Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#211 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 24 May 2008 - 16:14

Εγω παλι βιαζομαι να περασουν 2 χρονια

Posted ImagePosted Image

#212 L Lawliet

L Lawliet

Αμύνεσθαι περί πάτρις...

• Members
  • 66 posts

Posted 24 May 2008 - 17:00

Μας κάψανε..:emptyonexg1:
.Περίπου 15+ και είχα ποντάρει πολλά σ'αυτό το μάθημα ρε γαμώτο:hahaha:
Και όλα αυτά επειδή μ'επιασε κάτι σαν πανικός μέσα στην αίθουσα...:oo:
Μια ερώτηση για την τσιφτετελοαπόδειξη...
Εγώ την απέδειξα κιόλας με την κυκλική πορεία του λογαρίθμου στην
f(x) και ύστερα παραγωγίζοντας. Είναι σωστό?

Παρακαλώ απαντήστε μου...:emptyonexg1:

#213 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 24 May 2008 - 17:40

Μας κάψανε..:emptyonexg1:
.Περίπου 15+ και είχα ποντάρει πολλά σ'αυτό το μάθημα ρε γαμώτο:hahaha:
Και όλα αυτά επειδή μ'επιασε κάτι σαν πανικός μέσα στην αίθουσα...:oo:

κοιτα φιλε,η αποδειξη δεν ηθελε να ασχοληθεις με το f(x)...απλα χρειαζοταν να πεις τα εξης:Αν χ>0 το (ln|x|)' θα γινει (lnx)' δηλαδη 1/x
Aν χ<0 το (ln|x|)' θα γινει [ln(-x)]'-->1/-x ΕΠΙ (-1) δηλαδη 1/χ και τσακκ
Την Εβγαζες...:wooi2::nosey:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#214 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 24 May 2008 - 17:52

;179147']
Aν χ<0 το (ln|x|)' θα γινει [ln(-x)]'-->1/-x ΕΠΙ (-1) δηλαδη 1/χ και τσακκ
Την Εβγαζες...:wooi2::nosey:

Ή μπορούσες να θέσεις -x=u οπότε:
Έστω y=ln(-x)άρα y=lnu .Επομένως: y'=(lnu)'=(1/u)u'=(-1/x)(-1)=1/x οπότε αποδείχτηκε.

Παραπάνω απέδειξα την περίπτωση που χ<0 ,για χ>0 αποδεικνύεται εύκολα οπότε δεν το γράφω.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ενοείς λέγοντας "κυκλική πορεία του λογαρίθμου" . Πάντως υπάρχει η λύση και στο βιβλίο ,σελ 235 .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#215 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 posts

Posted 24 May 2008 - 18:10

Ας πω και εγω την ταπεινη μου γνωμη.Τα θεματα ηταν προφανως σε γενικο βαθμο κατα τις πιο δυσκολα απο τα περσινα και κατα την αποψη μου το επιπεδο δυσκολιας ηταν καλα κατανεμημενο ωστε να γινει ενα καλο ξεσκαρταρισμα μεταξυ των μαθητων και να μην υπαρχουν αδικιες.Το πρωτο θεμα και το δευτερο πιστευω ηταν αναμενομενα και ειχα προετοιμαστει οπως και τα περισσοτερα σημεια του 3ου.το 4ο οπως καθε σχεδον χρονια ηταν πιο δυσκολο ωστε να υπαρξει η διαφοροποιηση των πραγματικα καλων στα μαθηματικα απο τους διαβασμενους.(δηλαδη μεχρι και το 90 για ενα πολυ καλα διαβασμενο ατομο ηταν προσσιτο).

στο 4γ εγω εσπασα το -2g(x) και μ βγηκαν (g'(x))^2
δε λυνοταν ετσι; τζαμπα εχασα 1ωρα τοτε

γ
:bye2:

ι

πραγματι ενας τροπος(λιγοτερο ενδιαφερον απο αυτον που χρησιμοποιησε ο ζαντε ) ηταν να σπασεις τα 2 g(x) σε μια διαφορα που εντελει εμφανιζοταν ως την διαφορα των παραγωγων (g'(x+h)-g(x))/h το οποιο μετα απο αλαγες κατεληγε στην δευτερη παραγωγο του g(x) .
anyway καλη επιτυχια στα υπολοιπα και μην ξεχνατε οτι ο χαμηλος βαθμος σεενα μαθημα δεν μπορει να θεωρηθει αποτυχια αμα δεν υπαρχουν υψηλοι βαθμοι απο αλλους :):)
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#216 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 24 May 2008 - 18:26

Ας πω και εγω την ταπεινη μου γνωμη.Τα θεματα ηταν προφανως σε γενικο βαθμο κατα τις πιο δυσκολα απο τα περσινα και κατα την αποψη μου το επιπεδο δυσκολιας ηταν καλα κατανεμημενο ωστε να γινει ενα καλο ξεσκαρταρισμα μεταξυ των μαθητων και να μην υπαρχουν αδικιες.Το πρωτο θεμα και το δευτερο πιστευω ηταν αναμενομενα και ειχα προετοιμαστει οπως και τα περισσοτερα σημεια του 3ου.το 4ο οπως καθε σχεδον χρονια ηταν πιο δυσκολο ωστε να υπαρξει η διαφοροποιηση των πραγματικα καλων στα μαθηματικα απο τους διαβασμενους.(δηλαδη μεχρι και το 90 για ενα πολυ καλα διαβασμενο ατομο ηταν προσσιτο).

