Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#13726 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 posts

Posted 03 May 2008 - 04:06

η διαφορα ειναι πως αυτος ειναι γνωστος χωρις την διαφημιση της
britney.

αν δεν ξερεις ποιος ειναι, ναι εισαι ασχετος πανω στο θεμα και η γνωμη σου
δεν παιζει ιδιαιτερο ρολο(αν τον ξερεις και δεν σ'αρεσει προβλημα σου)

και επαναλαμβανω ναι την αναγκη της ειχε ο Hide... και τι πιστευει... χαχαχαχα απο αυτην περιμενε...

στην τελικη αν απαντας ετσι
πρεπει να περιμενεις και αντιστοιχη απαντηση

και ναι πιστευω πως ειναι μεγαλη αποδειξη και εχει μεγαλη σημασια
η αγαπη των fan!!!!

την britney σιγα μην την αγαπανε οι περισσοτεροι απο οσοι την ακουνε. μοδα ειναι και
χαζοτραγουδα για να περναει η ωρα τους

#13727 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 03 May 2008 - 04:23

+1

την britney σιγα μην την αγαπανε οι περισσοτεροι απο οσοι την ακουνε. μοδα ειναι και
χαζοτραγουδα για να περναει η ωρα τους

-1

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=LWSjUe0FyxQ[/YOUTUBE]

:hahaha:
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#13728 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 03 May 2008 - 04:26

Το ύφος της Erisabetsu έτσι είναι. Απο εκεί και πέρα να είσαι σίγουρη ότι όλοι έχουμε ακούσει τέτοια για γκρουπ ή καλλιτέχνες που γουστάρουμε. Τα φόρουμ όμως δεν είναι χώρος μάχης να αποδείξεις πόσο γουστάρεις ένα γκρούπ. Στη τελική και τέτοια πειράγματα και χαβαλές είναι μέσα στο παιχνίδι.

Anyway, ας το κλείσουμε εδώ, δεν φταίνε οι υπόλοιποι να διαβάζουν τέτοια.

On other news, Hawks, please don't loose.
Posted Image

#13729 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 03 May 2008 - 04:29

Το ύφος της Erisabetsu έτσι είναι. Απο εκεί και πέρα να είσαι σίγουρη ότι όλοι έχουμε ακούσει τέτοια για γκρουπ ή καλλιτέχνες που γουστάρουμε. Τα φόρουμ όμως δεν είναι χώρος μάχης να αποδείξεις πόσο γουστάρεις ένα γκρούπ. Στη τελική και τέτοια πειράγματα και χαβαλές είναι μέσα στο παιχνίδι.

Anyway, ας το κλείσουμε εδώ, δεν φταίνε οι υπόλοιποι να διαβάζουν τέτοια.

On other news, Hawks, please don't loose.

Well said:riiight:

και να συμπληρώσω μόνο το ότι αν κάποιος είναι bitchy δεν χρειάζεται να είσαι και εσύ. Μπορείς κάλλιστα να τον αγνοήσεις αν δεν συμφωνείς...

Posted Image

#13730 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 posts

Posted 03 May 2008 - 04:39

(ναι ο αλλος εβαλε το βλαμενο που εχει ψωνιο με την δημοσιοτητα
γι'αυτο τα κανει αυτα, εχει 200 video του στο You tube για να προβαλετε..
σιγα μην really gives a damn)
(αλλο βλακεια αλλο αγαπη lol xa xa)

και μενα το υφος μου γιατι να ειναι διαφορετικο δηλαδη????
καλα δεν το συνεχιζω..

i don't really care about her and what she thinks..

Well said:riiight:

και να συμπληρώσω μόνο το ότι αν κάποιος είναι bitchy δεν χρειάζεται να είσαι και εσύ. Μπορείς κάλλιστα να τον αγνοήσεις αν δεν συμφωνείς...

φυσικα και δεν αγνοω αλλα αντιδρω!!!!!! (οταν δεν συμφωνω)

δεν μιλαω για την συγκεκριμενη που οκ δεν αξιζε τον κοπο..
..

