Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#2296 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2011 - 14:39

Μπα...το καναμε καθε χρονο στο δημοτικο...αλλα στο γυμνασιο εμεις κανουμε τοσες βλακειες μεσα στη χρονια που το μπουγελο δεν ειναι κατι ιδιαιτερο για εμας...οποτε μονο καμια δεκαρια ατομα απο τα καπου 400 στο γυμνασιο μας εκαναν μπουγελο.

#2297 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2011 - 19:54

τελευταια μερα σημερα-γραφω-δινω κολλα-παω σταθμο τραινων-φτανω παραλια-βουταω θαλασσα!!!!!!

FUCK YEAH!!!!

ps
Spoiler:

#2298 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2011 - 20:13

Mα τι το τοσο φοβερο εχει η θαλασσα?
Εγω φετος το καλοκαιρι θα κανω μπανια το πολυ μετρημενα στα δακτυλα του ενος χεριου, και αν δεν κανω και κανενα, δε νομιζω να με χαλασει.
Θα ειναι καλυτερο για την πανεμορφη επιδερμιδα μου να παραμεινει λευκη σαν το σεληνοφως.

Εξαλλου, εφοσον μπορεις πια να κολυμπας στο Dynasty Warriors 7, χορτασα απο μπανια παγιδευμενος σε λιμνες και να ψαχνω την ακτη.:hihi2:
Οσο για το πως νιωθω που τελειωσα την πρωτη, νιωθω μια βαρεμαρα.
Επειδη δεν ειχα πολλα ιδιαιτερα κτλ φετος, και με το σχολειο δεν ασχοληθικα καν, κι ας εβγαλα κοντα 17, η χρονια περασε τοσο ηρεμα που δε χρειαζομαι καν καλοκαιρι για να ξεκουραστω.
Τελοσπαντων, δε το κοβω για πολλες διακοπες, οποτε μαλλον πιο πολυ Αθηνα και καψιμο.
Εξαλλου τις επομενες δυο χρονιες με περιμενη πολυ κουραση, οποτε θα το χρειαστω ετσι κι αλλιως.

Επεισης τωρα που θα εχω ηρεμια καιρος ειναι να αρχισω να διαβαζω καποια πραγματα που θελω...Κι αμα εχω πραγματικα ορεξη ισως να πιασω και κανενα romance of the three kingdoms να το παω σιγα.

O6rrvsU.jpg

#2299 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2011 - 12:00

Γ@ΜΩ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΩ
μας τα εχουν κανει πανερια, τι πανερια, καρπουζια! κωδικοι, δοκιμαστικα μηχανογραφικα, οριστικα μηχανοιγραφικα και μλκιες, βιντεο του κωλου που εξηγουν τι κανουμε και @@ριες
ζωααααααααααααααααααααα

και για οποιον ειναι ειδικη κατηγορια (τριτεκνος, πολυτεκνος κλπ) ανακοινωσαν εχθες οτι χρειαζετε ορισμενα εγγραφα τα οποια πρεπει να τα εχει (!) με ημερομηνιες πριν απο την οριστικη δηλωση (που ειανι σε 10 μερες)

μας τα πρηζουν χωρις λογο, και ασχημα μαλιστα :madtodeath: αρκετο χρονο χασαμε με τις πανελληνιες πρεπει τωρα να ημαστε τα πειραματοζωα του καινουργιου συστηματος, με καθηγητες που εχουν οτι ενημερωση εχουμε και μεις και ανακοινωσεις της τελευταιας στιγμης, Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

/υπερβολικο_rage_γιατι_με_ξυπνησαν_απο_τις_11_για_να_μου_πουν_@@ριες_και_να_με_αγχωσουν_με_γραφειοκρατικες_μλκιες

#2300 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2011 - 12:17

Βίντεο ? Τι βίντεο ? Εμείς δεν είχαμε τέτοια :/ Και σε κανα μισάωρο είχα τελειώσει ^^

#2301 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2011 - 13:12

Βίντεο ? Τι βίντεο ? Εμείς δεν είχαμε τέτοια :/ Και σε κανα μισάωρο είχα τελειώσει ^^

φετος δηλωνουμε απο ιντερνετ

#2302 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2011 - 13:29

**** τη που**** μου! Τη γραφειοκρατεία είναι αυτή ρε!

#2303 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2011 - 13:48

το μονο που μενει ειναι να πεσει ο σερβερ τους να πεθανω στα γελια

#2304 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2011 - 14:59

Καλώς ήρθες στον έξω κόσμο, το πρώτο σου βήμα στην ελληνική γραφειοκρατία. Κάτσε να μπεις και σε μία σχολή, να πιάσεις και καμιά δουλειά, και θα αναπολείς τις παλιές καλές αυτές εποχές :roar:

E5VV38U.jpg

#2305 KernaxVol

KernaxVol

Anime Amateur

• Members
  • 68 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2011 - 21:22

Ξερει κανεις ποτε δηλωνουμε τα μηχανογραφικα;
"O Θεός είναι νεκρός." -Φρειδερίκος Νίτσε.
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).

#2306 redgar

redgar

Anime Newbie

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2011 - 21:28

17-28 Ioυνιου

#2307 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2011 - 19:59

OP annual advice

ΜΗ δηλωσετε σε καμια περιπτωση ηλεκτρολογους ~

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2308 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2011 - 22:42

OP annual advice

ΜΗ δηλωσετε σε καμια περιπτωση ηλεκτρολογους ~

actually ηταν πρωτη επιλογη μου, οσο και αν προσπαθησε ο κεννυ να μου αλλαξει γνωμη :hihi2: αλλα δεν νομιζω να τα πιασω, εχω ελαχιστες πιθανοτητες και απο τις ειδικες κατηγοριες.. (για θεσσαλονικη μονο ενδιαφερομαι)

μαλον φυσικο θα δηλωσω και καποιες σχολες προγραμματισμου κλπ

#2309 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2011 - 23:04

08 χημεια..........................................................

Ευτυχως το έχω ξεκαθαρησει οτι δεν παίζει θετικη και δεν μου ειπαν τιποτα οι γονεις.....

v4kFmx.png

#2310 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2011 - 23:08

Πέρυσι 7 θρησκευτικά.

u jelly?

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*