Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#2401 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2011 - 22:05

Στην βιολογία βάζουν και ασκήσεις και όχι δεν είναι καθαρά θεωρία. Υπάρχουν πάρα πολύ δύσκολες ασκήσεις, όπως βιοσυσσώρευση η οποία σπάει κόκαλα.

Οι ασκήσεις στην βιολογία είναι της πλάκας..Αν ξέρεις την θεωρία και την βασική ιδέα για το πως λύνεται μια άσκηση εκεί,τότε είναι αντίστοιχης δυσκολίας με το 0+0=?

#2402 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2011 - 22:19

^^ όχι δεν είναι
αυτός πoυ μου έκανε βιολογία μου είχε βάλει άσκηση που έβγαινε σύστημα με 4 αγνώστους...με το που το είδα είπα what the hell!?
το ότι την έχουν κάνει εύκολη είναι αλλουνού priest ευαγγέλιο

#2403 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2011 - 22:32

^^ όχι δεν είναι
αυτός πoυ μου έκανε βιολογία μου είχε βάλει άσκηση που έβγαινε σύστημα με 4 αγνώστους...με το που το είδα είπα what the hell!?
το ότι την έχουν κάνει εύκολη είναι αλλουνού priest ευαγγέλιο

Kαλά αυτό είναι κλασικό τρικ των φροντιστηρίων/ιδιαιτέρων να βάζουν πολύ πιο δύσκολες ασκήσεις από αυτές που θα συναντήσουν οι μαθητές στις Πανελλήνιες.

Τέσπα εγώ το είπα γιατί αυτά που πέσανε σε μας πριν 3 χρόνια και αυτά που πέφτανε πριν από μας ήταν της πλάκας.Τώρα αν θα βάλουν σε σας παλούκια,δεν ξέρω,μπορεί να είστε πιο εξελιγμένη γενιά και να τα βάλουν για να έχει μια στοιχειώδη δυσκολία..Πολλά αλλάζουν στο παγκόσμιο DNA μέσα σε 3 χρόνια... Posted Image

#2404 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2011 - 22:35

Στην βιολογία βάζουν και ασκήσεις και όχι δεν είναι καθαρά θεωρία. Υπάρχουν πάρα πολύ δύσκολες ασκήσεις, όπως βιοσυσσώρευση η οποία σπάει κόκαλα.

xa0xa0xa0xa0xa00xa0ax0xa τα λες και τα πιστευεις? χα0χα0χα0χα0χα0χα0χ μια διερεση και ενας πολλαπλασιασμος με το 10 ειναι...

οι μονες δυσκολες ασκησεις ειναι τα διαγραμματα που απετουν τελεια γνωση της θεωριας εκεινου του κεφαλαιου

#2405 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2011 - 23:08

Kαλά αυτό είναι κλασικό τρικ των φροντιστηρίων/ιδιαιτέρων να βάζουν πολύ πιο δύσκολες ασκήσεις από αυτές που θα συναντήσουν οι μαθητές στις Πανελλήνιες.

Τέσπα εγώ το είπα γιατί αυτά που πέσανε σε μας πριν 3 χρόνια και αυτά που πέφτανε πριν από μας ήταν της πλάκας.Τώρα αν θα βάλουν σε σας παλούκια,δεν ξέρω,μπορεί να είστε πιο εξελιγμένη γενιά και να τα βάλουν για να έχει μια στοιχειώδη δυσκολία..Πολλά αλλάζουν στο παγκόσμιο DNA μέσα σε 3 χρόνια... Posted Image

έγω έδωσα πέρσι πανελλήνιες :joyful:
είναι μια περίιοδος της ζωής μου που δε μου λείπει καθόλου

#2406 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 14:03

κρίμα που δεν είχα πάρει αοθ:if: το λάτρευα το ΑΟΔΕ

are you a troll:hmmm:

#2407 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 14:13

το αοδε εχει πολλα ενδιαφεροντα πραγματα σε οτι αφορα τον τομεα του managment και της διοικησης....απλα ειναι ΚΑΚΟγραμμενο...απλα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2408 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 14:28

εαν το παμε ετσι και η ιστορια εχει πολυ ενδιαφεροντα γεγονοτα ασχετα που αντι να τα αναλυσει απλως τα αναφεριε και το υπολοιπο ειναι προπαγανδα.

