Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Dragonball Z
Posted 04 September 2010 - 15:44
μη ψαχνεις και πολυ λογικη στο ντραγκονμπολ, ποσο μαλον οταν μπλεκει τοσο μπερδεμενα θεματα οπως ταξιδι στο χρονο
Posted 04 September 2010 - 15:49
Κατσε, απο που βγαζεις οτι το γεγονος οτι ο Trunks πηγαινοερχεται στον χρονο επηρεαζει τον παραδεισο;στο ντραγκον μπολ εφοσον ο τρανκς πηγαινοερχεται στο παρελθον τοτε σημαινει οτι θα υπαρχουν 2 γκοκου στον παραδεισο

Posted 04 September 2010 - 15:53
Posted 04 September 2010 - 16:03
Και στο παρον πεθανε 2-3-4 φορες αλλα αυτο δεν τον ενοιαξε και πολυ, ισα-ισα που εγινε δυνατοτεροςαφου λεει στο μελλον ο γκοκου πεθανε

Περα απ'την πλακα, ο Trunks ερχεται απο ενα εναλλακτικο μελλον, στο οποιο ο Goku ειναι νεκρος. Αλλος κοσμος εκεινος, αλλος ο "δικος μας" κοσμος. Αλλος εκεινος ο Goku, αλλος ο δικος μας. Αλλος παραδεισος υπαρχει στον εναν κοσμο, αλλος στον αλλον. Δεν επικαλυπτονται με κανεναν τροπο, γι'αυτο και δε νοειται να συνυπαρχουν δυο φορες οι ιδιοι χαρακτηρες, εκτος απο τον ιδιο τον Trunks αφου αυτος ειναι ο μονος που πηγαινοερχεται μεταξυ των δυο κοσμων. Ολοι οι αλλοι υπαρχουν μια φορα στον καθε κοσμο. Ελπιζω να καλυφθηκες.

Posted 07 September 2010 - 14:33
Posted 21 September 2010 - 13:08
Ειμαι καινουριος στο forum αλλα οχι και τοσο καινουριος στο anime και τη κουλτουρα του!
Δεν πιστευα οτι θα βρω καποιο ελληνικο forum που να ασχολητε με anime και πραγματικα
ειμαι πολυ ικανοποιημενος με τη ποιοτητα του forum, μπραβο σε ολους οσους το κρατανε ενεργο!
..Αρχισα να ξαναβλεπω DragonBall και ετοιμαζω κατι πολυ μεγαλο!
Θα εκτυπωσω και θα γεμισω το δωματιο με αφισες του Vegeta!
Ειμαι ετοιμος να παραγγειλω 100 αφησες και θα κανω ενα τεραστιο κολαζ!

Ευχαριστω και καλη συνεχεια!

*Kurayamino*

Posted 21 September 2010 - 17:50
Posted 22 September 2010 - 03:35
Παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω την σειρα απο τα πρωτα επεισοδια μεχρι κ τις τελευταιες seasons με jap audio και eng subbed?γιατι παντου τα βρισκω στα αγγλικα κ αι δεν γινετε εγω δεν μπορω να δω ανιμε να μιλανε αγγλικα πρεπει να ακουω τα shinda bakaero~!!!
Φίλε τα έχουν για copyright σβήσει από παντού. Μόνο τα DBkai βρήκα ΕΔΩ
Posted 28 September 2010 - 14:04
http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4267&page=212
Ξέρετε που μπορώ να βρω τους υπότιτλους για όλα τα επεισόδια του Dragonball Z από τους Anime-HQ;
Posted 28 September 2010 - 23:14
Παίδες, θα 'θελα την βοήθειά σας στο εξής:
http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4267&page=212
www.dbzepisode.org διαλεγεις και βλεπεις dragonball (πρωτο + Ζ + GT) ειτε subbed ειτε dubbed
Posted 03 October 2010 - 15:12
Posted 04 October 2010 - 00:42

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 10 October 2010 - 19:47
Τόσο πολύ την βρήκα με τούτο το μεγαλειώδες έργο, που έφαγα γή και ουρανό να βρω ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ λειτουργικό εξομοιωτή για PS2 με BIOS και Sources, να κατεβάσω ΟΛΑ τα παιχνίδια για PS2 που έβγαλλε ποτέ σε ISO, να πάω να αγοράσω ακόμα και joypad με 35 ευρώ και rumble, και να λιώνω ανελέητα ένα καλοκαίρι ολόκληρο. Φυσικά έλιωσα και αυτά που βγήκανε για SNES, Mega Drive, MAME και Gameboy Advance (τα RPG, όμως 2 για κάποιο λόγο δεν τρέχουνε πέρα από ένα σημείο, γιατί τα κλειδώσανε οι καταραμένοι). Εννοείται πως (υπό κανονικές συνθήκες) θα προσφερόμουν να τον διαμοιράσω αφιλοκερδώς, ή και τα games αν κάποιος τα ήθελε, όμως αυτό 1)θα ήταν εκτός θέματος 2)κινδυνεύω να μου επιτεθούν κατηγορώντας με για πειρατεία και τα συναφή, πράγμα που έπαθα σε άλλο φόρουμ. Συγγνώμη, μαθαίνω από τα λάθη μου. Oh well...
Posted 10 October 2010 - 19:56
Παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω την σειρα απο τα πρωτα επεισοδια μεχρι κ τις τελευταιες seasons με jap audio και eng subbed?γιατι παντου τα βρισκω στα αγγλικα κ αι δεν γινετε εγω δεν μπορω να δω ανιμε να μιλανε αγγλικα πρεπει να ακουω τα shinda bakaero~!!!
Κατέβασε αυτό το torrent. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι περιέχει english και japanese audio, με προεπιλογή το english. Κατέβασε ένα επεισόδιο και δοκίμασε το(μην ξεχάσεις να αλλάξεις το audio track στα ιαπωνικά).
http://www.torrentz.com/8c802fca2448acbbd4b5f422dcd7a0e86f9dd65f(μόνο το DBZ)
Edited by RiDeLub, 11 October 2010 - 17:57.
link σουλουπώθηκε