Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dragonball Z

• Please log in to reply
683 replies to this topic

#256 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 29 May 2008 - 22:51

φριζα .. μπρρρ κρυο
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#257 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 29 May 2008 - 22:55

Καταπληκτικο Post!Λοιπον Σκασμος,Και Μπαινουμε Σε Αλλο Θεμα!(Διοτι Απ'το Πρωτο Ξεφυγαμε Τελειως!
Ποιος Ειναι Ο Αγαπημενος Σας Bad Guy!Μπορειτε Να Πειτε Και Απο Dragonball(Original),Και Απο Dragonball Z και Απο (Την Μουφα Του Αιωνα)Dragonball GT!

Αρχιζω Πρωτος!
Αγαπημενο Bad Guy Θα Ελεγα Majin Vegeta(Ως Συνηθος),Αλλα Θα Διαλεξω.....Δεν Μπορω,Δεν Μου,ρχεται Κανεις!:deadga6:
Γραψτε Εσεις Και Οταν Μου Ρθει Καποιος(Που Το Αμφιβαλω)Θα Το Γραψω!

Keep The Subject Going!

Χμμμ,μην θεωροντας τον Vegeta κακο(αν και δεν ειμαι σιγουρος:hahaha:) θα λεγα τον καταψυκτη σαν πρωτο(Freezer,τι Frieza και βλακειες:bleh:),γιατι ηταν ο τελευταιος λογικος κακος(μετα ξεκινησαμε,Super Saiyan 1,2,3,4-->cheat-->super god mod και τετοια...οι καινουριοι εχθροι που ερχοταν ηταν παντα σε παρομοιο επιπεδο με το level του ssj που επρεπε να φτασουν οι saiyans...γιατι πχ ο Buu να μην ερθει στο saiyan saga δλδ??)...επισης ηταν ο ενας απο τους 2 κακους που ειχε την τιμη να πεθανει απο τον πρωτο ssj...η σκηνη ηταν απειρο:respect:..απο τις καλυτερες σκηνες evah!!(σαν 2η βαζω τον ssj2 του Gohan vs. Cell,τελεια!!)...

τελος,ο Freezer μου θυμιζε και λιγο τον Ηitler οπως ανεφερε καποιος πιο πανω...και του χρειαζοταν λιγο justice,το οποιο πηραμε!!

#258 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 29 May 2008 - 23:09

Σιγουρα Freeza. Ειχε και μια ιστορια σαν κακος, και περισσοτερη αναπτυξη χαρακτηρα απο κατι αλλους του στυλ "ειμαι κακος, μολις ηρθα/κατασκευαστηκα/ξυπνησα, θα σας ανατιναξω ολους". Στο επεισοδιο που βασανιζε τον Vegeta ειχα ανατριχιασει... Και η μαχη μετα με τον Goku ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ επικη (κυριολεκτικα επος, βαρεθηκα να περιμενω για βδομαδες να τελειωσουν αυτα τα "πεντε λεπτα" μεχρι να σκασει ο Namek)

Και μην βλεπετε την ελληνικη μεταγλωττιση - ουτε καν την αγγλικη - στα ιαπωνικα η φωνη του ειναι απολυτα ταιριαστη για να σου δινει την αισθηση του παρανοϊκου σαδιστη (παντα τα original προτιμω), απο ηρεμη και ευγενικη φωνη οταν πεταει σποντες μεχρι τσιριδες την ωρα της παρανοιας:hahaha:

#259 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 May 2008 - 23:12

Λοιπον Σκασμος,Και Μπαινουμε Σε Αλλο Θεμα!(Διοτι Απ'το Πρωτο Ξεφυγαμε Τελειως!
Ποιος Ειναι Ο Αγαπημενος Σας Bad Guy!Μπορειτε Να Πειτε Και Απο Dragonball(Original),Και Απο Dragonball Z και Απο (Την Μουφα Του Αιωνα)Dragonball GT!

