Μια μέρα για να τελειώσει η εξεταστική!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2014 - 18:31
Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2014 - 10:39
Ασχετο με τους στιχους αλλα ταιριαξε πολύ ωραια με την καλή μου Δευτεριάτικη διάθεση
[youtube]http://youtu.be/d9NF2edxy-M
[/youtube]
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 18 Αύγουστος 2014 - 10:39
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2014 - 19:01
Το άκουσα πρώτη φορά χθες και με τρέλανε!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 24 Αύγουστος 2014 - 19:01
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2014 - 09:59
Από τα τραγούδια που δεν είχα ακούσει πριν ακούσω το δίσκο με κέρδισε περισσότερο αυτό από το album industrial silence. Σήμερα συνειδητοποίησα πόσο με εκφράζουν οι στίχοι του.
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2014 - 12:41
Ο καιρός είναι περίεργος. Όχι ακριβώς άσχημος, αλλά μιας και έχουν βγει όλα αυτά τα σύννεφα και οι μικρές βροχές είναι η καλύτερη ώρα για post-rock (8
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Keito: 17 Σεπτέμβριος 2014 - 12:42
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2014 - 11:30
Την ταινία δεν ξέρω άμα θα την δω, ούτε αν θα διαβάσω τα βιβλία.. Αλλά αυτό το τραγούδι μου έχει κολλήσει άσχημα.
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2014 - 18:50
grimes rockz. Δεν πάει πολύς καιρός που άκουσα κάποια σκόρπια κομμάτια online, και πάει ακόμα λιγότερος από τότε που άρχισα να ακούω πιο μεθοδικά τα albums. Γενικά έχει μια ηρεμία σαν να είναι από άλλο κόσμο, που ταιριάζει με την μέρα
Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2014 - 01:16
Σήμερα άκουσα αυτό το τραγούδι και μου έμεινε για αρκετές ώρες, και συμπτωματικα έγραψα ένα ποίημα με συμβολισμούς πτηνων.
Ο στίχος είναι επίσης υπέροχος και με αγγίζει βαθειά.
Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2014 - 12:29
Καινούργιος Avicii και για άλλη μια φορά απίστευτος!! Μου φτιάχνει την μέρα
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2014 - 23:35
έχω δοκιμασει να το τραγουδησω. Αποτελεί ένα άκουσμα πρόσφατο.
με συγκινει η μελωδια.....μέσα σαυτο το τραγουδι υπάρχει και δικια μου χαμενη πατριδα
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2014 - 23:22
Είδα Μαδαγασκάρη 3 χθες για δεύτερη φορά,είναι από τα αγαπημένα μου.
Ήμουν έτοιμη να κλάψω μπροστά στον έρωτα με την πρώτη ματιά του Τζουλιάν και της Σόνια,έχω πάθει πόρωση.
Και αυτό το τραγούδι το έψαχνα από παλιά είναι η αλήθεια,δεν ήξερα καν τον τίτλο. τώρα όμως...
ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα μπροστά στο ρομάντζο που εξελισσόταν στο Βατικανό.
είναι από αυτά τα <<κατευθείαν κολλήματα>> που παθαίνω στις ταινίες,εγώ,το ευαισθητούλι.
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2014 - 19:37
Απορώ πώς θα ήταν οι τελευταίες μέρες χωρίς το album Martyre των Saturnus να ηχεί αδιάκοπα μέσα μου. Όταν η οδύνη μάχεται για να ξεπεράσει την κενότητά της και κυλάει στην αθάνατη ύπαρξή της εναρμονισμένη με αυτή την υπέροχη μουσική ελεγεία. Σήμερα ξύπνησα με το συνηθισμένο φόβο ότι ο ψευδαισθησιακός ξεπερασμός του πόνου θα με έκανε να ξεχάσω και πάλι ποιος είμαι, και το συγκεκριμένο τραγούδι έρχεται για να με βοηθήσει να σταθώ όρθιος σαν ασκητής καθώς ο καταράκτης της παρακμής με λούζει με τα δώρα του.
Lyrics:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 04 Δεκέμβριος 2014 - 19:39
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2014 - 16:20
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2014 - 13:17
Εκτός ότι είναι τέλειο κομμάτι, λατρεύω τον unique τρόπο που χορεύει η Lorde! Δεν την χoρταίνω