Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#2146 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2011 - 19:40

Mαθηματικά κατεύθηνσης το μόνο που φοβάμαι είναι ολοκληρόματα και συγκεκρημένα εμβαδον με ολοκληρόματα τα οποία δεν τα έχω νιώσει πολύ. όσο για τη θεωρία και αποδείξεις τις έχω λιώσει και πιστεύω πως δεν θα έχω προβλημα εκεί

#2147 redgar

redgar

Anime Newbie

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2011 - 20:32

Λοιπον και εγω σημερα εδωσα πανελλαδικα τα μαθηματικα γενικης. Ας μην λεμε βλακειες τα θεματα ηταν δυσκολα. Το Β1 ηταν οτι νανε και στο Γ αν δεν εκανες το 1ο μετα gg. Οσο για το 4ο νταξει παλεθσιμο αλλα συληπητηρια για την θεωριτικη. Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο του υποθργειου να αυξησει τη δυσκολια σε ενα τετοιο μαθημα θα μπορουσε καλλιστα να "χτυπησει" καποιο μαθημα κατευθυνσης και κανεις δεν θα παραπονοιταν(τουλαχιστον οχι σε τετοιο βαθμο).
Τωρα οτι εγινε εγινε κοιταμε μπροσα ερχονται μαθματικα κατευθυνσης(fave lesson :D)

Μην απογοητευεστε παιδες και καλη συνεχεια σε οσους δινουνε!!!

#2148 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 12:24

Ωραιοτατα τα θεματακια σημερα ΜΚ. Δε ξερω αν υπηρχαν διαδικαστικα η αλλα τετοια προβληματα, αλλα απο αποψη δυσκολιας ηταν αξιοπρεπεστατα με βαση το χρονο που απαιτουσαν, το ευρος της υλης που καλυπταν και τις διανοητικες ικανοτητες(ή το ποσο καλο φροντιστη ειχες!χαχαχαχα-η καταντια)
Μαλιστα μου αρεσαν τοσο που καθησα και ελυσα το 4ο θεμα.(περισι εδωσα εγω και ναι ειμαι καμμενος) Ενδιαφεροντα...
Καλη επιτυχια και καλη τυχη σ ολους που δινουν!

#2149 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 12:39

Μπορείς να μου χαρίσεις το link που τα βρήκες ; :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2150 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 12:44

Ωραιοτατα τα θεματακια σημερα ΜΚ. Δε ξερω αν υπηρχαν διαδικαστικα η αλλα τετοια προβληματα, αλλα απο αποψη δυσκολιας ηταν αξιοπρεπεστατα με βαση το χρονο που απαιτουσαν, το ευρος της υλης που καλυπταν και τις διανοητικες ικανοτητες(ή το ποσο καλο φροντιστη ειχες!χαχαχαχα-η καταντια)
Μαλιστα μου αρεσαν τοσο που καθησα και ελυσα το 4ο θεμα.(περισι εδωσα εγω και ναι ειμαι καμμενος) Ενδιαφεροντα...
Καλη επιτυχια και καλη τυχη σ ολους που δινουν!

Όταν τα λύνεις χωρίς άγχος και την πίεση του χρόνου μια χαρά είναι. Στη πραγματικότητα όμως ο χρόνος δεν έφτανε καθώς ήταν πολλά και δύσκολα. Υπολογίζω γύρω στο 17 αλλά θα είχα περισσότερο αν είχαμε κανα μισάωρο ακόμα. Το τελευταίο ερωτημα από το 4ο θέμα δεν το πρόλαβα καν και προς το τέλους του χρόνου τα είχα παίξει και έτρεμε το χέρι μου. Δεν μπορούσα να σκεφτώ καθαρά και κάπου που είχα f'(x)f(x)=e^2x δεν μπορούσα ο βλάκας να βρω την παράγουσα! Υμαρτον. Το 17 δεν είναι άσχημο αλλά θα μπορουσα και περισσότερο και αυτό με χαλάει. Άντε τώρα το κολομάθημα ΑΟΔΕ ελπίζω με πολύ τύχη να γράψω ένα 15.

#2151 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 13:06

απαιτιτικά τα θέματα μπορώ να πώ!!!!
το τρίτο θέμα μαραθώνιος....... 5 σελίδες στο χαλαρό γέμιζες!!!!!