Αρχιζω Πρωτος!
Αγαπημενο Bad Guy Θα Ελεγα Majin Vegeta(Ως Συνηθος),Αλλα Θα Διαλεξω.....Δεν Μπορω,Δεν Μου,ρχεται Κανεις!:deadga6:
Γραψτε Εσεις Και Οταν Μου Ρθει Καποιος(Που Το Αμφιβαλω)Θα Το Γραψω!

Keep The Subject Going!

Καταρχήν, δεν μπορώ να κρατηθώ και να μην πω την κακία μου. Σε τυραννάει ο φόβος ότι αυτό το thread θα χαθεί από την πρώτη σελίδα των anime threads αν το αφήσεις από τα μάτια σου για πέντε ώρες;

Anyway, μόνο ένας κακός κατάφερε να μου μείνει στη μνήμη.

Posted Image

What does the nutritious value chart say?
It says that the calorie intake is OVER 9000!

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#260 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 29 May 2008 - 23:17

Καταρχήν, δεν μπορώ να κρατηθώ και να μην πω την κακία μου. Σε τυραννάει ο φόβος ότι αυτό το thread θα χαθεί από την πρώτη σελίδα των anime threads αν το αφήσεις από τα μάτια σου για πέντε ώρες;

Οχι,Απλως Δεν Εχω Ποιον Αλων Να Πω Εκτος Απο Posted Image
Κανεις Δεν Μου Εκανε Κλικ Στο Dragonball!
Αν Και Θα Ηθελα Να Ειχε Πιο Πολλα Επεισοδια Ο Raditz!Ηταν Πολυ Cool!

Berserk___Gatsu.jpg

#261 erculix

erculix

Anime Amateur

• Members
  • 83 posts

Posted 30 May 2008 - 10:46

Αγαπημενος μου κακός ο Πικολο Τζουνιορ που στη συνεχεια εγινε καλός.
Ειναι και ο δευτερος αγαπημενος μου χαρακτηρας μετα τον Γκοκου.

Εγω παντως οσα χρονια και να περασουν δεν μπορω να βγαλω απο το μυαλό μου την ελληνικη μεταγλωτιση ( Η Φρίζερ ) ... εγω αυτο το πλασμα δεν μπορω να το κανω αρσενικό ... με τιποτα
Οποτε θα την θυμαμαι ως Η ΦΡΙΖΕΡ η εξοντωτρια των Σαγιανς που εξοντωθηκε απο Σαγιαν.... πω τι ειπα ο ανθρωπας

#262 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 30 May 2008 - 11:19

αγαπημενος μου εμενα ο trunxs που γυρισε απο το μελλον κ ηταν απιστευτα δυνατος κ cool η φριζερ πηγες για βρουβες με τη μιαα

#263 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 31 May 2008 - 02:09

Dragonball Z Majin Vegeta vs Goku!
Εβαλα Ολο Τον Αγωνα Εδω!
Απολαυστε!!!
[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=U_Eo-AK071Y&feature=related[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=kbOldFkOOoM&feature=related[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=nXbFe60OIsg&feature=related[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=5gFYtov57oA&feature=related[/YOUTUBE]

Οσες Φορες Και Να Το Δω,Δεν Υπαρχει Αντιρρηση Οτι Ο Βετζετα Τον Διαλαει Στο Ξυλο!Αλλα Και Ο Κακαροτ Εχει Πολυ Αντοχη!Πιστευω Επιτηδες Δεν Τον Πολεμουσε!Το Μονο Που Ξερω Ειναι:
Vegeta vs Goku:2-0
Everything Is Alloud In A Match Till The Death,Pride Has Nothing To Do With It!

Berserk___Gatsu.jpg

#264 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 31 May 2008 - 02:19

Που το είδες το 2-0 ? Όλος ο αγώνας ισοπαλία ήταν, εκτός από το τέλος εννοείται

Spoiler:

E5VV38U.jpg

#265 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 31 May 2008 - 02:25

Που το είδες το 2-0 ? Όλος ο αγώνας ισοπαλία ήταν, εκτός από το τέλος εννοείται

Spoiler:

2-0 Μαζι Με Τον Πρωτο Αγωνα(Saiyan Saga)!Καταλαβες!
Πως Του Τη Βροντηξε Απο Πισω Ε???
Οταν Το Πρωτοειδα Νομιζα Τον Σκωτοσε!!!LOL!!

