Τελιωσα και εγω , πηγα εγραψα οτι βλακεια μου ερχονταν σtα αρχαια και πηγα σε πάρτυ
Το πρόγραμμα μου για αύριο θα ήταν.
1. Τελειώνω γεωμετρία.
2. Πάω παραλία
3. Κάνω πάρτυ
Τελικά το πάρτυ θα το κάνω το Σάββατο. -.- ~bya
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 21:11
Τελιωσα και εγω , πηγα εγραψα οτι βλακεια μου ερχονταν σtα αρχαια και πηγα σε πάρτυ
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 21:16
Το πρόγραμμα μου για αύριο θα ήταν.
2. Πάω παραλία
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 21:18
Πάρτυ για ποιον λόγο;Επειδή τελειώσαμε για φέτος ή από την χαρά σου που αρχίζει η προετοιμασία για την τρίτη λυκείου.Το πρόγραμμα μου για αύριο θα ήταν.
1. Τελειώνω γεωμετρία.
2. Πάω παραλία
3. Κάνω πάρτυ
Τελικά το πάρτυ θα το κάνω το Σάββατο. -.- ~bya
Oh god,δεν πρέπει να χάσω τις γνώσεις σου!I'll give you my dear brother,είναι ευκαιρία μας τον ζητάνε χιλιάδες άτομα!Μόνο μετρητά, λυπάμαι
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 21:22
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 21:58
Oh god,δεν πρέπει να χάσω τις γνώσεις σου!I'll give you my dear brother,είναι ευκαιρία μας τον ζητάνε χιλιάδες άτομα!
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 22:18
^Θα δεις αύριο.
^
^Καλά ρε, μπουγέλο παίζεται στο πάρτυ;
Εγώ πάλι θα πάω σε πάρτυ τέλη καλοκαιριού και ίσως μέσα ιουλίου. ~bya
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 22:25
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 22:25
Θέλω τόσο πολύ να την πάω στο πρόστυχο τη συζήτηση, αλλά θα το αποφύγω.
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 22:27
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 22:29
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2011 - 11:02
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2011 - 12:57
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2011 - 13:06
Να υποθεσω πως και εσεις διατηρησατε την παραδοση του extreme μπουγελο για εορτασμο της λυξης του γυμνασιου?Μολις τωρα το συνειδιτοποιησα...ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!