Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#2356 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 21 June 2011 - 16:54

Πως έγραψες τόσο έκθεση με τόσα πολλά ορθογραφικά; Wtf is going on;

οταν πληκτρολογω κανω χειροτερα, αλλα ναι, και στο γραπτο δεν εχω καλη ορθογραφια :Ρ δεν της δινω σημασια βασικα...
κλασσικα ο καθηγητης του φροντηστηριου ηταν ετσι :blurah5: οταν διωρθωνε μπροστα μου xD

εντιτ για να απαντησω και στην ερωτηση,
βασικα αποσο ξερω εφοσον το γραπτο ειναι καθαρο και ευαναγνωστο δεν δίνουν μεγαλη σημασια στην ορθογραφια, ουτος η αλλος το νοημα και η δομη και ο τροπος που μεταφερεις τις σκεψεις σου μετραει, δεν ζουμε το 1821

#2357 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 21 June 2011 - 17:09

δεν ζουμε το 1821

είσαι σίγουρος για τα λεγομενά σου?

#2358 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 21 June 2011 - 17:23

Προτείνω να καταργήσουμε αυτούς τους ενοχλητικούς ορθογραφικούς κανόνες που μας πάνε 200 χρόνια πίσω. Εξάλλου, δε βοηθάνε στην ετυμολογική μελέτη και το αποτέλεσμα είναι ακαλαίσθητο! Αφήστε που είναι κόπος να τα μάθεις!
Όλα με "ι" και "ο", αυτό λέω εγώ.

Και να μην αρχίσω τώρα για τους τόνους...

#2359 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 21 June 2011 - 18:10

Προτείνω να καταργήσουμε αυτούς τους ενοχλητικούς ορθογραφικούς κανόνες που μας πάνε 200 χρόνια πίσω. Εξάλλου, δε βοηθάνε στην ετυμολογική μελέτη και το αποτέλεσμα είναι ακαλαίσθητο! Αφήστε που είναι κόπος να τα μάθεις!
Όλα με "ι" και "ο", αυτό λέω εγώ.

Εγω δε συμφωνω.
Δοκιμασε να γραψεις στα ελληνικα ετσι να δεις τι ασχημα που φαινεται.
Λιγα πραγματα εχουν μεινει απο τον ελληνικο πολιτισμο και ενα απο τα βασικοτερα ειναι η γλωσσα.Αμα κοιταμε μονο στο πως να κανουμε τη ζωη μας πιο ευκολη το μονο που θα καταφερουμε να γινουμε θα ειναι πιο τεμπεληδες.
Δε θα θελουμε να βαλουμε καμια ομορφια και κανενα ενδιαφερον στη ζωη μας, και αυτο που θα μοιαζει με προοδο και απελευθερωση απο τους παλιους δεσμους θα ειναι μια καινουργια φυλακη για καθε εθνος.
That's my opinion at least.

Και να μην αρχίσω τώρα για τους τόνους...

Οι τονοι οντως ειναι λιγακι σπαστικοι, αλλα ειναι απαραιτητο κομματι της γλωσσας.
Κι εγω δε χρησιμοποιω οταν πληκτρολογω, αλλα σκοπευω στην πορεια να το μαθω κι αυτο.
Θα ειναι απαραιτητο σε περιπτωση που θελω να γραψω οτιδηποτε επισημο, και γενικα κανει το γραπτο πιο ωραιο και ευαναγνωστο.
Ασε που αμα καποιος ξενος προσπαθησει να μαθει τη γλωσσα θα δυσκολευτει χωρις τους τονους, γιατι τα ελληνικα εχουν αρκετες συλλαβες και πολλα φωνηεντα σε συγκριση με αλλες γλωσσες.

EDIT:Κατσε, σε ποιον απευθυνομαι τωρα?
Ειναι τοσο ξεκαθαρο οτι ειρωνευεσαι...
Ενα ακομα τραγικο fail απο τον master της αποτυχιας Kamui.:sigh2:

H αποψη μου μενει ομως καθως μπορει να απευθυνθει στο matasso.

