Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#2326 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2011 - 16:20

Εγω εχω παραδοση να γραφω σε εναν συγκεκριμενο καθηγητη καθε χρονο9 στις εξετασεις.Και ετσι οπως φαινεται θα την κρατησω και φετος.Το χειροτερο ***** ομως θα πεσει στην ελενη.Ενα μονο σας λεω.Ρωταγε τι ειναι ο κομμος(θρηνιτικο ασμα)και εγραψα πως ηταν το παραδοσιακο κουρεμα των ηθοποιων:run:

sc5bab.jpg

#2327 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2011 - 16:26

^that.... Εγω θρησκευτικα πηγα , τα πολλαπλης επιλογης ήταν (α)(α)(β)(β)(γ)(γ) και μετα εγραψα ολα τα θεματα λάθoς και μου έβαλε 20 ^.^

Ε συγγνώμη κιόλας, αλλά γι αυτό ευθύνεται ο καθηγητής, όχι το μάθημα. Άμα ο άλλος βάζει βαθμούς έτσι για την πλάκα δεν πάει να πει ότι τα θρησκευτικά είναι εύκολο μάθημα.
Φέτος έγραψα 16 επειδή ένα θέμα ήταν καθαρά θεωρητικό, το οποίο χρειαζόταν διάβασμα και εγώ όλο το βιβλίο μια ανάγνωση το έκανα.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#2328 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2011 - 16:32

Εγω εχω παραδοση να γραφω σε εναν συγκεκριμενο καθηγητη καθε χρονο9 στις εξετασεις.Και ετσι οπως φαινεται θα την κρατησω και φετος.Το χειροτερο ***** ομως θα πεσει στην ελενη.Ενα μονο σας λεω.Ρωταγε τι ειναι ο κομμος(θρηνιτικο ασμα)και εγραψα πως ηταν το παραδοσιακο κουρεμα των ηθοποιων:run:

Eγω γιατι δε το θυμαμαι αυτο απο περυσι?
Αλλα μαθαινουν σε καθε σχολειο?
Κι εγω στη θεση σου παντως το ιδιο θα εγραφα.

O6rrvsU.jpg

#2329 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 00:00

ενα εχω να πω.. Τεχνολογια α Λυκειου(α τετραμηνο)
Μ.Ο ταξης: 12,7
Το 1/3 της ταξης 09
Ενας φιλος μου 07
Εγω 14

Στην τριτη Λυκειου βγαζαμε τα απωθημενα μας. Πεταγαμε επιτηδες εν ωρα γυμναστικης την μπαλα ποδοσφαιρου στην πορτα της αιθουσας που εκανε μαθημα. Ειχε την..τυχη αυτη η αιθουσα να ειναι φατσα με το προαυλιο:8):
Επισης για καλη της ..τυχη η πορτα ηταν σιδερενια:hehehe:

2po6sfa_jpg.gif

#2330 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 00:28

Πλακα μου κανεις?Αυτο ηταν ψιλα γραμματα και καθολου σημαντικο,δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπορει να σας το εβαλε!!!Εμας μονο μια ασκηση μας εβαλε για τα κατα ποσον και τα κατα ποιον μερη,να αναφερουμε τα κατα ποιον επιγραμματικα...σοβαρα πραγματα...

#2331 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 13:03

Λολ και εμάς αυτό μας έβαλε... φέτος! XD

*waving intensifies*

#2332 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2011 - 11:36

Πέρυσι 7 θρησκευτικά.

u jelly?

Mαντεψε τι βαθμο πηρα στις εξετασεις στα θρησκευτικα?

Spoiler:

O6rrvsU.jpg

#2333 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2011 - 11:49

Χοχοχο!!!

Spoiler:

*waving intensifies*

#2334 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2011 - 11:54

Χοχοχο!!!

Spoiler:

Nτροπη ντροπη...