To Καινουργιο Μου Music Video!Ελπιζω Να Σας Αρεσει!
Youtube Video

COMMENTTTTT!!!!:bike:

Edited by Kenny, 31 May 2008 - 16:07.

Berserk___Gatsu.jpg

#266 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 220 posts

Posted 31 May 2008 - 22:06

Αγαπημένος Bad Guy... Θα έλεγα Piccolo Jr. Ειδικά όπως ήταν στο τέλος της πρώτης (και κορυφαίας) σειράς. Ένας δαίμονας, κακός μέχρι το κόκκαλο, που ήθελε να εκδικηθεί την ήττα του πατέρα του και να ακολουθήσει τα βήματά του. Καθώς όμως ο γιός ποτέ δεν μπορεί να γίνει ίδιος με τον πατέρα, ο Piccolo ανέπτυξε μια συνείδηση που του επέτρεψε να αρχίσει να δένεται συναισθηματικά με τους ανθρώπους. Ίσως να την είχε από την αρχή αυτή τη συνείδηση, κρυμμένη μέσα στην περηφάνια του πολεμιστή... Μην ξεχνάμε πως όταν τον νίκησε για πρώτη φορά ο Goku, παραδέχτηκε την ήττα του και δεν συνέχισε να κάνει τσατσιές όπως ένας άλλος άνανδρος βουτυρόμαγκας που εμφανίστηκε αργότερα (*γκουχ*φρήζα*γκουχ*). Χαίρομαι επίσης που μερικές φορές, αν και για πολύ λίγο χρόνο, κατάφερνε να ξεπεράσει τους πάντες σε δύναμη (π.χ. πλανήτης Namek).

Γενικά πάντως μου άρεσε περισσότερο το πρώτο Dragonball, όχι μόνο επειδή ήταν πιο χιουμοριστικό/παιδικό/αθώο/απλό από το σοβαρό Z, αλλά κυρίως επειδή είχε ένα ίχνος ρεαλισμού. Δεν ξέρω πόσοι θυμόσαστε τη μάχη που ο Goku νικάει τον Piccolo Daimao... Η αρχή της μάχης ήταν όλα τα λεφτά, χωρίς κι, καμεχαμεχά και διάφορες ιστορίες, μόνο με γροθιές και κλωτσιές, και έναν έκπληκτο Tenshinhan να λέει "This is too much... There is nothing I can do..." Σίγουρα κάποιοι από εδώ θα ξέρετε/μαθαίνετε/μαθαίνατε κάποια πολεμική τέχνη (όπως κι εγώ, φανατικός shotokan karateka). Κοιτάξτε λοιπόν προσεκτικά τη συγκεκριμένη σκηνή, και είμαι σίγουρος πως, αν αφαιρέσετε κάποιο στοιχείο υπερβολής (όχι κάτι που δεν υπάρχει σε ταινίες του Τσάκι Τσαν π.χ.), θα δείτε μια υπέροχη και αρκετά ρεαλιστική μάχη. Εγώ αυτό το στοιχείο αγάπησα κυρίως στο Dragonball. Έπειτα άρχισαν να χρησιμοποιούν ΜΟΝΟ κι, και από μια σειρά πολεμικών τεχνών περάσαμε σε μια σειρά sci-fi. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως το Ζ δεν ήταν πάρα πολύ καλό. Απλώς, ήταν διαφορετικό από τον προκάτοχό του.

