Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Song of the Day II
Started By
Fingolfin
, Dec 06 2007 19:29
1395 replies to this topic
Posted 12 July 2011 - 16:07
[media]http://www.youtube.com/watch?v=1Ov5CNfkrtU&feature=player_detailpage[/media]
Μου αρέσει να το τραγουδάω...also good lyrics
Μου αρέσει να το τραγουδάω...also good lyrics
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 12 July 2011 - 21:44
my fav japanese artist posted this song και δεν ξερω γιατι πωρωθηκα που του αρεσει αυτο xD.
(δεν ξερω νομιζω τις περισσοτερες φορες οταν βλεπω τυχαια japanese singers να κανουν ποστ τραγoυδια μου ειναι καπως αδιαφορα.)
(δεν ξερω νομιζω τις περισσοτερες φορες οταν βλεπω τυχαια japanese singers να κανουν ποστ τραγoυδια μου ειναι καπως αδιαφορα.)
Youtube Video
Posted 14 July 2011 - 00:01
[media]http://www.youtube.com/watch?v=HObqZh_RTds[/media]
Γιατι το ακουσα σημερα στο ραδιοφωνο...epic....
Γιατι το ακουσα σημερα στο ραδιοφωνο...epic....
Posted 16 July 2011 - 20:39
[media]http://www.youtube.com/watch?v=6KUJE2xs-RE&feature=player_detailpage[/media]
Μου ήρθε να το τραγουδήσω ξαφνικά περνώντας έξω από τη εκκλησία της γειτονιάς μου καθώς περπατούσα με 2 φιλαράκια...(!)...Μην μιζαντερεστηθούμε παρακαλώ...Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτιο..
Κχμμ...Ωραίο έξαλλο τραγουδάκι
Μου ήρθε να το τραγουδήσω ξαφνικά περνώντας έξω από τη εκκλησία της γειτονιάς μου καθώς περπατούσα με 2 φιλαράκια...(!)...Μην μιζαντερεστηθούμε παρακαλώ...Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτιο..
Κχμμ...Ωραίο έξαλλο τραγουδάκι
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 16 July 2011 - 22:58
Youtube Video
Song: Dress
Artist: Takanori Nishikawa (ABGD) & Atsushi Sakurai (BUCK-TICK)
Original Song: Dress by BUCK-TICK
Το μουσικό μου κόλλημα τις τελευταίες μέρες. Οι στίχοι του συγκεκριμένου τραγουδιού μου βγάζουν κάτι πολύ νοσταλγικό...

Posted 18 July 2011 - 16:36
Youtube Video
Όταν οι Spiritual Beggars πήραν τον Apollo για φωνητικά, ξέρασα.
Επιτέλους βρήκα το υποκατάστατό τους.

Posted 18 July 2011 - 17:18
Youtube Video
Γιατι ειμαι στα προθεια του να ξεκινησω castlevania και αυτο το τραγουδι με εχει πορωσει τοοοοσο πολυ.Also γιατι μου αρεσουν τοοοοοσο πολυ οι στιχοι!!!
Posted 19 July 2011 - 01:20
Youtube Video
γιατι το ξανακουσα τυχαια σημερα σε εναν φιλο και κολλησα..
Posted 29 July 2011 - 01:15
Youtube Video
επειδή είναι από τα πιο συγκινητικά πράγματα που έχω παρακουλουθήσει στο χώρο της μουσικής.
Μπορεί αυτή η εκτέλεση,αλλά και οι άλλες,να μην είναι στο επίπεδο του freddie(

Posted 30 July 2011 - 21:57
Youtube Video
Γιατι νιωθω ετοιμος να κανω ολα οσα λεει!!!!
Posted 01 August 2011 - 00:19
Youtube Video
Αυγουστος λοιπον!
Posted 06 August 2011 - 17:03
Youtube Video
cause i 'm sad..
Posted 15 August 2011 - 20:00
Youtube Video
>εκείνο το συναίσθημα όταν ανακαλύπτεις καινούρια τέλεια μουσική