Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#13351 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 April 2008 - 22:29

Spoiler:

Δεν ξερω πως αλλα το εχεις ηχογραφησει ηδη:hahaha:

Με λιγα λογια αξιολογο αλλα χωρις κατι το OMFGAWESOME.
Εμεις παλι οι απλοι πολιτες βολευομαστε με το san andreas:emptyonexg1:
Spoiler:

#13352 SetAbominae

SetAbominae

Manga Καμενος

• Members
  • 68 posts

Posted 24 April 2008 - 22:37

ελιωσα :hahaha:

Hell To Pay: GTA San Andreas μεταγλωττισμένο;

#13353 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 25 April 2008 - 00:44

Δάντε ελπίζω να το δεις διότι βαριέμαι να στέλνω ΠΜς. Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε για την τύχη του δου-βου-δου; Περίμενα να έχει φτάσει μέσα σε λίγες μέρες αλλά πέρασε μια βδομάδα περίπου. Δεν είμαι φαμίλιαρ βέβαια με τα ΕΛΤΑ, αλλά σκέφτομαι οτι θα έκανε μπόλικα έουρα το λίμιτιντ.

HnH5aB0.jpg

#13354 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 25 April 2008 - 01:38

μαλιστα 6 ατομα μειναμε....

εδιτ:παιδες βοηθηστε με να βρω το OST απο Rurouni Kenshin

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#13355 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 25 April 2008 - 01:57

Ποπο αυριο το μεσημερι φευγω και θελω να απολαυσω την τελευταια μερα :bath:
Ασχετο αλλα τετοιες ορες οι admin/mods πρεπει να βρισκουνε την ησυχία τους εδω:hahaha:

#13356 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 25 April 2008 - 01:58

Posted Image

Θέλει και iphone τρομάρα της:hahaha:

Posted Image

#13357 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 April 2008 - 11:06

σήμερα είδα στον ύπνο μου ότι πήγα στο περίπτερο να αγοράσω μπύρες, αγόρασα λοιπόν 5 μπύρες για την παρέα μου και ένα red bull για τον Ζιράφα και τον Phatnom duck, και εκείνη τη ώρα συνειδητοποίησα ότι στην παρέα μου ήταν και αυτοί οι δυο.

και σκέφτομαι εντάξει μέχρι και στα όνειρα μου ο γύρεψα και ο phantom δεν πίνουν αλκοόλ... τελικά η παρέα μαζί σας με επηρέασε άσχημα.

#13358 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 25 April 2008 - 13:54

Και εγω εδω ειμαι, αν και φυσικα λογω των ημερων πηγαινοερχομαι στα γειτονικα χωρια τυπου Μηχανιωνα, Πλαγιαρι, κτλ. Βεβαια για μας τους θεσσαλονικεις αυτα θεωρουνται περιχωρα, οποτε οταν μας ρωτανε αν πηγαμε πουθενα το Πασχα λεμε οχι. Πρεπει να εγκαταλειψουμε για τα καλα το νομο Θεσσαλονικης για να νιωσουμε οτι ξεφυγαμε απο την πολη μας. (Η οπως θα ελεγε η Erisabetsu απο τα νυχια του Ψωμιαδη)

:hahaha:

Κατα τα αλλα, ζηλευω τον Jiraiya για το καινουργιο GTA... Σε PS3 ΤΟ παιζεις? Πως το πηρες? Ειχα την εντυπωση οτι εβγαινε στο τελος του μηνα. Περιμενα αυτο το παιχνιδι για να παρω PS3 αλλα ειναι ακομα πολυ ακριβη η κονσολα γαμωτο... Ευτυχως που κερδισε το Blu-Ray την μαχη των format και εχω ενα ακομα λογο να δικαιολογησω την αγορα. Σε λιγους μηνες ισως..

Jiraiya, περιμενουμε πιο εκτενες review του παιχνιδιου. Τι διαφορες και βελτιωσεις εχει σε σχεση με το San Andreas? Τα perverted levels ειναι τοσο υψηλα οσο θα περιμενε κανεις σε ενα GTA?
Posted Image

#13359 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 25 April 2008 - 14:32

Μολις εμαθα απο τη Mozilla οτι εβγαλε το Firefox 3!:oo:

edit: Firefox web browser | International versions: Get Firefox in your language

#13360 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 April 2008 - 14:39

it is BETA only so ... wait few months

#13361 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 25 April 2008 - 14:40

Just downloaded it.
Looks kewl!
Posted Image

#13362 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 25 April 2008 - 14:46

