Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dragonball. Πόσο σας επηρέασε να αρχίσετε τα anime

• Please log in to reply
177 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Το Dragonball στάθηκε αφορμη να αρχίσω τα άνιμε (189 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Το Dragonball στάθηκε αφορμη να αρχίσω τα άνιμε

1. Ναί (90 ψήφοι [47.62%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.62%

2. Όχι (99 ψήφοι [52.38%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 52.38%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#151 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2008 - 21:42

Οντως αν και η ιστορια ειχε τα flaws της,η ολη υποθεση με τις dragonballs και την ανασταση και το ανεπαναληπτο combat style[air combos,kamehameha,ssj και παει λεγοντας] το κανουν μια απο τις πιο σημαντικες σειρες για να μπει κανεις στον χωρο των ανιμε...

Respect to DBZ then:head:

#152 nplm

nplm

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2008 - 15:50

Δεν λεω έπαιξε και το Dragonball έναν ρόλο στο να αρχίσω τα anime αλλά το anime που
με ώθησε ήταν το cardcaptor sakura.Το έδειχνε στο star με τίτλο " Οι Περιπέτειες της Νίκης"
αν θυμάστε.

#153 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2008 - 15:57

Σε καμια περιπτωση το Dragonball δεν επαιξε κανενα ρολο ωστε να ξεκινησω τα Anime..Μπορω να πω πως το αντιμαθουσα μαλιστα...(Ακομα το αντιπαθω..)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#154 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2008 - 22:54

το dragonball το εβλεπα πολυ παλια τοτε δεν ειχα και καλο pc και νετ οποτε δεν ητανε μεγαλη αφορμη,πιο πολλη το ναρουτο που μου το συστησε ενας φιλος ηταν η αφορμη :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#155 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2008 - 02:36

Παρόλο που σαν παιδί και γω είχα δει με το τσουβάλι anime και cartoon πριν δω το dragonball, εξαιτίας του ασχολήθηκα με τα anime σοβαρά δηλαδή συλλογή και συζητήσεις με φίλους και κάψιμο παρακολούθησης πολλών επεισοδίων καθε μέρα

#156 Batman D

Batman D

Anime Newbie

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 14:46

ωραιο θεμα! Το ντραγκονμπολ λοιπον ειναι για μενα ενα απο τα καλυτερα και θρυληκοτερα ανιμε που εγιναν ποτε και σαν να μην εφτανε αυτο, ειχαμε και τη τυχη να το δοθμε και στην Ελλαδα μιας και λιγα ανιμε βρηκαν το δρομο τους στην ελληνικη τηλεοραση.

Το μαγικο στοιχειο του dragonball ειναι οτι μεγαλωσαμε μαζι του και αυτο μαζι μας. Στο δημοτικο ημουν μικρος μαζι με τον Γκοκου, στο γυμνασιο ειμασταν και οι δυο μεγαλοι!

Μαζι με το One Piece & Hajime no ippo οτι καλυτερο ειδα απο ανιμε !
HARD WORK SURPASS TALENT :chigau:

#157 Skyller

Skyller

One Piece Fan

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 10:19

Ηταν σιγουρα το πρωτο π ειδα γτ ειναι κ απο τα πιο παλια... αλλα δεν ηταν αυτο π με εκανε να δω αλλα anime , αφου ετσι κ αλλιως ειχα δει ολο το dragonball Z στην τηλεοραση.... Αυτο π με εκανε να δω άλλα ήταν το One Piece...

But ofc respect to Dragonball!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

GEAR SECOND
....

#158 Paokara 4

Paokara 4

Anime Newbie

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 20:49

το dragonball z ήταν ο λόγος που ήθελα να αρχίσω τα anime:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

#159 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2008 - 21:50

Καθόλου όμως...εδώ έκανα αμάν για να μην με βρει ο ξάδερφός μου για να το δούμε...
(Ναι έχω ψυχικά τραύματα...:cry5:)

#160 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2008 - 22:23

Oύτε και εγώ μπορώ να πω ότι επηρεαστηκα από το Dragonball για να αρχίσω τα Anime. To έβλεπα σαν πιτσιρικι και μπορώ να θυμηθώ ότι ακόμη και σαν παιδί από ένα σημείο και πέρα μου φαινόταν τόσο ανόητο που το έβλεπα μόνο για το γαμώτο.... Ήθελα να δω αν κάποιος από τους πρωταγωνιστές θα ψοφήσει οριστικά και αμετάκλητα χωρις να τον φέρουν πίσω. Η πλάκα ειναι ότι είδα σχεδόν μέχρι το τέλος...:hahaha: Αnw... Είχα δει πολύ καλύτερα anime πρίν από το Dragonball και είδα και πολύ καλύτερα και μετά. Κυρίως επηρεαστηκα από τις ταινίες του Miyazaki, Nausicaa of the valley of the winds Και Mononoke HIme τολμώ να πω... Α και απο Sailormoon για να μην την αδικώ......

#161 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 22:48

το dragonball ηταν το πρωτο anime που ειχα δει και ειναι απο τα κορυφαια αλλα δεν σταθηκε αφορμη να αρχισω να βλεπω anime γτ δν ασχολιομουν με τον υπολογιστη τη τοτε εποχη. ANime αρχισα να βλεπω απο την επιρροη του naruto που το θεωρω ισο με το dragonball αλλα βρεθηκε σε λαθος χρονο

#162 Doshaburi

Doshaburi

High school days

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 23:34

Το Dragonball ηταν (εν μερη) η αφορμη να αρχισω τα ανιμε, το εχω δει τοσες φορες και δεν το εχω βαρεθει ακομα. Μαλλον ειμαι μαζοχα or smthing :D

Δημοσιευμένη  εικόνα

#163 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 20:05

Το Dragonball ηταν (εν μερη) η αφορμη να αρχισω τα ανιμε, το εχω δει τοσες φορες και δεν το εχω βαρεθει ακομα. Μαλλον ειμαι μαζοχα or smthing :D

me 2^^

Τωρα που θα μας ερθει και η καινουργια ανανεωμενη σειρα εχει να πεσει και αλλο καψιμο...

Αυτον τον καιρο ξαναβλεπω την σειρα,ειναι ακομα η αγαπημενη μου,και ακομα τα σπαει,πολυ πορωση ρε παιδι μου,δεν την χωρταινω...:nod:

Berserk___Gatsu.jpg

#164 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 20:09

απαντηση στην ερωτηση.

καθολου.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#165 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 20:15

dragonball για εμενα ειναι η αρχη και το τελος:tensai:το πρωτο anime που ειδα και το αγαπημενο μου:burningbe3:χορης το dragonball δεν μαθενα για αλλα anime και δεν θα μαθενα για τον songoku:riiight: