LoL ναι ξερω οτι συχναζω πολυ στο site:orly:,απλα με τον rushifazu μου φαινετε συχναζουμε σε διαφορετικα threads,γι αυτο το πα..κι εγω δεν θυμαμαι να τον εχω δει στα thread που παω,αυτο εννοουσα...
lurk moar!
Posted 14 May 2008 - 21:56
LoL ναι ξερω οτι συχναζω πολυ στο site:orly:,απλα με τον rushifazu μου φαινετε συχναζουμε σε διαφορετικα threads,γι αυτο το πα..κι εγω δεν θυμαμαι να τον εχω δει στα thread που παω,αυτο εννοουσα...
Posted 14 May 2008 - 21:57
Posted 14 May 2008 - 21:57
Posted 14 May 2008 - 22:00
Fixed.Λαχανικοπία θα καταντήσουμε τη Black Hole:wis:
Posted 14 May 2008 - 22:05
EDIT: @Zoro, δλδ ποιοι εχουν τα πρωτεια? και αν αυτο που κανεις ειναι το "ελαφρυ" spamming το "βαρυ" πως ειναι? no offense mate, just curiosity

Posted 14 May 2008 - 22:07
Posted 14 May 2008 - 22:08
Eλαφρυ spamming στα υπολοιπα thread,στην τρυπα πλησιαζω το βαρυ(αντε το φτασα το βαρυ αν σε ευχαρηστει..)...αλλα απλα ετυχε αυτες τις μερες και βρηκα θεματα προς συζητηση,βλακειες να πω κτλ...δεν σχεδιαζω να παρω τα πρωτεια..
Οσο για το ποιοι εχουν τα πρωτεια,δεν θυμαμαι,απλα θυμαμαι που παλια καποιος Mod ειχε βαλει τους πρωτους 20 και δεν ημουν καν μεσα...σιγουρα αυξηθηκαν τα ποστ μου απο τοτε,αλλα και τον αλλων επισης...
Δεν ειναι πανω απο μια βδομαδα(λιγοτερο ειναι) που σπαμαρω στην τρυπα και ηδη για τοπ σπαμερι με βγαλατε..χαλαρωστε δεν ειναι ετσι...
Οσο για τα αλλα threads κανονικες συζητησεις επι του θεματος κανω...που και που βγαινω,οκ ποιος δεν το κανει...
Δεν είδες τι έκανα quote?Τι ναι αυτο???
Edited by odin, 14 May 2008 - 22:37.
Posted 14 May 2008 - 22:14
Posted 14 May 2008 - 22:16
Οσο για τα αλλα threads κανονικες συζητησεις επι του θεματος κανω...που και που βγαινω,οκ ποιος δεν το κανει...
Posted 14 May 2008 - 22:25
Εγώ
:hahaha:
Σοβαρά ρε ο zoro δεν είναι spammer.
@Darthnicolas αν δεν κάνω λάθος έχεις περισσότερα posts εδώ από τον zoro...
Αλλά πράγματι ισχύει το ότι ο αριθμός των posts του zoro είναι μεγάλος.
Και?
Αξίζει ένας τόσο ηλίθιος λόγος να μαλώνετε/ουμε εδώ? Δηλαδή τι είναι ένας μεγάλος αριθμός posts? τζακ ποτ? Concentrate on other things boyz...
Posted 14 May 2008 - 22:31
Γιατι να μην δικαιολογηθω,που οταν μου ζητανε καποια πληροφορια για ανιμε βοηθαω παντα οποτε μπορω ή επειδη κανω καλες/μεγαλες συζητησεις για καποιο ανιμε(one piece,death note πχ)??
Αυτα δεν ειναι σπαμ,αυτο ειναι συζυτηση σε forum εντος θεματος...
Τους τοπ του forum απλα για να ξερεις απεχω πολυ να τους περασω,ο Phantom εχει 3840 και εγω εχω 1217 προς στιγμην..αλλα πληροφοριακα στο λεω,γραφω επειδη μ'αρεσει να γραφω και οχι για να γινω ο τοπ ποστερ(!)
Οσο για το τελευταιο βγαζεις νοημα??..θα με κανουν ban επειδη γραφω πολυ??
Σπαμ υπερβολικο μονο στην τρυπα εκανα και μονο αυτες τις μερες,αλλα αφου σας πειραζει τοσο πολυ για μια καλη περιοδο δεν θα ξαναπερασω αν ειναι απο την τρυπα...(χωρις εχθρες..αν ειναι να λυθει ετσι το θεμα..)
Posted 14 May 2008 - 22:39
Τους τοπ του forum απλα για να ξερεις απεχω πολυ να τους περασω,ο Phantom εχει 3840 και εγω εχω 1217 προς στιγμην..αλλα πληροφοριακα στο λεω,γραφω επειδη μ'αρεσει να γραφω και οχι για να γινω ο τοπ ποστερ(!)
Posted 14 May 2008 - 22:47
Posted 14 May 2008 - 22:50
Sorry αλλα δεν καταλαβα τι εννοεις...
Παντως αν εννοεις για το σπαμ τις τρυπας,οκ το κοβω..θα γραφω μονο οταν "πρεπει",αυτη την περιοδο,στην τρυπα..
Οσο για τα υπολοιπα,οχι,συζητησεις εντος θεματος θα κανω κανονικα,οσο μεγαλες κι αν ειναι..
Καταρχας μην εισαι σιγουρος..οπως ειπα γραφω επειδη μ'αρεσει κι οχι για να γινω τοπ ποστερ..μπορει να εχω βαρεθει σε μερικους μηνες πχ..λεμε τωρα..
Και 2ον,ωραια πες οτι σε ενα χρονο,απο ποστ συζητησεων και οχι σπαμ,περναω τον παπιο...και τι εγινε??
Δεν με ενδιαφερει ο τιτλος...οι συζητησεις μ'ενδιαφερουν..
Τελειωνω εδω..οσοι θελετε να με σταμπαρετε giant σπαμερ ολου του site,τι να πω,δεν μπορω να συνεχισω να επιμενω οτι το κανα μονο στην τρυπα και οχι αλλου...
Δειτε με κι ετσι..υπαρχουν και χειροτερα
EDIT:Thanx και στον Phantom...
(οσο για το counter μου,οπως ειπες πρεπει να το κανω επι ενα χρονο για να γινουν αυτα που λες..δεν ξερουμε τι επιφυλασσει το μελλον ακομα)