sc5bab.jpg

#2409 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 14:44

Φυσικα και εχει πολλα σημαντικα γεγονοτα...ο καθενας μας πρεπει να ξερει την ιστορια του λαου του

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2410 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 14:46

Την πραγματική ιστορία όμως, ναι; :P

#2411 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 14:50

το πως πραγματικα εγιναν τα πραγματα φυσικα..οντως καποια πραγματα μας τα λενε διαφορετικα..καποια ομως (ετσι θελω να πιστευω)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2412 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 15:03

To πως πραγματικα εγιναν τα πραγματα ειναι ευκολο να το διαστρευλωσει κανεις οπως θελει.
Τα γεγονοτα μπορει οντως να μιλανε απο μονα τους, και τα βιβλια να μην εχουν πολλα ψεματα, αλλα η προπαγανδα βρισκεται στον τροπο με τον οποιο παρουσιαζουν τα γεγονοτα.

Οταν για παραδειγμα εδω και δεκα χρονια μας κανουν πλυση εγκεφαλου για το ποσο κακοι μπαμπουλες ηταν οι Τουρκοι, ειναι λογικο τα περισσοτερα παιδια να βηχουν και να ξερνανε καθε φορα που ακουνε για τουρκια.

Κατα τ' αλλα, κατακτητες οπως οι μυκηναιοι ή οι Μακεδονιοι ειναι ηρωες που πολεμησαν με τιμη και δοξα, οχι τυραννοι.

Οποτε μας συμφερει βασιζομαστε σε ιστορικα γεγονοτα.
Οποτε δεν ειμαστε σιγουροι, τη βρισκουμε με το να διδασκουμε στα παιδια πραγματα απο μυθιστορηματα και θρυλους και να τα παρουσιαζουμε ως αληθειες.

Στο τελος να παρουμε και ολα τα γεγονοτα απο το romance of the three kingdoms, μαζι με την παρουσιαση της προσωπικοτητας καθε χαρακτηρα, και να τα παρουσιασουμε ως ιστορικα facts.
Cool story bros.

O6rrvsU.jpg

#2413 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 15:22

Ρε Kamui, θα ψάξω μια μέρα όλα τα ποστ σου και θα δω πόσα από αυτά περιέχουν references
στο RotK just for the hell of it.

Κάνεις δεν μπορεί να ξεπεράσει το 4 μου στη χημεία. Βασικά είχα αποφασίσει ότι σε όλα τα θετικά
μαθήματα θα πνίξω, αλλά σε όλα είχα (!!) βάση. Όχι ψέματα είχα στα μαθηματικά 11.
Σε όλα τα υπόλοιπα, κατεύθυνση και γενική 17-18

#2414 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 18:35

Ρε Kamui, θα ψάξω μια μέρα όλα τα ποστ σου και θα δω πόσα από αυτά περιέχουν references
στο RotK just for the hell of it.

Mην το κανεις.Κριμα δεν ειναι να χασεις ολοκληρο το πολυτιμο καλοκαιρι σου μετρωντας τα αμετρητα?

Κάνεις δεν μπορεί να ξεπεράσει το 4 μου στη χημεία.

Μπορει να το φτασει ομως.Και το καταφερα εγω.
Σε χαμηλοτερες και πιο επικες δοξες δυστηχως δεν καταφερα ποτε να πεσω.

O6rrvsU.jpg

#2415 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 19:42

Σοβαρα? Εγω περιμενα να γραφατε καλα Λογοτεχνια. Ο Kρητικος ηταν sos καθε χρονο και σας θεωρησα τυχερα.

Για τους επομενους μια προβλεψη: Αν μεινει στην υλη πιστευω θα τον ξαναβαλουν του χρονου..

EDIT: Συγχαρητηρια παιδια για τους βαθμους!

Η Λογοτεχνια ειναι ενα πολυ υποκειμενικο μαθημα και δεν γραφεις ευκολα... Τωρα για τον Κρητικο, ειναι ενα απαιτητικο ποιημα... Δεν μπορεις ευκολα να γραψεις καλα... Φαντασου εγω πηγαινα για 17+ και εγραψα ενα ξεγυρισμενο 14...:sigh2:
Τωρα εγω συμβουλευω να παρετε βιολογια... Διαβαζετε και τελειωνετε.... Οι ασκησεις και τα διαγραμματα ειναι πανευκολα... :thatsit: