έχω δοκιμασει να το τραγουδησω. Αποτελεί ένα άκουσμα πρόσφατο.
με συγκινει η μελωδια.....μέσα σαυτο το τραγουδι υπάρχει και δικια μου χαμενη πατριδα
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2014 - 23:35
έχω δοκιμασει να το τραγουδησω. Αποτελεί ένα άκουσμα πρόσφατο.
με συγκινει η μελωδια.....μέσα σαυτο το τραγουδι υπάρχει και δικια μου χαμενη πατριδα
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2014 - 23:22
Είδα Μαδαγασκάρη 3 χθες για δεύτερη φορά,είναι από τα αγαπημένα μου.
Ήμουν έτοιμη να κλάψω μπροστά στον έρωτα με την πρώτη ματιά του Τζουλιάν και της Σόνια,έχω πάθει πόρωση.
Και αυτό το τραγούδι το έψαχνα από παλιά είναι η αλήθεια,δεν ήξερα καν τον τίτλο. τώρα όμως...
ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα μπροστά στο ρομάντζο που εξελισσόταν στο Βατικανό.
είναι από αυτά τα <<κατευθείαν κολλήματα>> που παθαίνω στις ταινίες,εγώ,το ευαισθητούλι.
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2014 - 19:37
Απορώ πώς θα ήταν οι τελευταίες μέρες χωρίς το album Martyre των Saturnus να ηχεί αδιάκοπα μέσα μου. Όταν η οδύνη μάχεται για να ξεπεράσει την κενότητά της και κυλάει στην αθάνατη ύπαρξή της εναρμονισμένη με αυτή την υπέροχη μουσική ελεγεία. Σήμερα ξύπνησα με το συνηθισμένο φόβο ότι ο ψευδαισθησιακός ξεπερασμός του πόνου θα με έκανε να ξεχάσω και πάλι ποιος είμαι, και το συγκεκριμένο τραγούδι έρχεται για να με βοηθήσει να σταθώ όρθιος σαν ασκητής καθώς ο καταράκτης της παρακμής με λούζει με τα δώρα του.
Lyrics:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 04 Δεκέμβριος 2014 - 19:39
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2014 - 16:20
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2014 - 13:17
Εκτός ότι είναι τέλειο κομμάτι, λατρεύω τον unique τρόπο που χορεύει η Lorde! Δεν την χoρταίνω
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2014 - 14:26
λιγο κουρασμενος λιγο ερωτευμενος, λιγο να σου λειπουν καποιες φατσες και λιγο αισιοδοξος. Αυτό μαζι και το απροσδιοριστο "βρισκω νοημα σε πραγματα που δεν υπακουν παντα τη λογική" τα παιρνει ολα μαζι και στα ξανασερβιρει στο πιατο επι δεκα και γουσταρεις κιολας.
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2014 - 15:36
Πρωτο χιονι λοιπον
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2015 - 01:52
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2015 - 16:54
Ειδα εχθες το the great dictator με τον Charlie Chaplin. Το συγκεκριμενο τραγουδι εχει κομματι απο την εξαιρετικη ομιλια στην ταινια. Εξαιρετικο και το κομματι στο συνολο του.
The misery that is now upon us is but the passing of greed,
The bitterness of men who fear the way of human progress.
The hate of men will pass, and dictators die,
And the power they took from the people will return to the people.
And so long as men die, liberty will never perish.
Don't give yourselves to these unnatural men -
Machine men with machine minds and machine hearts!
You are not machines, you are not cattle, you are men!
You, the people, have the power to make this life free and beautiful,
To make this life a wonderful adventure
Let us use that power!
Let us all unite!
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2015 - 13:17
Ένα τραγούδι που όταν το ακούω με πιάνουν κάτι ρίγη είναι το:
Most Emotional Music Ever: Cassandra https://www.youtube.com/watch?v=M-T4L7-8e_QΚάθε φορά που το ακούω είναι σα να μου δίνει δύναμη, να συνεχίσω να αγωνίζομαι, χωρίς να τα παρατάω. Ακόμα και αν πέσω, θα σηκωθώ για να το ξαναπροσπαθήσω. Το βρίσκω πολυ inspiring!
Δεν έχει στοίχους για να τους γράψω, μόνο από τη δυναμη που μεταφέρεται μέσω της μουσικής, με ανεβάζει και μου "λέει" προχώρα!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Aena: 17 Μάρτιος 2015 - 00:38
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2015 - 17:46
το τραγουδι του μηνα και οχι της ημερας μια και το ακουω καθε μερα εδω και καιρο..
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2015 - 11:37
Μετά το φαγοπότι του τριημέρου, μια διασκευή που βοηθά στη χώνεψη
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2015 - 02:39
Εκδηλώσεις ειλικρινούς mainstream νταρκίλας για πληγές και πόθους ανεκπλήρωτους.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 30 Απρίλιος 2015 - 02:43
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2015 - 01:16