Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 21:24
πάει πέρασε,
πάμε για Βιολογία
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 22:27
1)Είμαι κατά πάσα πιθανότητα ο πρώτος (τουλάχιστον από τους πρώτους) που έβγαλε λύσεις για τα θέματα σε όλο το ελληνικό ίντερνετ (να ευλογούμε λίγο και τα γένια μας ) .Άλλη μια πρωτιά για το anime.gr . Ορίστε, ποιός να το έλεγε. Σε ένα site με ανιμε δημοσιεύονται οι λύσεις των θεμάτων ταχύτατα.
2)Έχω ένα παράπονο ρε παιδιά .Μπορεί να ακουστεί γελοίο και παιδαριώδες είναι όμως αλήθεια .ΔΕν μου είπε κανείς σας ούτε ένα ευχαριστώ. Βοήθησα τουλάχιστον δυο και κανένας δεν μου είπε έστω ευχαριστώ. Δεν είναι λίγο πράγμα να σε βοηθάει κάποιος άγνωστος σε κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή σου και εσύ να μην του λες ούτε καν ευχαριστώ. Πείτε ,το έστω με PM.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 22:36
σόρρυ ρε zade αν και δεν με βοήθησες
ευχαριστώ
και για την ταχύτητα
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 22:51

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 22:54

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 22:58
ευχαριστώ πολύ

Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 22:59

Φαίνεσαι να έχεις πώρωση με τα μαθηματικά, και νομίζω ότι έκανες καλή επιλογή στη σχολή σου. Άντε, να υπάρχουν και πραγματικοί μαθηματικοι σε αυτό τον κόσμο.

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 23:12
Πράγματι Zade, αν και δεν ποσταρα αρχικά, πρέπει να πω ότι πραγματικά ενθουσιάστηκα όταν είδα την ταχύτητα και τον ενθουσιασμό σου.
Φαίνεσαι να έχεις πώρωση με τα μαθηματικά, και νομίζω ότι έκανες καλή επιλογή στη σχολή σου. Άντε, να υπάρχουν και πραγματικοί μαθηματικοι σε αυτό τον κόσμο.
Όντως έχω πώρωση . Ευχαριστώ όλους σας που με ευχαριστήσατε (WTF was this ?) . Λογικά (άμα είμαι ζωντανώς και του χρόνου

Επόμενο μάθημα : Εισαγωγή στην γεωμετρία των φράκταλ και στο σύνολο manderbrot.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 23:30
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 23:43
Η Λογοτεχνία ήταν εύκολη, ο καβαφής και δη ο καισαρίων είναι πολύ κατανοητό και βατό ποιήμα. Δύο χρόνια έχουν περάσει απ όταν έδωσα πανελλήνιες και μόλις είδα σήμερα τις ερωτήσεις μπορούσα να τις απαντήσω. Το παράλληλο κείμενο δε το είδα γι αυτό δε μπορώ να εκφέρω γνώμη.
συμφωνω φιλτατε

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 11:41
xDxDxDxDΠάει λοιπόν η σημερινή μέρα, εμπρός για το επόμενο. Να σας πω και δυο πράγματα όμως ;
2)Έχω ένα παράπονο ρε παιδιά .Μπορεί να ακουστεί γελοίο και παιδαριώδες είναι όμως αλήθεια .ΔΕν μου είπε κανείς σας ούτε ένα ευχαριστώ. Βοήθησα τουλάχιστον δυο και κανένας δεν μου είπε έστω ευχαριστώ. Δεν είναι λίγο πράγμα να σε βοηθάει κάποιος άγνωστος σε κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή σου και εσύ να μην του λες ούτε καν ευχαριστώ. Πείτε ,το έστω με PM.

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 19:47

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 19:49
Ευτυχως αυριο γραφω Κειμενα Νεοελληνικης Λογοτεχνιας και επιτελους θα δω τα θεματα και δε θα παθω εγκεφαλικο
ποτε μην λες ποτε

πραγματικα θελω να ψοφησω
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 20:22
ποτε μην λες ποτε
:hahaha:
Ειναι το μονο μαθημα που ο κοσμος να χαλασει δεν προκειται ουτε να αγχωθεις ουτε να τρομαξεις την ωρα που γραφεις

Ποιος γραφει ομως αρχαια αυριο??

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 20:25
Έρχεται κι αυτό. Αύριο εμείς γράφουμε άλγεβρα...α ρε Ζαράμπ!

[/URL]