Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Προγραμμα Προβολών Δεκεμβριου

• This topic is locked This topic is locked
178 replies to this topic

#121 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 10 December 2007 - 10:38

Μια χαρά τα περάσαμε εχθές, κι ας λείπανε μερικοί μερικοί... Και η ταινία ήταν καλή και το ποτάκι καλό!

#122 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 10 December 2007 - 12:09

ναι ελάτε, γιατί λέμε να λείπουμε εμείς...

Και με τι λαπτόπι θα γίνουνε οι προβολές οεο?

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#123 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 10 December 2007 - 12:56

aaa δε ξέρω... δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για τις προβολές...

#124 Kage

Kage

d[-_-]b

• Members
  • 133 posts

Posted 10 December 2007 - 13:46

Αν ο θειος δεν αστειευεται, μπορω να φερω το δικο μου laptop (παλαιμαχο απο τις περσινες προβολες:hahaha:) αλλα θα πρεπει να φερει καποιος το Tenshi no Tamago . Τα GENSHIKEN τα εχω αν μιλαμε για αυτα που προβαλοντουσαν πριν το καλοκαιρι... :wis:
Αν υπαρχει οντως προβλημα pm me

#125 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 10 December 2007 - 15:23

Ετριβα το φτυαρι ολη μερα και τωρα γυαλιστερο γυαλιστερο ειναι ετοιμο να πιασει δουλεια :hehehe:
Φιλε Δαντε, πιστευεις οτι μ'ενα "συγνωμη" την εχεις γλυτωσει?? Γελιεσαι οικτρα!
Υποσχεσαι κραιπαλες και περιμενουμε κραιπαλες! Την επομενη φορα κανονισε να βαλεις 133 ξυπνητηρια και να εισαι εκει! Εγω ξεκινησα την...αχεμ, "προθερμανση" απο το Nosotros με την ιδεα οτι μετα θα συνεχισουμε σοβαρα! Ναι μεν ολοι ηπιαν το κατιτι τους, αλλα η απουσια δυο θρυλικων μορφων (you & clampman), ηταν σαφως αισθητη...
Ωραια η προβολη (καθομασταν σε καρεκλες :clap: ), ανιμε που δεν ειχα δει και μου αρεσε πολυ. Ειδα ξανα γνωστες φατσες και γνωρισα καινουριες (εμαθα και οτι ο Tomodachi2 ΔΕΝ ειναι αγορι :hahaha: )
Εν συνεχεια πηγαμε για ποτακι -οσοι εμειναν- , περασαμε καλα, μιλησαμε αρκετα και ειδαμε τον τρομο στα ματια του μαγαζατορα οταν ανοιξε η πορτα και το μεχρι προτινος αδειο μαγαζι του, γεμισε αποτομα!
Ξενυχτες της βραδιας (imho), ανακυρησσω τον Στεφανο και τη Λια, οπου καταληξαμε να τρωμε στα everest στις 5 το πρωι :congrats:

Υ.Γ.1 Αισθητη επισης εγινε η απουσια της μικρης Σμαρουλας, οι λογοι που δεν εμφανιστηκε, παραμενουν ακομα ανεξιχνιαστοι.

Υ.Γ.2 Pantsu ninja (ή pantsu-yaro), νομιζες οτι θα σε ξεχνουσα ε? Δεν θα σχολιασω προς στιγμην την δικη σου απουσια, γιατι διαβαζουν και μικρα παιδια.
Δυο πραγματακια μονο.
1. Ακομα δεν μου απαντησες πως βρεθηκε στην κατοχη σου το εν λογω pantsu...
2. Για τιμωρια που δεν ηρθες, καποιοι ανεφεραν οτι οι χθεσινες φωτο, θα αναρτηθουν στον πινακα ανακοινωσεων της σχολης σου :hehehe:

#126 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 10 December 2007 - 16:32

Μια βραδία στην Σιωπή/Θλίψη.... πώς λεγόταν το μαγαζί;

Έχω καταρεύσει, άν δεν δούλευα σήμερα πρωι πρωί θα ήμουν απο τους τελεταίους που θα έφευγα απο εκεί, όμως όσο και να άντεχα χτές, σήμερα δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου και τα χέρια μου ;p

Η ταινία ήταν κορυφαία και η σκηνή με το τρένο απίστευτη
Spoiler:

p.s. Δεν νομίζω το μαγαζί να ξαναέζησε τέτοιες επικές στιγμές. Φωνάζαμε και γύρναγαν 2-3 άτομα απο την άλλη παρέα και μας κοιτάζαν - γελάγαν και συνέχιζαν την μουντή και άτονη συζήτησή τους ... μουντή και άτoνη σε σχέση με την δικία μας χαχαχαχαα ;p

Πάντως άν ρωτήσει κανένας πώς είναι μια βραδιά προβολής ειναι απλό.