το τέταρτο καλό με το πρώτο ερώτημα να είναι δύσκολο!!!!!!
εγώ γύρω στο 17+ υπολογίζω!!!!

πάντως από ότι ακούω δεν έχουν πάει καλά......

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#2152 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 13:11

Κι εγώ υπολογίζω ένα 17. Ήταν αρκετά δύσκολα αλλά από ότι ακούω να έχουν γράψει είναι αρκετά καλά. Τώρα είναι το ΑΟΔΕ, θα σκιστώ σήμερα και αύριο και έχω πολλές ελπίδες να πάρω 100στάρι. :benkyou:

15fkk04.jpg

#2153 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 13:12

Φίλος μου δίνει για 4η φορά πανελλήνιες και έγραφε Νεοελληνικά Κείμενα σήμερα. Όλο το πρωί παρακαλούσε (είχα πάει για συμπαράσταση), "Ας μη μπει ο Κρητικός, δε θέλω, δε τον ξέρω καλά...!"

Ανοίγω τον υπολογιστή στις 12 παρά στο yahoo όπου έχει τα θέματα στις ειδήσεις και βλέπω με μεγάλα γράμματα: "Ο Κρητικός".

Ε, ΠΟΤΕ. :hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2154 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 13:20

Φίλος μου δίνει για 4η φορά πανελλήνιες και έγραφε Νεοελληνικά Κείμενα σήμερα. Όλο το πρωί παρακαλούσε (είχα πάει για συμπαράσταση), "Ας μη μπει ο Κρητικός, δε θέλω, δε τον ξέρω καλά...!"

Ανοίγω τον υπολογιστή στις 12 παρά στο yahoo όπου έχει τα θέματα στις ειδήσεις και βλέπω με μεγάλα γράμματα: "Ο Κρητικός".

Ε, ΠΟΤΕ. :hahaha:

αχαχαχαχχαχαχαχχα
έλεος!!!

από ότι μου είπαν ήταν και σοσ ο κρητικός!!!.......

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#2155 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 13:36

ο κρητικος ειναι ενα απο τα πιο μ@λακισμενα θεματα που μπορει να σου πεσουν ... αυτο το κειμενο δεν πρεπει να ειναι στις πανελληνιες...μεταξυ μας γενικοτερα το μαθημα της λογοτεχνιας με τον τροπο που διδασκεται ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2156 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 13:41

πατος για μενα στα μκ!!ουτως η αλλος το ξερα οτι θα εγραφα σκατα :P το 1ο μου μαθημα κατω απο την βαση.αοδε θα ξεσκιστω αν και τα περισσοτερα τα ξερω αλλα μια λεξη να ξεχασω σε καποια τοτε κολλαω και ξεχναω και τα αλλα :/

#2157 redgar

redgar

Anime Newbie

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 14:20

Δυσκολα αλλα οραια θεματα. Καμια σχεση με τις βλακειες της γενικης. Λιγο κολλησα στν μ@@ στο Γ3 αλλα δεν νομιζω να χασψ πολυ γυρο στο 90-95 υπολογιζω!

Το καλο με την αυξημενη δυσκολια ειναι οτι ισως πεσουν αρκετα οι βασεις

#2158 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 18:34

Όταν τα λύνεις χωρίς άγχος και την πίεση του χρόνου μια χαρά είναι. Στη πραγματικότητα όμως ο χρόνος δεν έφτανε καθώς ήταν πολλά και δύσκολα. Υπολογίζω γύρω στο 17 αλλά θα είχα περισσότερο αν είχαμε κανα μισάωρο ακόμα. Το τελευταίο ερωτημα από το 4ο θέμα δεν το πρόλαβα καν και προς το τέλους του χρόνου τα είχα παίξει και έτρεμε το χέρι μου. Δεν μπορούσα να σκεφτώ καθαρά και κάπου που είχα f'(x)f(x)=e^2x δεν μπορούσα ο βλάκας να βρω την παράγουσα! Υμαρτον. Το 17 δεν είναι άσχημο αλλά θα μπορουσα και περισσότερο και αυτό με χαλάει. Άντε τώρα το κολομάθημα ΑΟΔΕ ελπίζω με πολύ τύχη να γράψω ένα 15.

