Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dragonball. Πόσο σας επηρέασε να αρχίσετε τα anime

• Please log in to reply
177 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Το Dragonball στάθηκε αφορμη να αρχίσω τα άνιμε (189 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Το Dragonball στάθηκε αφορμη να αρχίσω τα άνιμε

1. Ναί (90 ψήφοι [47.62%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.62%

2. Όχι (99 ψήφοι [52.38%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 52.38%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#136 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2008 - 19:03

στην ηλικία που το παρακολουθούσα όσο anime θεωρούσα το DB άλλο τόσο θεωρούσα και τα χελωνονιτζάκια. :P

Κι ομως...:hahaha: εχει βγει και τετοιο.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=MQAQohS0On4[/media]

Και το τραγουδακι (σε περιπτωση που αναρωτιεστε) το τραγουδαει ο κυριος Hironobu Kageyama, ο οποιος εντελως συμπτωματικα εχει παρει μονοτερμα τα περισσοτερα τραγουδακια απο το Dragonball Z, τις ταινιες και τα βιντεοπαιχνιδια.

#137 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2008 - 19:11

Βασικα ποτε δε μετραβηξε το dragonball! Αλλα θυμαμαι πως προσπαθουσα παντα να πετυχω την αρχη για να ακουσω το ''πρεπει και μπορω''. Απιστευτο ελληνικο opening
Δημοσιευμένη  εικόνα

#138 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 526 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2008 - 19:57

Δεν θα έβλεπα anime τωα αν δέν υπηρχε γιατι αυτο απλα ήταν το καλυτερο μου.Οσοι δεν το είδαν αυτοι έχασαν οχι κανένας αλλος.Που ήμουν μικρός ξυπνουσα 2-3 ωρες πιο γρηγορα μην και δεν ξυπνήσω να το δω :hahaha: και ακομη ται τωρα μπορει να έχω δει ένα επεισοδιο 3-4 φορες και το ξαναβλέπω και δεν με κουραζει

MbcN7u5.png

#139 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2008 - 20:07

πιστευω εδω στην Ελλαδα ολλοι λιγο πολυ επηρεαστηκαν

#140 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 12:52

Όχι , το dragonball δεν με επηρέασε στο να ασχοληθώ με τα anime.
Αυτό που ίσως με επηρέασε περισσότερο ήταν όταν ένας ξάδερφός μου μου έδωσε το Hellsing πριν 5 χρόνια περίπου.
Ε, δεν ήθελα και πολύ για να κολλήσω. Μετά μου έδωσε κι άλλες σειρές και σιγά σιγά μπήκα στο τρυπάκι των anime.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#141 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 22:17

Μπα,αν και το DragonBall ηταν η πρωτη μου μεγαλη πορωση δεν συνεχισα να βλεπω ανιμε μετα απ αυτο..την εισοδο στον κοσμο τους{αφου απεκτησα adsl:hahaha:} την εκανα με το One Piece,γι αυτο αυτη η σειρα εχει πολυ σημασια για μενα!!;)

[περαν του οτι μ'αρεσουν οι πειρατικες ιστοριες..^^]

#142 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 22:40

εγω δεν ειξερα τι ηταν anime εγω εβλεπα το DB,DBZ και απλα ειμουν τρελαμενος απανω του!!!!:tensai:απο εκεινο τον καιρο που τελειωσε το dragonball προσπαθουσα να βρω οτιδηποτε εχει σχεση με αυτο:bike:....και μετα που μπεικα online στην προσπαθεια μου να ξαναδω DBZ εμαθα και αλλα anime

#143 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 22:53

Οφειλω να πω οτι το Dragonball παρολο που δεν ηταν και η πρωτη σειρα που ειδα επαιξε αρκετα σημαντικο ρολο για μενα διοτι ηταν το αγαπημενο μου ανιμε και το εβλεπα απο την αρχη της ιστοριας του!!Ναι καλα ακουσατε πρεπει να πηγαινα πρωτη δημοτικου και ακομη θυμαμαι τις μαχες στο τουρνουα,την κοκκινη κορδελα (οπως την λεγαν) και τον King Piccolo αργοτερα αφου τελειωσε η σειρα ακουσα πως βγηκαν τα GT και εψαξα στο Internet να τα δω και επειδη γενικα γουσταρα πολυ με τα ανιμε(ειχα παρει μεχρι και τηλεφωνο στο Alter να ρωτησω γιατι κοψαν το One Piece φανταστειτε) ασχολουμαι μεχρι σημερα.Παντως επαιξε αρκετα σημαντικο ρολο το Dragonball για μενα δεν μπορω να πω...Συγκινηθηκα παλι:nanana:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#144 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 02:05

