Song: Please Don't Leave Me
Είναι το τραγούδι που έχει σημαδέψει κάποια καλοκαιρινά βράδια όσο ήμουν φοιτητής με 3-4 πολύ καλούς φίλους να μπεκροπίνουμε ρετσίνα Μαλαματίνα

Το ωραίο είναι ότι το ακούγαμε τότε 2-3 φορές κάθε βράδυ από τον Rock Radio της Θεσσαλονίκης και να μην μπορούμε να βρούμε ποιο είναι, ώσπου ένα τέτοιο βράδυ λέει ένας φίλος μου ''βρήκα το τηλέφωνο του σταθμού'' και τους πήραμε τηλέφωνο και μας είπαν το τραγούδι και το συγκρότημα.
Μετανιώνω για δύο πράγματα όμως:
1)Ποτέ δεν έψαξα παραπάνω την δισκογραφία του συγκροτήματος για να ακούσω και τα άλλα τραγούδια τους (ίσως το κάνω κάποια στιγμή), και
2)Πέρυσι πέρασαν και από Αθήνα για την τελευταία τους περιοδεία ως συγκρότημα (farewell tour λεγόταν) και δεν πήγα αφού δεν ήξερα άλλα τραγούδια τους και το να δώσω 30 ευρώ περίπου και να περιμένω να ακούσω μήπως παίξουνε το συγκεκριμένο τραγούδι είναι πολύ...αλλά αν είχα ακούσει την δισκογραφία τους ίσως να μου άρεσε...
Κατά την γνώμη μου, από τις καλύτερες μελωδίες που έχω ακούσει σε rock μπαλάντες, είναι η εισαγωγή η οποία αποτελεί και την κύρια μελωδία του ρεφρέν του τραγουδιού.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=WrukJR4t9T4]Pretty Maids - Please Don't Leave Me[/youtube]