1. Πάς Nosotros, το πώς εξαρτιέται απο εσένα.
2. Φτάνεις εκεί και μιλάς με γνωστούς ή γνωρίζεις καινούργια άτομα ή κάθεσαι και βλέπεις την ταινία/σειρά ήρεμα και ωραία. Αυτό το κάθεσαι μερικές φορές μπορεί να συνοδέυεται απο ένα όρθιος ή οκλαδών ή ένας Θεός ξέρει.
3. Τελειώνει η προβολή και αφού είσαι με ένα παράξενο αίσθημα χαράς έχεις 2 επιλογές. Ή να φύγεις να προλάβεις το ΜΜΜ να γυρίσεις σπίτι να κοιμηθείς γιατι αύριο ξεκινά μια βδομάδα ακόμα ή ένας απο MUSASHi, SPAWN, TOMODACHI να σε παρασύρουν σε ακολασίες... εεεε για ένα ποτάκι :P
4. Δεν τρώς απο τον Κάβουρα εκτός και άν αντέχεις ή σκέφτεσαι οτι η κρεπάλη που ακολουθεί θα είναι διαρκείας :P

Αυτά .... ;p
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#127 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 10 December 2007 - 19:11

Μια χαρά τα περάσαμε εχθές, κι ας λείπανε μερικοί μερικοί... Και η ταινία ήταν καλή και το ποτάκι καλό!

#μουσική Στρουμφάκια, με φωνή αφηγητή στα ελληνικά#

[....] υπήρξαν όμως και τρεις νοματέοι, Musashiδέηδες, Kageρέοι και μια ταμπακοσακούλα (ΤomodachiΔυό-τισσα) που το τραβήξανε το...σουαρέ μέχρι τσι 5 τ' αχάραγα! Που φτάσανε, κάτι ευγενικούς ανθρώπους που διέθεταν καφετέρεια-μπαράκι, στα όρια της ευγενειας τους, αφήνοντας τους να τους περιμένουν να ξεκουμπιστούν, ως τις 4-και, ενώ οι ανθρώποι υπολόγιζαν να τους δουν τα σπίτια τους το πολύ στις 2, που θα κλειναν το μαγαζί τους.

Τα θέματα συζήτησης που πιάστηκαν, ήταν..άνω ποταμών! Μας κοιτούσαν με το όλο νόημα βλέμμα του χάνου, από random θαμμώνες της καφετέρειας, μέχρι και οι τάβλες του πατώματος...
Οι ιστορίες από το στρατό :dwarf: ήτανε..όλα τα φράγκα, με (προσωπικά) κορυφαία ιστορία, αυτή που διηγήθηκε ο Musashi, με πρωταγωνιστή έναν φαντάρο, που ενώ περπατούσε νύχτα-πήχτρα-σκότος, πήγε και σκόνταψε επάνω σε μια αγελάδα που χε ξαπλώσει να κοιμηθεί (!! και τώρα που το θυμάμαι γελάω! ...και με κοιτάει κι ο γάτος).
Αλλη ιστορία που τα 'σπασε, ήταν μια του Spawn_I που κρατούσε-λέει ένα μετεωρολογικό μπαλόνι. Βεβαια, αυτό που τα σπασε στ' αλήθεια, είναι ο ξεωριστός τροπος που ο καθένας μας τον φαντάστηκε-σαν εικόνα να κρατά τη μετεωρολογική μπαλώνα. (Η δική μου version, πλησίαζε σε Hagu-chan)...

Επίσης, η Matsu πέταξε "την απίστευτη ιδέα των 1000 δολαρίων", για το πως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αξιόλογα η φωτό του Jiraiya με το βρακί στην κεφάλα! Αλλά δε θα το spoilerιάσω, γιατι ειν' αμαρτία απ το θεό.
Περιμένω, απλά, να το δω να γίνεται....

Οταν τελικά απομείναμε τρεις, μπήκαμε...Στη Ζώνη Του Λυκόφωτος! Κουβέντα για paranormal activity-απ την κόλαση...!

Κι επειδή(ς) τα καλά μήτινγκς και οι υψηλού επιπέδου συναθροίσεις (υποχρεωτικά άνω των 5 ατόμων) δε θέλουν λεφτά-θέλουν μυαλό (που λεγε και η Καραγιάννη όταν διαφήμιζε γούνες), θεωρώ πως ήρθε η ώρα να σηκωθούμε από το τσαρδί μας και να οργανώσουμε ένα meeting για τους Θεσαλοννικείς...
(νομίζω?)