εμμμμμ εμενα απλα το dragonball με βοη8ησε απλα να σχηματισω τη γνωμη οτι τα anime δεν ειναι παιδικα.
Δεν ειναι το οτι αφου ειδα δραγονβαλλ ειπα ωρα για πορωση με ανιμε,απλα σχηματισα την εικονα οτι τα ανιμε δεν ειναι παιδικα,και για αθτο ασχολη8ηκα αργοτερα με αλλες σειρες στην ελλαδα οπως runouni kenshin,one piece
για αυτο,επειδι βοη8ησε ψηφισα ναι

qzMHWHd.png

#145 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 23:54

Το dragonball ηταν το πρωτο anime που ειδα μιας και τα υπολοιπα οπως road runner κλπ δεν κατατασοντε στα anime.
Μπορω να πω οτι πραγματι μου εκανε αυτο το κλικ να συνεχισω τα anime και δεν το μετανιωσα :)
Παροτι λενε πολυ ειναι ενα απο τα καλuτερα anime που εχω δει και μετα απο πολλα που εχω δει παραμενει στις πρωτες 8εσεις στο blog του μυαλου μου:stubborn:
Ισως να ειναι λιγο ξεπερασμενο πια μετα απο τοσα καλα anime που εχουν βγει αλλα δεν παυει να ειναι ενα απο τα καλυτερα.....μεχρι και σημερα βγαινουν παιχνιδια οπως budokai κλπ. Και στα votes που γινονται σε διαφορα forum οπως καλη ωρα αυτο βγαινει πρωτες 8εσεις.

DRAGONBALL FTW:burningbe3:

#146 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 10:39

οχι.....

#147 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 10:45

Oχι δεν στάθηκε αφορμή για να αρχισω να βλέπω ανιμε...ασε που με κούρασε μετα το dragonball z ...

#148 Vegeta-sama

Vegeta-sama

Prince of Saiyans

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 22:45

Aς μην ειχε vegeta και θα σου λεγα αν καν θα το βλεπα το db :@

Μαγκες ακουστε το ντραγκονμπολ ειναι ενα ανιμε μυθος για τους ιαπωνες.Η αληθεια ειναι οτι το ακιρα εφερε τα ανιμε στιν δυση σαν ιδεα.Αλλα εγω μεγαλωσα με το ζ στον αντ1 καθε σαββατοκυριακο και μετα με ντιτζιμον κλπ.Για εγκυκλοπαιδικους λογους σας λεω οτι ο κισιμοτο του ναρουτο αποκαλει τον ακιρα (του ντραγκονμπολ) δασκαλο και ο κουμπο του μπλιτς πηρε θαρρος και συμβουλες απο ενα γραμμα του ακιρα παλι και εξεδωσε το μανγκα.Γι αυτο ας εχουμε λιγο σεβας για το αρχετυπο ολων των ανιμε με υπερδυναμεις.Για τον αγαπημενο μ χαρακτηρα απλα δειτε το ονομα μου!!!:hahaha::hahaha:

#149 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

a man of mystery

• Members
  • 97 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 23:10

Δεν με επηρέασε καθόλου εμένα προσωπικά
:hero:

#150 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2008 - 21:29

Μαγκες ακουστε το ντραγκονμπολ ειναι ενα ανιμε μυθος για τους ιαπωνες.Η αληθεια ειναι οτι το ακιρα εφερε τα ανιμε στιν δυση σαν ιδεα.Αλλα εγω μεγαλωσα με το ζ στον αντ1 καθε σαββατοκυριακο και μετα με ντιτζιμον κλπ.Για εγκυκλοπαιδικους λογους σας λεω οτι ο κισιμοτο του ναρουτο αποκαλει τον ακιρα (του ντραγκονμπολ) δασκαλο και ο κουμπο του μπλιτς πηρε θαρρος και συμβουλες απο ενα γραμμα του ακιρα παλι και εξεδωσε το μανγκα.Γι αυτο ας εχουμε λιγο σεβας για το αρχετυπο ολων των ανιμε με υπερδυναμεις.Για τον αγαπημενο μ χαρακτηρα απλα δειτε το ονομα μου!!!:hahaha::hahaha:

+20

Nαι σε αυτο συμφονω μαζι σου,και οι τρεις μεγαλοι Shounen σχεδιαστες,Kishimoto(Naruto),Oda(One Piece),Kubo(Bleach),εχουν αναφερει απειρες φορες το ποσο θαυμαζανε το εργο του Toriyama,και που το συνεχιζουνε ακομα και οι ιδιοι,ειναι κατι αξιοθαυμαστο,σε ολα τα Shounen υπαρχουν στοιχεια Dragonball,το Dragonball διημουργησε τα Shounen,και στα βηματα του Dragonball ακολουθησανε και οι υπολοιποι σχεδιαστες μεγαλων Shounen σειρων,αυτο απο μονο του δειχνει,το ποσο Awesome ηταν for JP το Dragonball και ο Toriyama...

Kαι επισης,Vegeta Rulz For Sure:head:

Berserk___Gatsu.jpg