Αδικίες θα υπάρχουν πάντα ,.Ο,ΤΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ . Αυτός που είναι καλός στα μαθηματικά δεν φαίνεται από τις πανελλήνιες . Φαίνεται από μια δύσκολη άσκηση που θα λύσει μέσα στην τάξη ,από μια πρωτότυπη λύση που θα δώσει σε ένα πρόβλημα ,από την κλίση που έχει γενικότερα στα μαθηματικά .Δεν φαίνεται από το περιοριστικό πλαίσιο των τριών ωρών. Ξέρεις πόσοι που είναι πραγματικά καλοί στα μαθηματικά γράφουν χάλια στις πανελλήνιες ;

πραγματι ενας τροπος(λιγοτερο ενδιαφερον απο αυτον που χρησιμοποιησε ο ζαντε ) ηταν να σπασεις τα 2 g(x) σε μια διαφορα που εντελει εμφανιζοταν ως την διαφορα των παραγωγων (g'(x+h)-g(x))/h το οποιο μετα απο αλαγες κατεληγε στην δευτερη παραγωγο του g(x) .
anyway καλη επιτυχια στα υπολοιπα και μην ξεχνατε οτι ο χαμηλος βαθμος σεενα μαθημα δεν μπορει να θεωρηθει αποτυχια αμα δεν υπαρχουν υψηλοι βαθμοι απο αλλους :):)

Δεν το χα σκεφτεί αυτό. Θα το προσπαθήσω (αν και δεν το πολυκαταλαβαίνω έτσι όπως το γράφεις) και αν μου βγεί θα σε ενημρώσω.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image

#217 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 24 May 2008 - 18:28

Ή μπορούσες να θέσεις -x=u οπότε:
Έστω y=ln(-x)άρα y=lnu .Επομένως: y'=(lnu)'=(1/u)u'=(-1/x)(-1)=1/x οπότε αποδείχτηκε.

Παραπάνω απέδειξα την περίπτωση που χ<0 ,για χ>0 αποδεικνύεται εύκολα οπότε δεν το γράφω.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ενοείς λέγοντας "κυκλική πορεία του λογαρίθμου" . Πάντως υπάρχει η λύση και στο βιβλίο ,σελ 235 .

ναι αλλα γιατι να κανεις τον κοπο να θεσεις ενω ευκολα και ανετα την βγαζεις?
Ναι τωρα λεγοντας κυκλικη πορεια τι ενοει?
Α και zade θα συμφωνυσω και οχι μονο για τα μαθηματικα αλλα και γενικα σε πολλα μαθηματα...
Ειναι τραγικο να βγαζουν συμπερασματα για το αν εισαι καλος μονο απο ενα τριωρο διαγωνισμα...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#218 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 24 May 2008 - 18:42

;179176']ναι αλλα γιατι να κανεις τον κοπο να θεσεις ενω ευκολα και ανετα την βγαζεις?
Ναι τωρα λεγοντας κυκλικη πορεια τι ενοει?
Α και zade θα συμφωνυσω και οχι μονο για τα μαθηματικα αλλα και γενικα σε πολλα μαθηματα...
Ειναι τραγικο να βγαζουν συμπερασματα για το αν εισαι καλος μονο απο ενα τριωρο διαγωνισμα...

Δες το βιβλίο σελ 235 . Και εκεί έτσι (όπως εγω΄) τη βγάζει.Ουσιαστική διαφορά πάντως δεν έχει

Posted Image

#219 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 posts

Posted 24 May 2008 - 18:51

Αδικίες θα υπάρχουν πάντα ,.Ο,ΤΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ . Αυτός που είναι καλός στα μαθηματικά δεν φαίνεται από τις πανελλήνιες . Φαίνεται από μια δύσκολη άσκηση που θα λύσει μέσα στην τάξη ,από μια πρωτότυπη λύση που θα δώσει σε ένα πρόβλημα ,από την κλίση που έχει γενικότερα στα μαθηματικά .Δεν φαίνεται από το περιοριστικό πλαίσιο των τριών ωρών. Ξέρεις πόσοι που είναι πραγματικά καλοί στα μαθηματικά γράφουν χάλια στις πανελλήνιες ;

Δεν το χα σκεφτεί αυτό. Θα το προσπαθήσω (αν και δεν το πολυκαταλαβαίνω έτσι όπως το γράφεις) και αν μου βγεί θα σε ενημρώσω.

