Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Posted 14 May 2011 - 14:10

Posted 14 May 2011 - 14:13

σαν να ειχε τρια 4α θεματα. ενα ευκολο(θεμα 2ο) και 2 απαλευτα
Posted 14 May 2011 - 14:14
Αφού πόνταρες πολλά στο συγκεκριμένο μάθημα ας το διάβαζες καλύτερα. Αν πιστεύεις ότι ήταν τα πιο δύσκολα θέματα του κόσμου και πως κανείς δεν έγραψε, πάσο. Προβλέπω όμως περισσότερα 20άρια από όσα νομίζεις όταν βγουν τα αποτελέσματα. Τα θέματα δεν ήταν δύσκολα για κάποιον καλά διαβασμένο.
Το πιο δύσκολα από άλλες χρονιές το συζητάμε, αλλά τις άλλες χρονιές ήταν συνήθως της πλάκας, οπότε δεν έχει να κάνει.
Posted 14 May 2011 - 14:15
+1Ρε φιλαράκι , δεν ξέρω αν έδινες και αν πας για οικονομικές σχολές .... συμφωνώ πως οι βάσεις θα πέσουν για όλους , αλλά όλοι εμείς που ποντάραμε πάρα πολλά στο συγκεκριμένο μάθημα δεχτήκαμε ένα ισχυρό πλήγμα , κυρίως ψυχολογικό θα έλεγα....
συγκεκριμένα ένας γνωστό μου πόνταρε ΜΟΝΟ σε αυτά τα μαθήματα(μαθ γεν,αοδε,οικονομία) να γράψει κάτι και έπαθε βουή!!!!!!
οπότε δεν είναι ακριβώς το ίδιο για όλους......
και αυτό με τις βάσεις, και πέρσυ έπεσαν πολύ πιο δύσκολα(όπως λένε) από το 2009 αλλά δεν είδα και καμιά κατακόρυφη πτώση των βάσεων όπως λέγανε ότι θα γίνει....
τέσπα, δύσκολα ξεδύσκολα πάμε για μαθ κατ τώρα!!!
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 14 May 2011 - 14:29
Posted 14 May 2011 - 14:35
Τέσπα, πάμε για Κατεύθυνση τώρα κι ότι γίνει ας γίνει. Πάντως βλέπω να γίνεται κακός χαμός φέτος.
Posted 14 May 2011 - 14:39
Posted 14 May 2011 - 14:40
Εγώ πριν δύο χρόνια έδωσα.
Αφού πόνταρες πολλά στο συγκεκριμένο μάθημα ας το διάβαζες καλύτερα. Αν πιστεύεις ότι ήταν τα πιο δύσκολα θέματα του κόσμου και πως κανείς δεν έγραψε, πάσο. Προβλέπω όμως περισσότερα 20άρια από όσα νομίζεις όταν βγουν τα αποτελέσματα. Τα θέματα δεν ήταν δύσκολα για κάποιον καλά διαβασμένο.
Το πιο δύσκολα από άλλες χρονιές το συζητάμε, αλλά τις άλλες χρονιές ήταν συνήθως της πλάκας, οπότε δεν έχει να κάνει.
Koίτα , συνήθως προετοιμάζεσαι με βάση αυτά που έχεις δει ..... έχοντας λύσει κανονικά και επαναληπτικά ολόσωστα και το πολύ σε δίωρο περίμενα κάτι ανάλογο.....τέτοια μαθήματα είναι να σου έρθει και η σωστή σκέψη την κατάλληλη στιγμή ...είναι θέμα συγκυρίας όπως και να το κάνουμε....θα σου πω όμως κάτι δίχως να έχω σκοπό να σε προσβάλλω or whateva......"όποιος είναι έξω απ'το χορό , πολλά τραγούδια ξέρει" ... εσύ έδωσες πριν 2 χρόνια δίχως να είναι τα πολύ δύσκολα θέματα....οπότε δεν μπορείς να καταλάβεις όλους εμάς που δίνουμε φέτος....αυτά

Posted 14 May 2011 - 14:50
Δεν υπάρχει κλιμάκωση ως προς τη δυσκολία ούτε στα πλαίσια του ίδιου θέματος ούτε και ανάμεσα στα διαφορετικά θέματα.
Είναι ατυχής η επιλογή του Β1 ερωτήματος, διότι είναι σαφώς δυσκολότερο από τα επόμενα ερωτήματα.
Τα θέματα είναι σαφώς δυσκολότερα από τα αντίστοιχα θέματα του 2010.
Από μαθηματική εταιρία

