Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#14971 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 19 May 2008 - 21:40

Posted Image

απο wireless
τι να τις κανεις τις υπολοιπες συνδεσεις
:oo:

:| Fuck. Τι τρελές αυτές ταχύτητες torrent είναι αυτές; :oo:

oR4yYRl.gif

#14972 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 19 May 2008 - 21:48

Posted Image

απο wireless
τι να τις κανεις τις υπολοιπες συνδεσεις
:oo:

Τώρα θα με βάλεις να κάνω τρελό repost. :hahaha:

Πανεπιστήμιο + torrent client = t3h puRe WiN. :)

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#14973 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 19 May 2008 - 21:51

8α με κανετε να βρω τορρεντ με σιντερς για να βγαλω σκρινσοτ....2,1 το μεγιστο μου...

#14974 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 19 May 2008 - 21:52

:terror2:Καλα αμα παρω ενα laptop θα σας πω εγω.....

Posted Image

#14975 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 19 May 2008 - 21:57

καλα εσεις λεγετε οτι θελετε
το θεμα ειναι οτι η δικη μ ταχυτητα ειναι μονιμη (οχι οποτε τυχει να παω πανεπιστημιο) και ειναι κ τζαμπα
:hero:
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#14976 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 19 May 2008 - 22:00

OMG, τι ταχυτητες ειν'αυτες???
Θα με κανετε να σκασω απο την ζηλεια μου.....
Αλλα παλι καλα που ο θεος εφτιαξε και τα DDL, αλλιως με τετοια τorrentοτυχη δεν θα ειχα αυτα που εχω τωρα....

:terror2:

#14977 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 19 May 2008 - 22:01

σε αυτο εχεις δικιο...respect...
ριξε ομως καποιο 5ευρω στην πορτα του κακομοιρη που κ που..

#14978 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 19 May 2008 - 22:03

believe me αν ηξερα ποιος ειναι ολο το κουμπαρα μ θα τ εριχνα
:nod:
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#14979 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 19 May 2008 - 22:03

what the %#%$$^:oo:

Να οδηγήσω βρε!:hahaha:

δε ξερω τι μου κανει πιο πολυ εντυπωση
το γεγονος οτι κανεις δεν ενημερωθηκε για το διαγωνισμα, η ο τροπος που ενημερωθηκε το μοναδικο ατομο;
:erk:

Βασικά μας έχουν δώσει τα τηλ των καθηγητων της καθε ομαδας για να τους παιρνουμε αν εχουμε καποια απορία.
Αλλα και παλι δεν ειναι λογικο να παιρνουμε τον αλλον τηλ για το αν δινουμε εξετασεις...-_-
Άμα ξαναδώ αυτή την κουνιστή και λυγιστη γραμματέα (που btw ειχε μια τελεια τσαντα!), που όταν μπήκε στο αμφιθεατρο για να μας ενημερωσει για το προγραμμα το ξέχασε καθώς σαλιάριζε με έναν καθηγητη! Ααααααααα τι ανευθυνοι ανθρωποι που κυκλοφορουν!

Φυσικα δνε εχω ανοιξει βιβλιο! Ετσι κι'αλλιως ιστορικο είναι. Θα το παιξω House και θα βάλω τους άλλους να το πάρουν για εμενα.:hahaha:

Όσον αφόρα τις πανελληνιες καλη επιτυχια και καλό κουράγιο παιδια!
Απλως να σκέφτεστε το φοιτητιλικι που ακολουθει μετα το λύκειο ή έστω το καλοκαίρι μετα τις εξετάσεις που είναι το πιο χαλαρό της χωης ενός ανθρωπου.

Και το πιο σημαντικο! Αμα δυσκελευεστε καπου και είναι δύσκολα τα θεματα, μην ξεχνάτε ότι και οι άλλοι γύρω σας have a hard time as well! Αρα αν δεν γραψετε κατι και εσεις, μεγαλο ποσοστο των υπολοιπων δεν προκειται επισης να το γραψει.:hahaha:

#14980 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 19 May 2008 - 22:08

the reason we all love lolipower...
αυτο ειναι το μαξ που εχω πιασει απο ενα αρχειο στο loli..

Posted Image

#14981 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 19 May 2008 - 22:20

Ρε ξέχασα τα πάντα περί IRC.

Ούτε καν το μποτ δε βρίσκω.

:zetsubou: :Crying2::Crying2::Crying2::Crying2::Crying2: :zetsubou:

HnH5aB0.jpg

#14982 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 19 May 2008 - 22:37

τωρα που πε και bot...

ξερω ενα bot που σπανια καποιος τραβαει απο αυτο, ποτε δεν εχω μπει σε queue και εχει max send speed 80Mbps...

απο πανεπιστημιο στη κνωσο εχω κατεβασει με 5.7 ΜΒ/sec, beat that.

@ rushi αμα θες βοηθεια ρωτα με msn.

#14983 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 19 May 2008 - 23:10

Φυσικα δνε εχω ανοιξει βιβλιο!

Μοναδικό βιβλίο που άνοιξα αυτές τις μέρες είναι το Twilight, θα σου κάνω πλύση εγκεφάλου μόλις περάσω απο την σχολή mate!

Και ουστ for you, lazy ass. XD

Posted Image

#14984 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 19 May 2008 - 23:21

καλη επιτυχια λοιπον σε οσους δινουν....

αααα..και
α ρε Νινη παιχταρα...

#14985 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 19 May 2008 - 23:52

επαιξε μπαλαρα το παιδι...αχ ρε πεσειρο αν το εβαζες μεσα στο πρωτα8λημα...αχ