Αν όμως δεν μετράει ο Piccolo επειδή γίνεται καλός, τότε δεύτερη επιλογή μου θα ήταν ο Brolly. Ένας μανιακός τύπος, δυνατότερος από όλους και με διαφορά, που θέλει απλώς να καταστρέψει ό,τι βρει μπροστά του, ουρλιάζοντας "Kakkarottoooooooooo!" Δεν ξέρω γιατί, αλλά πάντα τον λάτρευα αυτόν τον τύπο. Κάτι που ήταν ένας μυθικός πολεμιστής που έκανε τον στούμπο τον Vegeta (ο Goku, αν δείτε, τον περνάει ενάμισι κεφάλι!) να κλαψουρίζει σαν μωρό από τον φόβο του, κάτι που, στην ουσία, δεν κατάφερε ποτέ να εμφανιστεί κάποιος δυνατότερός του και τον νίκησαν μόνο με τσατσιά... Εγώ τον βρίσκω φοβερό και θα ήθελα να έπαιζε περισσότερο (αν είχε και filler saga στο Ζ θα ήταν όλα τα λεφτά).

Τώρα για το GT... Ντάξει, καλούλι ήταν, είχε κάποιες "τρύπες" που αναφέρθηκαν παραπάνω, σχετικά με τις μορφές, αλλά δεν ήταν καλύτερο από τις ταινίες, παρόλο που υπάγεται στην ίδια κατηγορία (sidestory, χωρίς Toriyama). Οι ταινίες ήταν έτσι κι έτσι, μόνο οι δύο με τον Brolly έλεγαν, αλλά το καλύτερο κατά τη γνώμη μου ήταν τα Specials: Bardock, father of Goku και Trunk's Story. Το δεύτερο ειδικά ήταν καταπληκτικό, δείχνοντάς σου ένα δραματικό και απελπιστικό μέλλον, σε μια εναλλακτική πραγματικότητα, όπου ο μόνος πολρμιστής που απόμεινε είναι ο Trunks. Άριστα 10!

Και τώρα μερικές απορίες:
1) έχει καταλάβει κανείς αν η πολεμική τέχνη που χρησιμοποιούν στο Dragonball (γροθοκλωτσομπουνίδια) υπάρχει, μέχρι ενός σημείου, στ'αλήθεια; Δηλαδή πήρε από κάτι υπαρκτό ο Toriyama αυτές τις κινήσεις ή έκατσε και τις φαντάστηκε μόνος του; Είμαι περίεργος... :nosey:
2) Θυμόσαστε ένα φρανκενσταϊνοειδές ρομποτάκι που εμφανίστηκε στο Red Ribbon Saga και βοήθησε τον Goku; Έχει καμία σχέση με τον Dr Gero και τα ρομποτάκια του άραγε; Τι πιστεύετε; :nosey:

Βγάλ'τε τώρα τα μάτια σας προσπαθώντας να διαβάσετε post-σεντόνι με την ξεχωριστή γραμματοσειρά/σήμα κατατεθέν του Kain... Απλά μόλις τελείωσα το GT έχοντας δει πλέον τα πάντα από DB, και έχω όρεξη για πολυλογία! :stubborn:

Απίστευτο όμως: 450+ επεισόδια, κάπου 17 ταινίες, 2 Specials και 1 OVA... Και εγώ θέλω να δω κι άλλο!!!! Μήπως είμαι καμμένος...;

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#267 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 31 May 2008 - 22:29

2-0 Μαζι Με Τον Πρωτο Αγωνα(Saiyan Saga)!Καταλαβες!
Πως Του Τη Βροντηξε Απο Πισω Ε???
Οταν Το Πρωτοειδα Νομιζα Τον Σκωτοσε!!!LOL!!

To Καινουργιο Μου Music Video!Ελπιζω Να Σας Αρεσει!

Youtube Video

COMMENTTTTT!!!!:bike:

πολυ καλο ! ( τριτη φορα που το βλεπω ! αν και δεν μου πολυαρεσουν τα βιντεο με μουσικη .Αλλα εδω εχω ξεχασει να ρωτησω πως λεγεται η μουσικη... )
(η πρωτη του γκοκου ειναι κλασικη:wis: )
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#268 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 31 May 2008 - 22:41

πολυ καλο ! ( τριτη φορα που το βλεπω ! αν και δεν μου πολυαρεσουν τα βιντεο με μουσικη .Αλλα εδω εχω ξεχασει να ρωτησω πως λεγεται η μουσικη... )
(η πρωτη του γκοκου ειναι κλασικη:wis: )

