς σας ούτε ένα ευχαριστώ. Βοήθησα τουλάχιστον δυο και κανένας δεν μου είπε έστω ευχαριστώ. Δεν είναι λίγο πράγμα να σε βοηθάει κάποιος άγνωστος σε κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή σου και εσύ να μην του λες ούτε καν ευχαριστώ. Πείτε ,το έστω με PM.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#228 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 22:36

χαχαχαχα
σόρρυ ρε zade αν και δεν με βοήθησες
ευχαριστώ
και για την ταχύτητα

#229 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 22:51

Zade keep walking, αν και είμαι θεωρητική κατεύθυνση και δεν είμαι άμεσα ενδιαφερόμενος, βοηθάς πολύ. ;)
1

#230 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 22:54

yep θα σε χρειαστουμε και του χρονου:P
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#231 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 22:58

ναι zade γαϊδουριά μου
ευχαριστώ πολύ
:)
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#232 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 22:59

Πράγματι Zade, αν και δεν ποσταρα αρχικά, πρέπει να πω ότι πραγματικά ενθουσιάστηκα όταν είδα την ταχύτητα και τον ενθουσιασμό σου. :oo:
Φαίνεσαι να έχεις πώρωση με τα μαθηματικά, και νομίζω ότι έκανες καλή επιλογή στη σχολή σου. Άντε, να υπάρχουν και πραγματικοί μαθηματικοι σε αυτό τον κόσμο. :respect:

oR4yYRl.gif

#233 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 23:12

Πράγματι Zade, αν και δεν ποσταρα αρχικά, πρέπει να πω ότι πραγματικά ενθουσιάστηκα όταν είδα την ταχύτητα και τον ενθουσιασμό σου. :oo:
Φαίνεσαι να έχεις πώρωση με τα μαθηματικά, και νομίζω ότι έκανες καλή επιλογή στη σχολή σου. Άντε, να υπάρχουν και πραγματικοί μαθηματικοι σε αυτό τον κόσμο. :respect:

Όντως έχω πώρωση . Ευχαριστώ όλους σας που με ευχαριστήσατε (WTF was this ?) . Λογικά (άμα είμαι ζωντανώς και του χρόνου :P) θα είμαι ξανά μαζί σας για τις λύσεις των θεμάτων .

Επόμενο μάθημα : Εισαγωγή στην γεωμετρία των φράκταλ και στο σύνολο manderbrot.:frozen:

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#234 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 23:30

Η Λογοτεχνία ήταν εύκολη, ο καβαφής και δη ο καισαρίων είναι πολύ κατανοητό και βατό ποιήμα. Δύο χρόνια έχουν περάσει απ όταν έδωσα πανελλήνιες και μόλις είδα σήμερα τις ερωτήσεις μπορούσα να τις απαντήσω. Το παράλληλο κείμενο δε το είδα γι αυτό δε μπορώ να εκφέρω γνώμη.

#235 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 23:43

Η Λογοτεχνία ήταν εύκολη, ο καβαφής και δη ο καισαρίων είναι πολύ κατανοητό και βατό ποιήμα. Δύο χρόνια έχουν περάσει απ όταν έδωσα πανελλήνιες και μόλις είδα σήμερα τις ερωτήσεις μπορούσα να τις απαντήσω. Το παράλληλο κείμενο δε το είδα γι αυτό δε μπορώ να εκφέρω γνώμη.

συμφωνω φιλτατε :)

#236 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 11:41

Πάει λοιπόν η σημερινή μέρα, εμπρός για το επόμενο. Να σας πω και δυο πράγματα όμως ;

2)Έχω ένα παράπονο ρε παιδιά .Μπορεί να ακουστεί γελοίο και παιδαριώδες είναι όμως αλήθεια .ΔΕν μου είπε κανείς σας ούτε ένα ευχαριστώ. Βοήθησα τουλάχιστον δυο και κανένας δεν μου είπε έστω ευχαριστώ. Δεν είναι λίγο πράγμα να σε βοηθάει κάποιος άγνωστος σε κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή σου και εσύ να μην του λες ούτε καν ευχαριστώ. Πείτε ,το έστω με PM.

xDxDxDxD
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#237 Masterhead

Masterhead

Beware of Genius

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 19:47

Ευτυχως αυριο γραφω Κειμενα Νεοελληνικης Λογοτεχνιας και επιτελους θα δω τα θεματα και δε θα παθω εγκεφαλικο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#238 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 19:49

Ευτυχως αυριο γραφω Κειμενα Νεοελληνικης Λογοτεχνιας και επιτελους θα δω τα θεματα και δε θα παθω εγκεφαλικο

ποτε μην λες ποτε:hahaha::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
πραγματικα θελω να ψοφησω

#239 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 20:22

ποτε μην λες ποτε:hahaha::hahaha:

Ειναι το μονο μαθημα που ο κοσμος να χαλασει δεν προκειται ουτε να αγχωθεις ουτε να τρομαξεις την ωρα που γραφεις:bath:
Ποιος γραφει ομως αρχαια αυριο??:cry5:

#240 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 20:25

Καλή τύχη ρε, να δω όταν θα γράφω εγώ τι θα κάνω!

Έρχεται κι αυτό. Αύριο εμείς γράφουμε άλγεβρα...α ρε Ζαράμπ!:terror2:
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]