Μην παρερμηνευεις τα λογια μου φιλε μου :). Προφανως και δεν εννοω ξεσκαρταρισμα μεταξυ ιδιοφυων και μη , αλλα αναφερομαι στην περιπτωση π.χ. γελιων θεματων που γραφουν ολοι(παρε παραδειγμα περσι φυσικη) η ακατορθοτων θεματων που δεν γραφει κανεις . Πιστεψε με ξερω και πραγματικα ταλαντουχα ατομα να μην τα πανε τοσο καλα στις παννεληνιες και φυσικα ατομα που ασπαζονται την μεθοδο της παπαγαλιας να γραφουν πολυ καλα ,και γενικα οι πανελληνιες ευνοουν κυριως τους διαβασμενους και οχι τους ταλαντουχους :).
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#220 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 24 May 2008 - 19:00

Μην παρερμηνευεις τα λογια μου φιλε μου :). Προφανως και δεν εννοω ξεσκαρταρισμα μεταξυ ιδιοφυων και μη , αλλα αναφερομαι στην περιπτωση π.χ. γελιων θεματων που γραφουν ολοι(παρε παραδειγμα περσι φυσικη) η ακατορθοτων θεματων που δεν γραφει κανεις . Πιστεψε με ξερω και πραγματικα ταλαντουχα ατομα να μην τα πανε τοσο καλα στις παννεληνιες και φυσικα ατομα που ασπαζονται την μεθοδο της παπαγαλιας να γραφουν πολυ καλα ,και γενικα οι πανελληνιες ευνοουν κυριως τους διαβασμενους και οχι τους ταλαντουχους :).

+φωνω οι πανελληνιες ευνοουν αυτους που λιονουν στο διαβασμα....:stubborn:
Αλλα φιλε μου τι να το κανεις αμα λιονεις στο διαβασμα και δεν ζησεις και λιγο?:nosey:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#221 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 24 May 2008 - 19:16

;179205']+φωνω οι πανελληνιες ευνοουν αυτους που λιονουν στο διαβασμα....:stubborn:
Αλλα φιλε μου τι να το κανεις αμα λιονεις στο διαβασμα και δεν ζησεις και λιγο?:nosey:

συγκεκριμενα ευννοει αυτους με το λιγοτερο λαθος...ανθρωποι που σκεφτονται αγχωτικα και περιπλοκα δεν πανε ποτε καλα
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
εγω περσυ απο μαμακια ξεχασα να καθαρογραψω το 1ο θεμα
εγραψα 14 στα 3α αλλα θεματαααα:hahaha::hahaha:
<3 μαθηματικα απλα
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#222 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 24 May 2008 - 19:40

Δεν ξέρω αν κολάω πουθενά αλλά σήμερα έδωσα ισπανικά(το μεσαίο) και τα πήγα αρκετά καλά και είμαι πολύ χαρούμενος:hahaha:
Posted Image

#223 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 24 May 2008 - 20:09

Πιστεψε με ξερω και πραγματικα ταλαντουχα ατομα να μην τα πανε τοσο καλα στις παννεληνιες και φυσικα ατομα που ασπαζονται την μεθοδο της παπαγαλιας να γραφουν πολυ καλα ,και γενικα οι πανελληνιες ευνοουν κυριως τους διαβασμενους και οχι τους ταλαντουχους :).

QFT
Δεν υπάρχει χειρότερο σύστημα απο τις πανελλήνιες αλλά έτσι λειτουργούμε δυστυχώς//ευτυχώς {δυστυχώς κατ'εμέ}

Leon congrats και guys τι γράφετε επόμενο μάθημα? Έχω χάσει το track. "^^

Posted Image

#224 SetAbominae

SetAbominae

Manga Καμενος

• Members
  • 68 posts

Posted 24 May 2008 - 20:22

εγω τα εγραψα ολα (και ολοσωστα κατα πασα πιθανοτητα) εκτος της αποδειξης γιατι νομισα πως ηταν μεσα η παραγωγος του lnx και δεν την ειχα διαβασει :oo:
ο,τι να 'ναι...
δε βαριεσε, στη χειροτερη να πηρα κανα 17 (ποτε δεν ξερεις)

#225 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 24 May 2008 - 20:32

πολυ μαλακια αυτη η αποδειξη
2 μοναδες τζαμπα εφυγαν και παραπανω επειδη αν δεν εχανα τοσο χρονο σε αυτη θα προλαβαινα να περαω καποια αλλα θεματα
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece