Προφανώς η Sony και η MicroSoft πλήρωσαν καλά την Rockstar για να το καθηστερίσει, μπας και πουλήσουν και αυτοί οι καημενούληδες τίποτα... Που έχουν για αντίπαλλο την υπέρτατη Nintendo...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 17:07
Προφανώς η Sony και η MicroSoft πλήρωσαν καλά την Rockstar για να το καθηστερίσει, μπας και πουλήσουν και αυτοί οι καημενούληδες τίποτα... Που έχουν για αντίπαλλο την υπέρτατη Nintendo...
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 19:34
Ο anniki φευγει,η μανα φευγει αυριο πρωι,φιλοι-φιλες την εχουνε κανει ηδη,
γκομενα δεν παιζει,ειμαι εφημερια,εχω παει ηδη 3 φορες στη δουλεια(αγνωστο ποσες ακομη θα ξαναπαω),κ ο μοναδικος κολλητος που εχει μεινει Αθηνα δεν το σηκωνει(πιθανοτατα ειναι σπιτι του κ εχει τσιμεντωσει)...
Ρε ενας ανθρωποοος,ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!
Βαριεμαι,ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
......
.....
....
...
..
.
mina,καλη Ανασταση,καλα να περασετε........
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 19:36
Kαλοποιοτα.....Double damn 'n shit!!!!!!
γκομενα δεν παιζει,ειμαι εφημερια,εχω παει ηδη 3 φορες στη δουλεια(αγνωστο ποσες ακομη θα ξαναπαω),κ ο μοναδικος κολλητος που εχει μεινει Αθηνα δεν το σηκωνει(πιθανοτατα ειναι σπιτι του κ εχει τσιμεντωσει)...
......
.....
....
...
..
.
Μα ποιος ειναι αυτος ο Επιταφιος?Τον ακουω καθε χρονο αλλα δεν τον βλεπω?Που κριβετε?

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 19:50
ναι ρε που τρυγυρναει και κοβει βολτες καθε χρονο;161857']Μα ποιος ειναι αυτος ο Επιταφιος?Τον ακουω καθε χρονο αλλα δεν τον βλεπω?Που κριβετε?

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 19:52
ελα μου ντε...Που θα μου παει ρε δεν θα τον πετυχω πουθενα...Θα τον κανονισω...ναι ρε που τρυγυρναει και κοβει βολτες καθε χρονο

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 19:54
Double damn 'n shit!!!!!!
......
.....
....
...
..
.
Κουράγιο αδελφέ, θα φάω και για την πάρτη σου...
Dante out για σούβλισμα το weekend, καλά να περάσετε παίδες και παιδούλες. Καλή ανάσταση να έχουμε, και να θυμάστε πως οι σόδες σώζουν.

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 19:56
Αν μενεις κοντα σε εκκλησια,περναει κατω απ'το σπιτι σου.
Αν οδηγας την ωρα που γινεται,κολλας 10ωρες μεχρι να περασει,κ ολοι σε κοιτουν σαν να'σαι ο Ιουδας με το καινουργιο
(αξιας 30αργυριων)σου αμαξι.
Αν εισαι πιτσιρικας,στα π@π@ρια σου.
Αν εισαι γιαγια,μενεις ολη νυχτα κ τον στολιζεις....
Αν εισαι στο ιντερνετ,δεν ξερεις που βρισκεται κ πιθανοτατα να μη το μαθεις ποτε.
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 20:08
Λοιπον ειμαι πιτσιρικας και Στα @@ μου ολα...Επιταφιος:
Αν μενεις κοντα σε εκκλησια,περναει κατω απ'το σπιτι σου.
Αν οδηγας την ωρα που γινεται,κολλας 10ωρες μεχρι να περασει,κ ολοι σε κοιτουν σαν να'σαι ο Ιουδας με το καινουργιο
(αξιας 30αργυριων)σου αμαξι.
Αν εισαι πιτσιρικας,στα π@π@ρια σου.
Αν εισαι γιαγια,μενεις ολη νυχτα κ τον στολιζεις....
Αν εισαι στο ιντερνετ,δεν ξερεις που βρισκεται κ πιθανοτατα να μη το μαθεις ποτε.
Επισης ξερω που βρισκετε γιατι το Νetclub που ειμαι ειναι διπλα απο εκκλησια και πριν απο 2 λεπτα περασε αποξο...

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 20:12
;161869']Επισης ξερω που βρισκετε γιατι το Νetclub που ειμαι ειναι διπλα απο εκκλησια και πριν απο 2 λεπτα περασε αποξο...
Βοηθεια σου..Ευλογημενα τα torrents που θ'ανοιξεις.....Μολις περναει κ κατω απο εμας..Χαιρομαι που δεν οδηγαω τωρα κ το'χω παρκαρει....
Εγινε η ανασταση νωριτερα απ'οτι περιμενακ ο μοναδικος κολλητος που εχει μεινει Αθηνα δεν το σηκωνει(πιθανοτατα ειναι σπιτι του κ εχει τσιμεντωσει)...
See ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 20:23

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 20:46
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 00:50
Να ζήσει ο Kenny και χρόνια πολλά,
admin να μας γίνει
με κόκκινο bar
παντού να σκορπίζει
τα edits, τα bans
και όλοι να λένε
«Hai! Kenny-sama!»
(αυτοσχέδιο)
No worries. Τα μικρά ονόματα των συχνών επισκεπτών του site είναι σχεδόν όλα γνωστά.Παιδιά όσο μπορουμε ας αποφεύγουμε να φωνάζουμε αυτούς που έχουν ψευδώνυμα με το πραγματικό τους όνομα, γιατί μπορεί να ενοχλούνται..Αυτά ειναι ευαίσθητα δεδομένα...
In other newz:
ΠΑΡΟΣ, ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!11ένα
(Αν επιτρέψει το Λιμεναρχείο να φύγει το flying cat αύριο.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 01:03
Κατά τα άλλα, με ματσάκι σήμερα, αν είχα και σουβλάκι θα ήταν τέλεια. Κατάρα τη νηστεία μου μέσα