Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2011 - 19:40
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2011 - 20:32
Τωρα οτι εγινε εγινε κοιταμε μπροσα ερχονται μαθματικα κατευθυνσης(fave lesson

Μην απογοητευεστε παιδες και καλη συνεχεια σε οσους δινουνε!!!
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 12:24
Μαλιστα μου αρεσαν τοσο που καθησα και ελυσα το 4ο θεμα.(περισι εδωσα εγω και ναι ειμαι καμμενος) Ενδιαφεροντα...
Καλη επιτυχια και καλη τυχη σ ολους που δινουν!
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 12:39

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 12:44
Όταν τα λύνεις χωρίς άγχος και την πίεση του χρόνου μια χαρά είναι. Στη πραγματικότητα όμως ο χρόνος δεν έφτανε καθώς ήταν πολλά και δύσκολα. Υπολογίζω γύρω στο 17 αλλά θα είχα περισσότερο αν είχαμε κανα μισάωρο ακόμα. Το τελευταίο ερωτημα από το 4ο θέμα δεν το πρόλαβα καν και προς το τέλους του χρόνου τα είχα παίξει και έτρεμε το χέρι μου. Δεν μπορούσα να σκεφτώ καθαρά και κάπου που είχα f'(x)f(x)=e^2x δεν μπορούσα ο βλάκας να βρω την παράγουσα! Υμαρτον. Το 17 δεν είναι άσχημο αλλά θα μπορουσα και περισσότερο και αυτό με χαλάει. Άντε τώρα το κολομάθημα ΑΟΔΕ ελπίζω με πολύ τύχη να γράψω ένα 15.Ωραιοτατα τα θεματακια σημερα ΜΚ. Δε ξερω αν υπηρχαν διαδικαστικα η αλλα τετοια προβληματα, αλλα απο αποψη δυσκολιας ηταν αξιοπρεπεστατα με βαση το χρονο που απαιτουσαν, το ευρος της υλης που καλυπταν και τις διανοητικες ικανοτητες(ή το ποσο καλο φροντιστη ειχες!χαχαχαχα-η καταντια)
Μαλιστα μου αρεσαν τοσο που καθησα και ελυσα το 4ο θεμα.(περισι εδωσα εγω και ναι ειμαι καμμενος) Ενδιαφεροντα...
Καλη επιτυχια και καλη τυχη σ ολους που δινουν!
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 13:06
το τρίτο θέμα μαραθώνιος....... 5 σελίδες στο χαλαρό γέμιζες!!!!!
το τέταρτο καλό με το πρώτο ερώτημα να είναι δύσκολο!!!!!!
εγώ γύρω στο 17+ υπολογίζω!!!!
πάντως από ότι ακούω δεν έχουν πάει καλά......
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 13:11

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 13:12
Ανοίγω τον υπολογιστή στις 12 παρά στο yahoo όπου έχει τα θέματα στις ειδήσεις και βλέπω με μεγάλα γράμματα: "Ο Κρητικός".
Ε, ΠΟΤΕ.

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 13:20
αχαχαχαχχαχαχαχχαΦίλος μου δίνει για 4η φορά πανελλήνιες και έγραφε Νεοελληνικά Κείμενα σήμερα. Όλο το πρωί παρακαλούσε (είχα πάει για συμπαράσταση), "Ας μη μπει ο Κρητικός, δε θέλω, δε τον ξέρω καλά...!"
Ανοίγω τον υπολογιστή στις 12 παρά στο yahoo όπου έχει τα θέματα στις ειδήσεις και βλέπω με μεγάλα γράμματα: "Ο Κρητικός".
Ε, ΠΟΤΕ.
έλεος!!!
από ότι μου είπαν ήταν και σοσ ο κρητικός!!!.......
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 13:36