Μουσικη: Disturbed-Prayer

Berserk___Gatsu.jpg

#269 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 01 June 2008 - 02:09

Οι ταινίες ήταν έτσι κι έτσι, μόνο οι δύο με τον Brolly έλεγαν, αλλά το καλύτερο κατά τη γνώμη μου ήταν τα Specials: Bardock, father of Goku και Trunk's Story. Το δεύτερο ειδικά ήταν καταπληκτικό, δείχνοντάς σου ένα δραματικό και απελπιστικό μέλλον, σε μια εναλλακτική πραγματικότητα, όπου ο μόνος πολρμιστής που απόμεινε είναι ο Trunks. Άριστα 10!

Ο λογος που ηταν καλα: Το Bardock special ειναι βασισμενο σε χαρακτηρα του Toriyama και καποια λιγα στοιχεια που ειχαν ειπωθει γι' αυτον απο τον Freeza στην σειρα/manga. Στο manga o Bardock εμφανιζεται μονο για ενα καρε, ενω στο anime οπως βλεπουμε του δοθηκε πιο πολλη προσοχη (και μαλιστα σε καλο δρομο). Το Trunks special ηταν απιθανο πολυ απλα γιατι ειναι τηλεοπτικη μεταφορα ιστοριας του Toriyama απο το manga με πολυ λιγες διαφορες. Δηλαδη σεναριο του Toriyama. Αυτο τα λεει ολα.

1) έχει καταλάβει κανείς αν η πολεμική τέχνη που χρησιμοποιούν στο Dragonball (γροθοκλωτσομπουνίδια) υπάρχει, μέχρι ενός σημείου, στ'αλήθεια; Δηλαδή πήρε από κάτι υπαρκτό ο Toriyama αυτές τις κινήσεις ή έκατσε και τις φαντάστηκε μόνος του; Είμαι περίεργος... :nosey:

Ο Toriyama δε γνωριζε πολεμικες τεχνες, απλα ηταν φαν, οπως εμεις δηλαδη. Το αν τις ειχε μελετησει τωρα η απλα εβρισκε ιδεες απο ταινιες κ.α. δεν το ξερω να σου πω. Παντως κατα καιρους αναφερονται αληθινες πολεμικες τεχνες (π.χ. στην αρχη του DB o μικρος Goku λεει οτι ο παππους του τον εμαθε Kung Fu) αν και μπλεκουν στη συνεχεια με φανταστικες κινησεις και υπερβολες. Καταληγουμε τελικα στο οτι ο καθε χαρακτηρας εκπαιδευεται σε πολλα ειδη και στο τελος δημιουργει το δικο του ειδος πολεμικων τεχνων συνδυαζοντας τα ολα.

2) Θυμόσαστε ένα φρανκενσταϊνοειδές ρομποτάκι που εμφανίστηκε στο Red Ribbon Saga και βοήθησε τον Goku; Έχει καμία σχέση με τον Dr Gero και τα ρομποτάκια του άραγε; Τι πιστεύετε; :nosey:

Το ρομποτακι ηταν το Ανδροειδες #8. Τοτε ηταν που αναφερθηκε για πρωτη φορα το ονομα του Dr. Gero αν και δεν τον ειδαμε μεχρι το DBZ.

Απίστευτο όμως: 450+ επεισόδια, κάπου 17 ταινίες, 2 Specials και 1 OVA... Και εγώ θέλω να δω κι άλλο!!!! Μήπως είμαι καμμένος...;

Αν εισαι εσυ καμμενος τοτε εγω ειμαι πυρηνισμενη. Επειδη τα εχω δει ΟΛΑ αυτα ΣΥΝ ολη τη σειρα manga (και διαφορα κωμικα doujinshi που δε νομιζω να πιανονται).

#270 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 01 June 2008 - 02:52

Μπορειτε Να Δειτε Το Music Video Μου Και Σε Καλη Αναλυση Εδω!!!
Gametrailers.com - DBZ-Prayer by GkLoc:bike::bike:

Berserk___Gatsu.jpg