Τωρα που τα λεμε, η μερα των θρησκευτικων παιζει να ηταν η μονη μερα που δεν προσευχηθηκα πριν παω να γραψω.
Η πλακα ειναι οτι μ' αρεσει το μαθημα και ειχα διαβασει αλλα εκεινη η μερα ηταν τοσο γκαντεμικη που μου χαλασε ολος ο μεσος ορος ρε γαμωτο.
Ενα 4 (χημεια) και 7 στα θρησκευτικα σε μια μερα...
Και εκει που περιμενα γενικο μεσο ορο 16,5 μου ηρθε 14,5.:sigh2:
Oh cruel fate...:if:

O6rrvsU.jpg

#2335 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2011 - 12:11

Mην τα λετε αυτα λιγο πριν παρω εγω βαθμους!!!!:OMG3:

sc5bab.jpg

#2336 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2011 - 12:42

Πάω να βάλω τα στοιχεία μου για να δω τους βαθμούς μου και δε με βρίσκει. :nanana::sadist::nanteee::run::Crying2::iyaaa:

15fkk04.jpg

#2337 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2011 - 12:58

Τη Θρησκευτικά και @@ριες βρε παιδιά! Εδώ βγήκαν οι βαθμοί των πανελληνίων! Λοιπον ακουστε την αποτυχία μου

Εκθεση 13,8 περίμενα γύρω στο 15
Μαθηματικα γενικής 19,8 περίμενα 20
Μαθηματικά κατεύθηνσης 13,7 περίμενα 17 :beaten:
ΑΟΔΕ 14,3 περίμενα γύρω στο 15
Φυσική 12,1 περίμενα γύρω στο 10 :ureshii:
Αναπτυξη εφαρμογών 17,6 περίμενα γύρω στο 18
ΑΟΘ 16,2 περίμενα 19 :sigh2:

Anyway βγάζω 15460 και μάλλον θα περάσω σε καμοια σχολή μαθηματικών και σκέφτομαι για μεταπτυχιακο στο εξωτερικό. Πάντος θέλω να πιασω αυτους που με βαθμολόγισαν στα μαθ κατευθηνσης να τους ρίξω ένα falcon punch και να τους στείλω στο διάστημα! Γενικά μετά απο τη φετινή αποτυχία αποφάσισα να γίνω Avenger. Θα φύγω να προπονηθώ να γίνω cool και κάποτε θα γυρίσω και θα τους σκοτώσω όλους!!!:kakaka:

#2338 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2011 - 13:29

Γενικά μετά απο τη φετινή αποτυχία αποφάσισα να γίνω Avenger. Θα φύγω να προπονηθώ να γίνω cool και κάποτε θα γυρίσω και θα τους σκοτώσω όλους!!!:kakaka:

πιπέρι στο στόμα.....μετά θα καταλήξεις να σε κυνηγάνε ξανθά αγοράκια

#2339 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2011 - 13:42

Πλακα μου κανεις?Αυτο ηταν ψιλα γραμματα και καθολου σημαντικο,δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπορει να σας το εβαλε!!!Εμας μονο μια ασκηση μας εβαλε για τα κατα ποσον και τα κατα ποιον μερη,να αναφερουμε τα κατα ποιον επιγραμματικα...σοβαρα πραγματα...

το πιο λογικο και εμας το ιδιο....

τι αχρηστα μαθηματα παντως οδυσσεια,ιλιαδα,ελενη θυμαμαι περυσι μας ειχε βαλει ερωτηση σε διαγωνισμα για την κυκλικη ικεσια του πριαμου αν εισαι θεος :terror2:

#2340 redgar

redgar

Anime Newbie

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2011 - 13:54

Οσο για εμενα...

Εκθεση 13,6 οσο περιμενα
Φυσικη 8,7 πειμενα 10
Μαθηματικα Γενικης 19,7 περιμενα 20
Αοδε 19 περιμενα 18
Αοθ 19,7 περιμενα 20