Ναι ρε φιλε εννοειται οτι μια χαρα ειναι- βεβαια υποψιν οτι υπαρχει και κοσμος που ειτε μεσα ειτε εξω δεν αισθανεται καμια διαφορα... Ναι οπως τα λες ειναι απλα το θεμα ειναι οτι αυτη η δυσκολια ο πολυς απαιτουμενος χρονος δηλαδη ειναι ακριβως οπως καταλαβαινεις για να γινει ο διαχωρισμος. Γιατι αλλες χρονιες ηταν πολλοι που κατηγοριοποιουνταν στο 98+ και αυτο υποβιβαζει ουσιαστικα εκεινους που και πιο δυσκολα να εβαζαν, θα εγραφαν το ιδιο...
Επισης αν εχεις δει μερικα φροντιστηρια σου βαζουν υπερβολικα πολλα και δυσκολα θεματα στα διαγωνισματα για να την πατας και παραλληλα να εξασκεισαι στην ταχυτητα και την διαυγεια του μυαλου σου μετα απο 2¨30 ωρες.

ΥΓ: Για αλλη μια φορα, το ΑΟΔΕ να το βαλει αυτος που το εβαλε στην παιδεια εκει που ξερει καλυτερα... Καλο κουραγιο, αν και το ξερω οτι ειναι ματαιο.

#2159 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 18:49

Πάντως απ' ότι είδα οι περισσότερες ερωτήσεις στον Κρητικό δεν ήταν πολύ περίεργες,όπως σε προηγούμενες χρονιές.

Καλή δύναμη για την συνέχεια παιδιά.Α και οι θεωρητικοί μην νομίζετε ότι ο εφιάλτης της αποστήθισης τελειώνει στις πανελλήνιες.Θα διαπιστώσετε όταν περάσετε,ότι το καταξιώμενο ελληνικό σύστημα εκπαίδευσης έχει εισάγει την ίδια φαεινή αυτή πρακτική και σε πολλά μαθήματα των θεωρητικών πανεπιστημίων...

#2160 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 22:52

Ναι ρε φιλε εννοειται οτι μια χαρα ειναι- βεβαια υποψιν οτι υπαρχει και κοσμος που ειτε μεσα ειτε εξω δεν αισθανεται καμια διαφορα... Ναι οπως τα λες ειναι απλα το θεμα ειναι οτι αυτη η δυσκολια ο πολυς απαιτουμενος χρονος δηλαδη ειναι ακριβως οπως καταλαβαινεις για να γινει ο διαχωρισμος. Γιατι αλλες χρονιες ηταν πολλοι που κατηγοριοποιουνταν στο 98+ και αυτο υποβιβαζει ουσιαστικα εκεινους που και πιο δυσκολα να εβαζαν, θα εγραφαν το ιδιο...
Επισης αν εχεις δει μερικα φροντιστηρια σου βαζουν υπερβολικα πολλα και δυσκολα θεματα στα διαγωνισματα για να την πατας και παραλληλα να εξασκεισαι στην ταχυτητα και την διαυγεια του μυαλου σου μετα απο 2¨30 ωρες.

ΥΓ: Για αλλη μια φορα, το ΑΟΔΕ να το βαλει αυτος που το εβαλε στην παιδεια εκει που ξερει καλυτερα... Καλο κουραγιο, αν και το ξερω οτι ειναι ματαιο.

Πάντος θα συμφωνήσω ότι σαν θέματα ήταν πολύ ενδιαφέρον καθώς ένιωσα την ώρα που γράφαμε αυτή την ικανοποίηση που νιώθεις όταν λύνεις μια πολύ δύσκολη άσκηση. Δεν με νοιάζει τόσο ο βαθμός αλλά πραγματικά ήθελα το achievement να γράψω γύρο στο 95 σε αυτά τα θέματα κάτι το οποίο θα μπορούσα αν δεν τα έπαιζα εκείνη τη στιγμή. Τώρα για το ΑΟΔΕ θα προσπαθήσω να μαθω ότι προλάβω απο αυτά που βάλαν φέτος με δικά μου λόγια καθώς πραγματικά η αποστήθηση είναι κάτι το αδύνατο για εμένα. Στόχος μου είναι να γράψω τουλάχιστον κάτι σε κάθε ερώτηση