(εσυ ετσι κανεις στην ζωη σου?.. οταν καποιος προσβαλει καποιον που εκτιμας αγνοησε τον
μην αντιδρασεις lol lol και οταν δεν συμφωνεις παλι αγνοησε το μην πεις τιποτα.. lol again)

#13731 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 03 May 2008 - 04:57

φυσικα και δεν αγνοω αλλα αντιδρω!!!!!! (οταν δεν συμφωνω)

δεν μιλαω για την συγκεκριμενη που οκ δεν αξιζε τον κοπο..
..

(εσυ ετσι κανεις στην ζωη σου?.. οταν καποιος προσβαλει καποιον που εκτιμας αγνοησε τον
μην αντιδρασεις lol lol)

Άλλο είναι το point μου. Δεν χρειάζεται να υιοθετείς τη συμπεριφορά του άλλου
για να αντιδράσεις. Μπόρεις να το κάνεις με έναν πολύ καλύτερο τρόπο. Στην τελική δεν είπε και τίποτα τόσο χοντρό. Και εγώ είμαι Hide-fan αλλά δεν έπαθα και υστερία.

Και κάτι τελευταίο(με βλέπω να αναζωπυρώνω τον καβγά:nosey:).
Δεν είσαι σε θέση να μπορείς να κρίνεις αν αξίζει ή όχι η Eri κρίνωντας από 2-3 μεμονωμένα post. Πριν να ανοίξεις το στοματάκι σου και πεις κάτι τέτοιο(γιατί ναι αυτό είναι βαρύ) καλό θα ήταν να έχεις δει και κάτι παραπάνω........

Posted Image

#13732 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 posts

Posted 03 May 2008 - 05:08

οσο καλη και να ειναι,μπορει να ειναι ο καλυτερος ανθρωπος..

πρεπει να ξερει πως οταν μιλαει ετσι πολλοι ανθρωποι που
δεν την ξερουν θα απαντανε αντιστοιχα.. και πολυ χειροτερα πολλες φορες

(δεν εχει σχεση με τον Hide , οποιος μου πειραξει οποιονδηποτε που
εχει σημασια για μενα αντιδραω καπως..)

εχω την αισθηση πως κατι εχει(καποιο προβλημα) που δεν το ξερω η κοπελα..??
απο τον τροπο που μιλατε

#13733 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 03 May 2008 - 05:13

μην αντιδρασεις lol lol και οταν δεν συμφωνεις παλι αγνοησε το μην πεις τιποτα.. lol again)

Με ένα γρήγορο ψάξιμο

Hideto Matsumoto died on May 2, 1998. After a night out drinking, he was found hanged with a towel tied to a doorknob in his Tokyo apartment.

ο τύπος ως άνθρωπος δνε μου κάνει και την εντύπωση. Αλλά ας πούμε ότι δεν έχει σημασία. Εσύ τον γνώριζες τον άνθρωπο αυτό για να τον εκτιμάς ως άνθρωπο? Είναι συγγενής σου ή φίλος σου για να τα παίρνεις αν τον προσβάλουν? Θα μαντέψω πως η απάντηση είναι όχι, οπότε θα υποθέσω πως αυτό που εκτιμάς είναι η μουσική του, δηλαδή το έργο του, πράγμα εντελώς διαφορετικό απο τον άνθρωπο.
Η Eri δεν είπε κάτι για αυτό (και να είπε, δικαιομά της). Ούτε καν πρόσβαλε κάποιον, το χαβαλέ της έκανε και νομίζω αυτό το κατάλαβαν και οι φανς του τύπου που της απάντησαν. Είναι άλλο να μιλάς όμως έτσι για κάποιον τρίτο και άγνωστο, πόσο μάλλον κάποιο διάσημο και άλλο να απαντάς σε πρώτο πρόσωπο έτσι σε κάποιον.

Και 'ντάξει, πολύ τράβηξε, 6 και 11 και συζητάμε για τέτοια. Δεν είναι πυρινική φυσική για να το τραβάμε τόσο.

Hawks, I love you guys.

υ.γ. όχι μια χαρά είναι
Posted Image

#13734 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 03 May 2008 - 05:19

Όντως παρατράβηξε και δε μας φταίνε και σε τίποτα τα παιδιά που θα μπουν σε μερικές ώρες και θα δουν το χάος..........

