Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

nasia's desings

• Please log in to reply
121 replies to this topic

#106 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 02 June 2008 - 12:18

H Saber είναι :lovulovu:

#107 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 02 June 2008 - 12:49

ωραια, ιδιατερα το σχεδιο στο 3ο. Η saber δε μου αρεσε πολυ λογο των ξυλομπογιων η οπως λεγονται gomen :(

#108 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 June 2008 - 12:54

νασια δικα σοu σχεδια ποτε 8α δοuμε?

καλη και η αντιγραφη αλλα αν δεν προσπατηισεις μονη δεν 8α μα8εισ.

#109 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 02 June 2008 - 14:29

very nice work αλλα
1ον)το χαρτι το βιαζεις καθε φορα παρατηρησα οτι δεν υπαρχει συρροη στο γεμισμα...εσυ απλα γεμιζεις...δωσε την αισθηση της υφης και οχι την αισθηση το γεμιζω απλα
2ον)+φωνω με τν γυναικα μου^^ κανε και τιποτα δικο σου:oo:
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#110 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 02 June 2008 - 15:33

keep going....
^^
Posted Image

#111 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 03 June 2008 - 20:49

Για αλλη μια φορα εχω να επιβεβαιωσω το ταλεντο!!!!!!!.......πολυ ωραιο το σχεδιο αλλα επαναλαμβανω οτι καπου χανει λογω της κηρομπογιας....δοκιμασε να ζωγραφισεις με πιο σταθερα χρωματα οπως ξυλομπογια γιατι χανεται το σχεδιο.....ειδικα οι σκιες!!!!....
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#112 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 05 June 2008 - 00:01

Spoiler:

Spoiler:

Οριστε λοιπον δυο σχεδια που ειναι δικα μου! δν ειναι πολυ ωραια νταξει το ξερω και αυτος ειναι ο λογος που δν εβαζα δικα μου σχεδια δλδ το οτι δε μου βγαινουν πολυ καλα! και ξερω πως οι αναλογιες ειναι περα βρεχει!

#113 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 05 June 2008 - 08:20

για αρχη νασια μου ειναι πολυ καλα...μπορεις και βγαζεις στο χαρτι αυτο που εχεις στο μυαλο σου...τωρα αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να το τελειοποιησεις....και για αλλη μια φορα παρατα τις κηρομπογιες....χανεται το προσχεδιο το οποιο ειναι σημαντικο....
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#114 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 June 2008 - 08:36

καλύτερα ένα δικό σου σχέδιο όχι και τόσο καλο παρα ένα τέλειο κλεμμένο σχέδιο, δεν λέω και η αντιγραφή θέλει ταλέντο αλλα και πάλι δεν λέει να το παρουσιάζεις σαν δικό σου.

μια χαρά είναι αν θες να ασχοληθείς με αυτό θα βελτιωθείς.

#115 Evil Grin

Evil Grin

Μαρμελαδομπισκοτοζελεδάκι

• Members
  • 41 posts

Posted 05 June 2008 - 08:55

πολύ κάλα για ακόμα μια φορα:nod2::nod:, μου άρεσουν πολύ:wooi2::wooi2:
[SIGPIC]C:\Documents and Settings\USER.EYA-MIX\Desktop\ANIME\ANIME\school copy.jpg[/SIGPIC]

#116 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 05 June 2008 - 10:06

Το προσωπο ετσι οπως το σχεδιασες μου αρεσει πολυ παντως.Κι ας μην ειναι σωστες οι αναλογιες αυτο που σχεδιασες ειναι πολυ καλη δουλεια.

#117 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 05 June 2008 - 10:51

Νάσια θα σου πρότεινα να μελετήσεις ανατομία σχεδίου πρώτα και μετά να κάνεις σκίτσο για κόμικς, γιατί δε θα καταφέρεις ποτέ να βγάλεις αρμονικά σώματα. Μπορεί να σε βοηθήσει αυτό το λινκ, όπως και οι επιτομές των βιβλίων αυτής της σειράς, που είναι φτηνές και μπορείς να τις βρεις εύκολα στην Ελλάδα.
Προσπάθησε να βλέπεις κάτι και να το κάνεις. Ούτε να το ξεσηκώνεις (καλό είναι για αρχή, αλλά δεν σε πάει πολύ μπροστά), ούτε να το βγάζεις κατ' ευθείαν απ' το μυαλό σου (εγγυημένα, δε θα μάθεις ποτέ να σχεδιάζεις έτσι).

Posted Image

#118 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 06 June 2008 - 13:03

λοιπον ακομα ενα σχεδιο με τη γνωστη κοπελα μου αρεσε τελικα και το κατοικιδιο της!
Spoiler:

#119 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 12 June 2008 - 22:41

ολα σου τα σχεδια ειναι πολυ ωραια και μου αρεσαν ιδιαιτερα τα σχεδια απο bleach και οι δρακοι σου που ηταν καταπληκτικα. μπραβο σου. περιμενω και αλλους δρακους σου να δω
Posted Image

#120 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 14 June 2008 - 22:26

μου ειναι πολυ φωτηνα βεβαια σε αυτο θα φτεει και το scaner σου αλλα... κανα γερω περιγραμα θα το εκανε πιστευω πιο δυνατο
αλλιως ειναι πολυ ωραιο :bike: ρατατατα τα :hahaha:
Imagination is the only limit!