αν ειχατε πολλα addons στην εκδοση 2, εχετε υποψη σας οτι αρκετα δεν ειναι ακομα συμβατα με την 3... οποτε κρατηστε και την 2 παραλληλα
Posted Image

#13363 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 25 April 2008 - 15:21

Κατα τα αλλα, ζηλευω τον Jiraiya για το καινουργιο GTA... Σε PS3 ΤΟ παιζεις? Πως το πηρες? Ειχα την εντυπωση οτι εβγαινε στο τελος του μηνα. Περιμενα αυτο το παιχνιδι για να παρω PS3 αλλα ειναι ακομα πολυ ακριβη η κονσολα γαμωτο... Ευτυχως που κερδισε το Blu-Ray την μαχη των format και εχω ενα ακομα λογο να δικαιολογησω την αγορα. Σε λιγους μηνες ισως..

Jiraiya, περιμενουμε πιο εκτενες review του παιχνιδιου. Τι διαφορες και βελτιωσεις εχει σε σχεση με το San Andreas? Τα perverted levels ειναι τοσο υψηλα οσο θα περιμενε κανεις σε ενα GTA?

29 Απριλίου βγαίνει κανονικά αλλά μιας και είμαι μέλος στο xbox-sky(private tracker αποκλειστικά με παιχνίδια για το xbox 360) το κατέβασα νωρίτερα από την ημερομηνία κυκλοφορίας:wooi2:Και άκου εκεί PS3 .Με προσβάλλεις.Είναι γνωστό ότι είμαι Xbox fanboy:burningbe3:

Όσον αφορά τα perverted levels είναι στα γνωστά επίπεδα.Έχει στριπ κλαμπ και μπορείς να πάρεις το βράδυ στο αμάξι σου και τις γνωστές ''δεσποινίδες'':hehehe:Μάλιστα στη δεύτερη περίπτωση που το δοκίμασα διαλέγεις και τι ποσό θα διαθέσεις.Μπορείς να δώσεις 20,50 ή 70 $.Δε ξέρω αν σε κάθε τιμή κάνει διαφορετικό πράγμα.Εγώ έδωσα 50$ και την έδειξε να σκύβει και να ''περιποιείται'' τον χαρακτήρα.Εντωμεταξύ είχε φύγει η πόρτα του οδηγού από το αμάξι οπότε είχα και καλή θέα:hahaha:Αν είναι περισσότερα θα γράψω μετά.Πάω να παίξω λίγο τώρα.

Posted Image

#13364 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 25 April 2008 - 15:26

μου χουν λειψει οι εποχες π ελιωνα στα video games
καταραμενε εριπιο υπολογιστη
ξερετε αν θα βγει το νεο gta και για pcq
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#13365 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 25 April 2008 - 16:38

29 Απριλίου βγαίνει κανονικά αλλά μιας και είμαι μέλος στο xbox-sky(private tracker αποκλειστικά με παιχνίδια για το xbox 360) το κατέβασα νωρίτερα από την ημερομηνία κυκλοφορίας:wooi2:Και άκου εκεί PS3 .Με προσβάλλεις.Είναι γνωστό ότι είμαι Xbox fanboy:burningbe3:

Όσον αφορά τα perverted levels είναι στα γνωστά επίπεδα.Έχει στριπ κλαμπ και μπορείς να πάρεις το βράδυ στο αμάξι σου και τις γνωστές ''δεσποινίδες'':hehehe:Μάλιστα στη δεύτερη περίπτωση που το δοκίμασα διαλέγεις και τι ποσό θα διαθέσεις.Μπορείς να δώσεις 20,50 ή 70 $.Δε ξέρω αν σε κάθε τιμή κάνει διαφορετικό πράγμα.Εγώ έδωσα 50$ και την έδειξε να σκύβει και να ''περιποιείται'' τον χαρακτήρα.Εντωμεταξύ είχε φύγει η πόρτα του οδηγού από το αμάξι οπότε είχα και καλή θέα:hahaha:Αν είναι περισσότερα θα γράψω μετά.Πάω να παίξω λίγο τώρα.

Εισαι τυχερος. Εγω περιμενω ακομη να βγει το Silent Hill 5 για να το απολαυσω επιτελους....:deadga6: μονο 2 παιχνιδια αγορασα και τερματισα για το ps3, και με πιανει μια τρελα για τα υπολοιπα καινουργια.

Και οσο για το Firefox 3, εχει δικιο ο vasilisk.
Περιμενετε να τελειοποιηθει. Ειναι ακομα ''βρεφος''..