Αλλά αυτό με το γρήγορο ψάξιμο ρε πυραμίδα δεν το έπιασα. What do you mean???(λίγο η ώρα, λίγο το MPD Psycho που διαβάζω καταλαβαίνεις.....:nosey:)

P.S. Και η Eri είναι μια χαρά(σαν να βλέπω το επόμενο post της....Eri:"Και δυό τρομάρες":hahaha:)

Posted Image

#13735 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 03 May 2008 - 05:24

Ένα γρήγορο search στη βικιπέδια. Ο τύπος πέθαινε απο πιοτό. Για εμένα αυτό λέει 1-2 πράγματα για το άτομο του. Δεν πάει να πεί ότι χαίρομαι που πέθανε (αν είναι δυνατόν) ή ότι δεν αξίζει να έχει φανς, αλλά ότι καλό είναι όταν λέμε ότι εκτιμάμε κάποιον να είμαστε 110% σίγουροι για το τι λέμε και τι εκτιμάμε πάνω του. Αυτά Kon Okami. Τώρα θα μου επιτρέψετε αν αποχωρήσω, έχει και Jazz-Rockets.
Posted Image

#13736 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 posts

Posted 03 May 2008 - 05:25

ααα ειναι φιλη σας και εκανε πλακα???

γιατι τετοιες ωρες δεν τα καταλαβαινω ολα....

το να εκτιμας το εργο καποιου και η εμπνευση που σου δινει
ειναι εξισου σημαντικο..

(εδω ολοκληρες επαναστασεις και μαχες εγιναν
για μια ιδεα
και καποιο ιδανικο,αξια κτλ.. lol πρωινιατικα)

(ξερω απο τι πεθανε..
πολλοι ανθρωποι που εκτιμω ειχαν περιεργες ζωες
so what????)

lol τι κουβεντα ειναι αυτη πρωινιατικα

#13737 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 03 May 2008 - 05:26

Ένα γρήγορο search στη βικιπέδια. Ο τύπος πέθαινε απο πιοτό. Για εμένα αυτό λέει 1-2 πράγματα για το άτομο του. Δεν πάει να πεί ότι χαίρομαι που πέθανε (αν είναι δυνατόν) ή ότι δεν αξίζει να έχει φανς, αλλά ότι καλό είναι όταν λέμε ότι εκτιμάμε κάποιον να είμαστε 110% σίγουροι για το τι λέμε και τι εκτιμάμε πάνω του. Αυτά Kon Okami. Τώρα θα μου επιτρέψετε αν αποχωρήσω, έχει και Jazz-Rockets.

I get it now!!!! Συμφωνώ μαζί σου. Και μένα η δουλειά του είναι που μ αρέσει. Tι lifestyle ακολουθούσε ούτε ξέρω ούτε με νοιάζει(εκτός από μερικά βασικά για τη ζωή του)

ααα ειναι φιλη σας και εκανε πλακα???

γιατι τετοιες ωρες δεν τα καταλαβαινω ολα....

Καλά μη νομίζεις στην ίδια φάση είμαι. Πλάκα ακριβώς δεν το λες. Spicy humour θα το έλεγα(αν την έχω καταλάβει καλά)

Πάω κι εγώ να την πέσω. Bye Bye!!!!

Posted Image

#13738 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 May 2008 - 08:41

I love L.....

you are the next name in my desu note.

my goal was to tease Lucy BR and all the others who give a devine aura tou mr. Hide.

thanks konokami for explaining my spicy humour, but my humour is bitchy

my loving pyramide :) thanks for the support...

Lucy :) I love you as always my dark princess of Saporo

androgausht ... you must stop being so objective.

only those who loves Britney listen to her.

Chrisss Crocker Rulez.

and my f$%^&*ing greek converter is not working... but i am

and I love L please change your nick to I love Melo

#13739 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 May 2008 - 08:44

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#13740 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 03 May 2008 - 09:25

Τι κερδίζεις με το να λες κακιες και να προσβαλεις τους άλλους?:bahhh:

well, well, where have YOU been?:orly:

welcome back!

1345977285497_zps066ae44a.jpg