Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#13171 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 21 April 2008 - 12:33

Δεν έχουμε ρεύμα.. και πέρα από το μικρό έπος που άνοιξε ο πατέρας την πόρτα ,με κοίταξε καλά καλά και μου είπε "αυτό πως δουλεύει?" για το λαπτοπ και το γεγονός ότι οφελεί κάτι τέτοιες ώρες το ότι δεν έχω καταφέρει να βάλω μόνη μου το ρούτερ και δε χρειάζομαι ρεύμα για το νετ με το μόντεμ..
η μπλούζα μου της δουλειάς είναι ασιδέρωτη.. και τα μαλλιά μου βρεγμένα ακόμη :emptyonexg1:
και σε μια ώρα πρέπει να φύγω..

Spoiler:

#13172 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 21 April 2008 - 13:05

Εγώ έχω ακόμα 3 ωρίτσες, αλλά τώρα μου δώσανε να κάνω κάτι τλέφωνα, και θα περάσει η ώρα

#13173 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 April 2008 - 13:38

Σορρυ κιόλας αλλά αυτά τα θέματα δεν είναι για να τα ειρωνεύεται/χρησιμοποιεί για δήθεν αστεία κανείς.

εγώ ειρωνεύομαι την μεγάλη μερίδa θεσσαλονικέων που γιορτάζουν σαν επέτειο αυτή τη μέρα.

#13174 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 21 April 2008 - 13:46

Χε χε, μας δώσανε και την Τρίτη του Πάσχα!

#13175 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 21 April 2008 - 14:15

εχω εναν γερο προιν στρατηγο στην οικοδομη που καθε χρονο τετοια μερα κανει παρτυ σπιτι του καλει κοσμο και αλλους μ@λ@κες σαν και αυτον και θυμουνται τα παλια.ακομα και ο καρκινος ειναι πολυ λιγος για τετοια ατομα

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#13176 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 21 April 2008 - 14:20

εγώ ειρωνεύομαι την μεγάλη μερίδa θεσσαλονικέων που γιορτάζουν σαν επέτειο αυτή τη μέρα.

Μια τελευταια ειρωνια μιας που τις αρχισες... Εμαθα τραυματιστηκε ο αρχηγος σας με το ποδηλατο του. Τι εγινε, εσπασε η βοηθητικη ροδουλα? Μπου χα χα..

On another note, ανοιγω τηλεοραση και πεφτω τυχαια στο Star... Εχει με μεγαλα fonts το συνθημα "Καντε οργια με το αρνι και οχι με τη χοληστερινη". Πως περιμενουν να το ερμηνευσει ο κοσμος αυτο?

Τεσπα, ποιοι τυχεροι απο σας θα εχουν προσβαση αυτες τις μερες σε χωρια με υπαιθριες σουβλες?
Posted Image

#13177 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 April 2008 - 14:22

Μια τελευταια ειρωνια μιας που τις αρχισες... Εμαθα τραυματιστηκε ο αρχηγος σας με το ποδηλατο του. Τι εγινε, εσπασε η βοηθητικη ροδουλα? Μπου χα χα..

On another note, ανοιγω τηλεοραση και πεφτω τυχαια στο Star... Εχει με μεγαλα fonts το συνθημα "Καντε οργια με το αρνι και οχι με τη χοληστερινη". Πως περιμενουν να το ερμηνευσει ο κοσμος αυτο?

Τεσπα, ποιοι τυχεροι απο σας θα εχουν προσβαση αυτες τις μερες σε χωρια με υπαιθριες σουβλες?

μπα ζηλεύουμε που ο δικός μας είναι αθλητικός τύπος? ενώ ο δικός σας μια φορα πήγε να παίξει ποδόσφαιρο και σωριάστηκε?

εγώ μια φορα θα έχω πρόσβαση θες να σου φέρω τίποτα?

btw. i am listening to ayumi right now

#13178 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 21 April 2008 - 14:37

ποιοι τυχεροι απο σας θα εχουν προσβαση αυτες τις μερες σε χωρια με υπαιθριες σουβλες?

εγω ειμαι ενας απο αυτους...
πηγα με father στο χοριο και παραγκειλαμε να σφαξουν 2 κατσικια και σικοταριες για 4 κοκορετσια

ΧΟΛΙΣΤΕΡΙΝΗ FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#13179 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 21 April 2008 - 14:39

btw. i am listening to ayumi right now

ποιο τραγουδι?

πηγα με father στο χοριο και παραγκειλαμε να σφαξουν 2 κατσικια και σικοταριες για 4 κοκορετσια

κατσικια PURE WIN, κοκορετσια... ΜΠΛΙΑΧ!
Posted Image

#13180 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 21 April 2008 - 16:56

Γενικώς, ό,τι περιέχει μέσα συκώτια = yikes. :puke:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#13181 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 April 2008 - 17:01

να υποθέσω ότι ήρθε ο καιρός σιγά σιγά να ξανανοίξουμε το περσινό επικό thread τις μαγειρίτσας?

#13182 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 21 April 2008 - 17:10

Έλεος, τι φαγητά είναι τούτα?

Πίτσα και πάλι πίτσα!
Posted Image
Posted Image

#13183 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 21 April 2008 - 17:17

να υποθέσω ότι ήρθε ο καιρός σιγά σιγά να ξανανοίξουμε το περσινό επικό thread τις μαγειρίτσας?

http://www.anime.gr/forums/off-topic/2014-%D3%E1%F2-%E1%F1%DD%F3%E5%E9-%E7-%EC%E1%E3%E5%E9%F1%DF%F4%F3%E1-%3B%3B%3B%3B.html

E5VV38U.jpg

#13184 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 21 April 2008 - 17:17

Τωρα εισαι υποχρεωμενη να με κερασεις πιτσα:df13952b:, δεν φταιω εγω που μου ανοιξε η ορεξη

Πρώτα απ' όλα είναι -ος, όχι η:ureshii:

Δεύτερον, δεν υπάρχει πιτσαρία κοντά? Αν υπάρχει πάρε μου και εμένα μία, ειδικά σήμερα νιώθω να πεινάω τόσο που θέλω να φάω 3 οικογενειακές στη σειρά.
Posted Image

#13185 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 21 April 2008 - 17:25

ΥΓ:Sorry για το λαθος φυλλο:wooi2:

Ναι... ήθελε να ρίξει άσσο κούπα και έριξε ντάμα κούπα. :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||