Posted 14 May 2011 - 15:02
Λάθος προγραμματισμός οπότε εκ μέρους σου και των καθηγητών σου, αν μη τι άλλο, από τη στιγμή ειδικά που είσαι και για οικονομικά. Εκτός βέβαια αν δεν έκανες φροντιστήριο και αναγκαζόσουν να κάνεις μάθημα στο σχολείο, σε αυτήν την περίπτωση δε θα έλεγα ότι ευθύνεσαι το ίδιο. Κακά τα ψέμματα, είναι δυστυχώς δύσκολα τα πράγματα αν δεν τα σκας σε φροντιστήρια.
Ίσα-ίσα εγώ που έδωσα παλιά βλέπω τα πράγματα πιο ψύχραιμα (και ψυχρά) από εσάς που δίνετε τώρα. Μην ξεχνάτε πάντως ότι τα ίδια με σας δίναν όλοι. Αν δεν τα πήγατε καλά σε κάτι που δυσκόλεψε γενικά, το ίδιο κάναν οι περισσότεροι, οπότε δεν έχει νόημα να στέκεστε σε αυτό.
Όσο για τα σχόλια της μαθηματικής εταιρίας, με βρίσκουν σύμφωνο.
Posted 14 May 2011 - 15:10
Και οπως λεει κ ο φιλτατος chief,μην κολλατε σαυτο.Εχετε κι αλλα μπροστα σας...
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 14 May 2011 - 15:31
Posted 14 May 2011 - 16:57
Εγώ, και όσοι γνωρίζω, δεν προετοιμάστηκαν μόνο με βάση ό,τι είχε μπει ως τότε αλλά και με βάση ό,τι μπορεί να μπει. Τουλάχιστον τα παιδιά που ήθελαν καλό βαθμό, που στα μαθηματικά γενικής ήταν η πλειοψηφία επειδή θεωρείται (δικαίως) από τα εύκολα μαθήματα.
Μην ξεχνάτε πάντως ότι τα ίδια με σας δίναν όλοι. Αν δεν τα πήγατε καλά σε κάτι που δυσκόλεψε γενικά, το ίδιο κάναν οι περισσότεροι, οπότε δεν έχει νόημα να στέκεστε σε αυτό.
θα συμφωνισω και με τους 2 και επισις να προσθεσω οτι αμα το καλοσκευτητε οι πανελληνιες ειναι η πιο αξιολογικη διαδικασια που υπαρχει σε αυτο το σκατοκρατος, οπωτε τα περι αδικιας και στηριξης συγκεκριμενων φροντηστηριων ας τα αφησουμε"Αν αποτυχεις να προετοιμαστεις,προετοιμασου να αποτυχεις."
Και οπως λεει κ ο φιλτατος chief,μην κολλατε σαυτο.Εχετε κι αλλα μπροστα σας...
προσωπικα εδινα βιολογια και τα πηγα πολυ καλα (αν οχι 20 το κατωτερο 19) βγηκα απεξω με τρελο ηθικο και μετα συνανταω ολα τα ξενερωμενα,
αποτι φανηκε και στη βιολογια και στα μαθηματικα τα θεματα θεωρηθηκαν δυσκολα
για την βιολογια μπορω να πω οτι δεν ηταν, και μαλιστα πεσαν αυτα που υποπτευονταν οι περισοτεροι, το μονο θεματακι ηταν οτι ζητουσαν υπερβολικα πολα (2¨30 ωρες εγραφα σερι, 7+ σελιδες μπρος πισω γεμισα

μετα που μιλισα με οσους δειναν βιολογια καταλαβα οτι τα λαθη τους γιναν εκει που χρειαζοταν νιονιο αλλα και σε μερικα χαζα, νομιζω οτι αμα υποτιμας το μαθημα ετσι γινετε... προσωπικα το ειχα λιωσει το βιβλιο στο διαβασμα (να δω πως θα λιωσω το αοδε

τωρα στα μαθηματικα δεν ξερω τι σας βαλαν και δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω τα θεματα πληρως (δεν εχω ασχοληθει με στατιστικη), αλλα αυτο το μαθημα θεωρουταν το πιο ευκολο γενικοτερα (ειδικα για τα παιδια θετικης τεχνολογικης), και μαλιστα ειναι μαθημα αυξημενης βαρυτητας.. οπωτε νομιζω ισως καλα που αυξησαν τη δυσκολια, τωρα ο τροπος που εγινε (αποσα καταλαβα απο εσας) με βρισκει αντιθετο...
ανιγουεϊ τι να κανουμε, οπου βλεπω ολοι σκατα λεν γραψαν οπωτε μην ανυσηχητε τοσο (μιλαει το 20αρακι

μεθαυριο μαθηματικα.. το μεγαλο παλουκι
προσωπικα το μονο θεμα μου ειναι οι αποδειξεις που πρεπει να τις διαβασω καλυτερα.. ασκησεις δεν φοβαμαι, το μονο προβλημα που θα εχω ειναι αν κολησει το μυαλο μου η χασω την ψυχραιμια μου

Posted 14 May 2011 - 18:17
Edited by Kenobi-sensei, 14 May 2011 - 19:48.
Posted 14 May 2011 - 19:09