O6rrvsU.jpg

#2360 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 21 June 2011 - 18:13

Κοίτα, το ίδιο post κάναμε, απλώς εγώ το έκανα ειρωνικά, ας πούμε, μάλλον δεν έπιασε και πολύ :P
Δηλαδή συμφωνώ με όλα όσα έγραψες.

#2361 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 21 June 2011 - 18:14

Κοίτα, το ίδιο post κάναμε, απλώς εγώ το έκανα ειρωνικά, ας πούμε, μάλλον δεν έπιασε και πολύ :P
Δηλαδή συμφωνώ με όλα όσα έγραψες.

Xε, η πλακα ειναι οτι το edit το εκανα πριν διαβασω το δικο σου.:hihi2:
Μολις το ειδα το προηγουμενο σκεφτηκα "δε μπορει αυτος να σκεφτεται ετσι", αλλα τα χαζα χερακια σκεφτονται πιο γρηγορα απο τα χαζα μυαλα.

O6rrvsU.jpg

#2362 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 21 June 2011 - 22:49

warchief εχεις βαλθει να με σπαμαρεις ειρωνικα ποστ?:hihi2:

#2363 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 21 June 2011 - 23:00

βασικα αποσο ξερω εφοσον το γραπτο ειναι καθαρο και ευαναγνωστο δεν δίνουν μεγαλη σημασια στην ορθογραφια

lolwut?
Εντάξει, το να κάνεις ένα λάθος από απροσεξία συγχωρείτε, ειδικά άμα το γραπτό είναι καλό, αλλά το να λες ότι δεν δίνουν σημασία στην ορθογραφία δεν στέκει.

Also

δίνουν

ΤΟΝΟΣ! XD

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#2364 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 21 June 2011 - 23:16

lolwut?
Εντάξει, το να κάνεις ένα λάθος από απροσεξία συγχωρείτε, ειδικά άμα το γραπτό είναι καλό, αλλά το να λες ότι δεν δίνουν σημασία στην ορθογραφία δεν στέκει.

μα δεν λεω να γραφεις το ειναι "ινε", αλλα για ενα απλο ορθογραφικο δεν θα σου κοψουν μοναδες, πανελληνιες ειναι, γουτουφου, δεν θα περασεις στο πανεπιστημιο για μια μλκια?

seriously μηπως να σταματησω να γραφω :yawn2: συγγνωμη που μπαινω για την πλακα μου και γραφω οπως γουσταρω :bahhh:

#2365 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 21 June 2011 - 23:25

EDIT:Κατσε, σε ποιον απευθυνομαι τωρα?
Ειναι τοσο ξεκαθαρο οτι ειρωνευεσαι...
Ενα ακομα τραγικο fail απο τον master της αποτυχιας Kamui.:sigh2:

H αποψη μου μενει ομως καθως μπορει να απευθυνθει στο matasso.

Αυτή η εξωτερικευμένη έκφραση ενός εσωτερικού μονολόγου με εκανε να γελάω σαν δαιμονισμένος.

stasou%2520mygdala.jpg

#2366 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 21 June 2011 - 23:26

Aww matassos, sorry for making you feel uncomfortable.
Και προς Θεού, αν έκανες ορθογραφικά όπως το "ινε" να μην το σκεφτόσουν καν να έδινες πανελλήνιες. Απλά έτσι όπως το είπες, μου φάνηκε ότι αναφερόσουν σε σοβαρά ορθογραφικά. Anw, no need να αρπαζόμαστε.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#2367 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 22 June 2011 - 01:51

Πως έγραψες τόσο έκθεση με τόσα πολλά ορθογραφικά; Wtf is going on;

Εδώ έγραψα εγώ τον δευτερο καλύτερο βαθμό στην Εκθεση στο σχολείο μου. 18.2 χωρίς την προσαύξηση απο τον βαθμό στα τετράμηνα, πάει 18.8.

#2368 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 22 June 2011 - 02:08

με τετοιους βαθμους που εχουν παρει τα παιδια, μπορουμε να πουμε οτι τα ανιμε και τα μανγκα ειναι για τους εξυπνους....

#2369 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 22 June 2011 - 02:12

Τυχαιο?

Edited by Kamui, 22 June 2011 - 02:55.

O6rrvsU.jpg

#2370 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 22 June 2011 - 02:42

Τυχαιο?

δεν νομιζω!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]