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 13:41

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 14:20
Το καλο με την αυξημενη δυσκολια ειναι οτι ισως πεσουν αρκετα οι βασεις
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 18:34
Όταν τα λύνεις χωρίς άγχος και την πίεση του χρόνου μια χαρά είναι. Στη πραγματικότητα όμως ο χρόνος δεν έφτανε καθώς ήταν πολλά και δύσκολα. Υπολογίζω γύρω στο 17 αλλά θα είχα περισσότερο αν είχαμε κανα μισάωρο ακόμα. Το τελευταίο ερωτημα από το 4ο θέμα δεν το πρόλαβα καν και προς το τέλους του χρόνου τα είχα παίξει και έτρεμε το χέρι μου. Δεν μπορούσα να σκεφτώ καθαρά και κάπου που είχα f'(x)f(x)=e^2x δεν μπορούσα ο βλάκας να βρω την παράγουσα! Υμαρτον. Το 17 δεν είναι άσχημο αλλά θα μπορουσα και περισσότερο και αυτό με χαλάει. Άντε τώρα το κολομάθημα ΑΟΔΕ ελπίζω με πολύ τύχη να γράψω ένα 15.
Ναι ρε φιλε εννοειται οτι μια χαρα ειναι- βεβαια υποψιν οτι υπαρχει και κοσμος που ειτε μεσα ειτε εξω δεν αισθανεται καμια διαφορα... Ναι οπως τα λες ειναι απλα το θεμα ειναι οτι αυτη η δυσκολια ο πολυς απαιτουμενος χρονος δηλαδη ειναι ακριβως οπως καταλαβαινεις για να γινει ο διαχωρισμος. Γιατι αλλες χρονιες ηταν πολλοι που κατηγοριοποιουνταν στο 98+ και αυτο υποβιβαζει ουσιαστικα εκεινους που και πιο δυσκολα να εβαζαν, θα εγραφαν το ιδιο...
Επισης αν εχεις δει μερικα φροντιστηρια σου βαζουν υπερβολικα πολλα και δυσκολα θεματα στα διαγωνισματα για να την πατας και παραλληλα να εξασκεισαι στην ταχυτητα και την διαυγεια του μυαλου σου μετα απο 2¨30 ωρες.
ΥΓ: Για αλλη μια φορα, το ΑΟΔΕ να το βαλει αυτος που το εβαλε στην παιδεια εκει που ξερει καλυτερα... Καλο κουραγιο, αν και το ξερω οτι ειναι ματαιο.
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 18:49
Καλή δύναμη για την συνέχεια παιδιά.Α και οι θεωρητικοί μην νομίζετε ότι ο εφιάλτης της αποστήθισης τελειώνει στις πανελλήνιες.Θα διαπιστώσετε όταν περάσετε,ότι το καταξιώμενο ελληνικό σύστημα εκπαίδευσης έχει εισάγει την ίδια φαεινή αυτή πρακτική και σε πολλά μαθήματα των θεωρητικών πανεπιστημίων...
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 22:52
Ναι ρε φιλε εννοειται οτι μια χαρα ειναι- βεβαια υποψιν οτι υπαρχει και κοσμος που ειτε μεσα ειτε εξω δεν αισθανεται καμια διαφορα... Ναι οπως τα λες ειναι απλα το θεμα ειναι οτι αυτη η δυσκολια ο πολυς απαιτουμενος χρονος δηλαδη ειναι ακριβως οπως καταλαβαινεις για να γινει ο διαχωρισμος. Γιατι αλλες χρονιες ηταν πολλοι που κατηγοριοποιουνταν στο 98+ και αυτο υποβιβαζει ουσιαστικα εκεινους που και πιο δυσκολα να εβαζαν, θα εγραφαν το ιδιο...
Επισης αν εχεις δει μερικα φροντιστηρια σου βαζουν υπερβολικα πολλα και δυσκολα θεματα στα διαγωνισματα για να την πατας και παραλληλα να εξασκεισαι στην ταχυτητα και την διαυγεια του μυαλου σου μετα απο 2¨30 ωρες.
ΥΓ: Για αλλη μια φορα, το ΑΟΔΕ να το βαλει αυτος που το εβαλε στην παιδεια εκει που ξερει καλυτερα... Καλο κουραγιο, αν και το ξερω οτι ειναι ματαιο.
Πάντος θα συμφωνήσω ότι σαν θέματα ήταν πολύ ενδιαφέρον καθώς ένιωσα την ώρα που γράφαμε αυτή την ικανοποίηση που νιώθεις όταν λύνεις μια πολύ δύσκολη άσκηση. Δεν με νοιάζει τόσο ο βαθμός αλλά πραγματικά ήθελα το achievement να γράψω γύρο στο 95 σε αυτά τα θέματα κάτι το οποίο θα μπορούσα αν δεν τα έπαιζα εκείνη τη στιγμή. Τώρα για το ΑΟΔΕ θα προσπαθήσω να μαθω ότι προλάβω απο αυτά που βάλαν φέτος με δικά μου λόγια καθώς πραγματικά η αποστήθηση είναι κάτι το αδύνατο για εμένα. Στόχος μου είναι να γράψω τουλάχιστον κάτι σε κάθε ερώτηση