#128 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 10 December 2007 - 19:43

Υ.Γ.2 Pantsu ninja (ή pantsu-yaro), νομιζες οτι θα σε ξεχνουσα ε? Δεν θα σχολιασω προς στιγμην την δικη σου απουσια, γιατι διαβαζουν και μικρα παιδια.
Δυο πραγματακια μονο.
1. Ακομα δεν μου απαντησες πως βρεθηκε στην κατοχη σου το εν λογω pantsu...
2. Για τιμωρια που δεν ηρθες, καποιοι ανεφεραν οτι οι χθεσινες φωτο, θα αναρτηθουν στον πινακα ανακοινωσεων της σχολης σου :hehehe:

1)Πίστεψε με δε θέλεις να μάθεις:oo:
Spoiler:

2)Δε βαριέσαι τώρα ξυρίστηκα,κουρεύτηκα,με λίγα λόγια είμαι σαν άλλος άνθρωπος.Δε θα με αναγνωρίσουν:wooi2:

Επίσης, η Matsu πέταξε "την απίστευτη ιδέα των 1000 δολαρίων", για το πως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αξιόλογα η φωτό του Jiraiya με το βρακί στην κεφάλα! Αλλά δε θα το spoilerιάσω, γιατι ειν' αμαρτία απ το θεό.
Περιμένω, απλά, να το δω να γίνεται....

Γιατί κάτι μου λέει ότι στο κόμικ θα εμφανίζομαι με ένα pantsu στο κεφάλι:hahaha:

Πάντως απ'ότι είδα είχαν μεγάλο σουξέ οι φωτό μου.Μετά από αυτό πιστεύω δεν υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί τον τίτλο μου ως ero-sennin.Τον κέρδισα με την αξία μου:hehehe:

Posted Image

#129 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 10 December 2007 - 20:22

Γιατί κάτι μου λέει ότι στο κόμικ θα εμφανίζομαι με ένα pantsu στο κεφάλι:hahaha:

αχμμ...έλα που δε φτάνει ως εκεί η φαντασία σου, και θα με βάλεις να spoilerιάσω την "ιδέα των 1000 δολαρίων"....
Spoiler:

Πάντως απ'ότι είδα είχαν μεγάλο σουξέ οι φωτό μου.Μετά από αυτό πιστεύω δεν υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί τον τίτλο μου ως ero-sennin.Τον κέρδισα με την αξία μου:hehehe:

του ποιού, βρε έρμε :nanteee: ???
του ero-sennin ή του erεζίλι-sennin??

#130 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 11 December 2007 - 13:21

θεωρώ πως ήρθε η ώρα να σηκωθούμε από το τσαρδί μας και να οργανώσουμε ένα meeting για τους Θεσαλοννικείς...
(νομίζω?)

Τς τς τς... Αυτες οι κακιες ειναι που κανουν τους αθηναιους τοσο αχωνευτους...
Δεν φτανει που εχουν τα παντα κυριολεκτικα μεσα στην πολη-κρατος τους, απο πανω χλευαζουν, γινονται ειρωνες και σαρκαστικοι...
Αααααχ, που ειναι οι παλιες καλες εποχες που η Αθηνα ηταν απλα το βοσκοτοπι για τα κοπαδια της Αυτοκρατοριας? :hahaha:

@ jiraIya (a.k.a the first Kage of pantsu village)
Το παρελθον, το παρον και το μελλον σου, μιλανε απο μονα τους!
You are a true, respectable, ero-senin :nod::nod::nod:
All hail the machine
Posted Image

#131 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 11 December 2007 - 20:13

Μιας και δεν έχω δει καθόλου το Angel's Egg καλή ευκαιρία είναι να το δω τώρα που θα παιχτεί στην επόμενη προβολή (το αριστουργηματικό Toki wo Kakeru Shoujo που παίχτηκε προχθές το 'χα δει ήδη πριν πολύ καιρό). :congrats:

Όσο αφορά τις επόμενες προβολές προτείνω με χίλια το Brave Story (απίστευτη fantasy ταινία παραγωγής Gonzo). Κι ως extra το Dead Leaves που διαρκεί και μισή ώρα περίπου μόνο. :blingeye2:

#132 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 11 December 2007 - 20:26

Όσο αφορά τις επόμενες προβολές προτείνω με χίλια το Brave Story (απίστευτη fantasy ταινία παραγωγής Gonzo). Κι ως extra το Dead Leaves που διαρκεί και μισή ώρα περίπου μόνο. :blingeye2:

Ναι ναι ναι!! Dead Leaves ftw! Λεω να κανουμε μια ολοκληρη προβολη μονο με Dead Leaves, να το δουμε 5-6 φορες... :wooi2:
Posted Image

#133 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 December 2007 - 21:16

Ναι ναι ναι!! Dead Leaves ftw! Λεω να κανουμε μια ολοκληρη προβολη μονο με Dead Leaves, να το δουμε 5-6 φορες... :wooi2:

Ζηλεύω ρε γμτ... θέλω κι εγώ ομαδικό κάψιμο με Dead Leaves. .____________.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#134 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 11 December 2007 - 22:10

Εγώ θα έλεγα να γυρνάγαμε τις προβολές και να βλέπαμε βίντεος απο YouTube. Σιγά... Πάλι οι πιστοί θα προσέρχονταν :D
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#135 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 11 December 2007 - 22:10

E τοτε να φροντισουμε να μην δουμε Dead Leaves για να μην ζηλεψει ο Kenny:gotit:

Spoiler: