Προτείνω να καταργήσουμε αυτούς τους ενοχλητικούς ορθογραφικούς κανόνες που μας πάνε 200 χρόνια πίσω. Εξάλλου, δε βοηθάνε στην ετυμολογική μελέτη και το αποτέλεσμα είναι ακαλαίσθητο! Αφήστε που είναι κόπος να τα μάθεις!
Όλα με "ι" και "ο", αυτό λέω εγώ.
Εγω δε συμφωνω.
Δοκιμασε να γραψεις στα ελληνικα ετσι να δεις τι ασχημα που φαινεται.
Λιγα πραγματα εχουν μεινει απο τον ελληνικο πολιτισμο και ενα απο τα βασικοτερα ειναι η γλωσσα.Αμα κοιταμε μονο στο πως να κανουμε τη ζωη μας πιο ευκολη το μονο που θα καταφερουμε να γινουμε θα ειναι πιο τεμπεληδες.
Δε θα θελουμε να βαλουμε καμια ομορφια και κανενα ενδιαφερον στη ζωη μας, και αυτο που θα μοιαζει με προοδο και απελευθερωση απο τους παλιους δεσμους θα ειναι μια καινουργια φυλακη για καθε εθνος.
That's my opinion at least.
Και να μην αρχίσω τώρα για τους τόνους...
Οι τονοι οντως ειναι λιγακι σπαστικοι, αλλα ειναι απαραιτητο κομματι της γλωσσας.
Κι εγω δε χρησιμοποιω οταν πληκτρολογω, αλλα σκοπευω στην πορεια να το μαθω κι αυτο.
Θα ειναι απαραιτητο σε περιπτωση που θελω να γραψω οτιδηποτε επισημο, και γενικα κανει το γραπτο πιο ωραιο και ευαναγνωστο.
Ασε που αμα καποιος ξενος προσπαθησει να μαθει τη γλωσσα θα δυσκολευτει χωρις τους τονους, γιατι τα ελληνικα εχουν αρκετες συλλαβες και πολλα φωνηεντα σε συγκριση με αλλες γλωσσες.
EDIT:Κατσε, σε ποιον απευθυνομαι τωρα?
Ειναι τοσο ξεκαθαρο οτι ειρωνευεσαι...
Ενα ακομα τραγικο fail απο τον master της αποτυχιας Kamui.

H αποψη μου μενει ομως καθως μπορει να απευθυνθει στο matasso.