Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#12616 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 16:35

γιατί σε συγκίνησαν?? επειδή νομίζανε ότι κανεις sex?

Νοιάστηκαν για την υγεία μου τα χρυσά μου... φοβήθηκαν μην κολλήσω AIDS και ψοφήσω, και δεν πάω να τους ψηφίσω. :hahaha:

Spoiler:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#12617 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 16:36

:nosey: το ΄χεις ξανακάνει ποστ αυτό; γιατί μου φαίνεται ότι κάπου το έχω ξαναδιαβάσει

Πιθανότατα πέρσι τέτοια εποχή να το είχα ξαναγράψει:bleh:Κι εγώ νομίζω το έχω ξαναπεί:nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#12618 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 16:39

εγω εχω βρει τη καλυτερη λυση. Μιλαω και κανω παρεα με παιδια απο ολες τις παραταξεις ανεξαιρετως και με κανενα δεν εχω τετοια προβληματα επειδη πολυ απλα γνωριζουν ( τους το εχω πει) οτι τους εχω ολους γραμμενους ( καμια παραταξη δε με εκφραζει).

Οποτε με αφηνουν ησυχο δε μου τα πρηζει κανεις ουτε σε εκλογες και δεν εχω προβληματα του στυλ αυτος ειναι ταδε παραταξη κτλπ ( βεβαια βοηθαει οτι ειμαστε μικρο πανεπιστημιο).

Ξυπνησα τωρα (κοιμηθηκα 9 το πρωι αφου ειδα τα 2 πρωτα επισοδεια elfen leid - i know you don't care) και λεω να παω μια βολτα απο κει να δω τι γινεται.

Για την ιστορια ψηφιζω λευκο (ακυρο στις κανονικες εκλογες γιατι το λευκο εκει ειναι παγιδα :wis:) η ενισχυω μικρες παραταξεις του στυλ ανεξαρτητοι φοιτητες.

#12619 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 16:40

Spoiler:

Δεν *********
κάνουμε έρωτα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#12620 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 16:41

Δεν *********
κάνουμε έρωτα

Όταν μιλάμε για τις ΠΑΣΠορδές, ισχύει το ανάποδο. :stubborn:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#12621 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 17:36

Μεγάλο ποσοστό ατόμων πολιτικοποιείται μέσα στα Πανεπιστήμια και τις σχολές, πράγμα απαράδεκτο. Όντως οι παρατάξεις δεν θα έπρεπε να υπήρχαν καθόλου.

Όσο για την ΔΑΠ και την ΠΑΣΠ δεν πρόκειται να πάρουν ψήφο μου στον αιώνα τον άπαντα. Ούτε εμένα με εκφράζει κανένας, όμως δεν βοηθάω καθόλου την κατάσταση αν δεν πάω να ψηφίσω. Προτιμάω να δώσω λευκό ή να ψηφίσω καμιά παράταξη σαν αυτές που είπε ο Loke, παρά να απέχω.

Το καλύτερο είναι να μην σου μιλάνε "φίλοι" σου της ΔΑΠ επειδή νομίζουν πως έχεις ψηφίσει ΠΑΣΠ ή το αντίστροφο, και τελικά να μην έχεις ψηφίσει κανέναν τους :hahaha: Γλιτώνεις και την μουρμούρα έτσι.

E5VV38U.jpg

#12622 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 17:43

Το μόνο (άντε έστω ίσως έχει και κανα 2 άλλα) καλό των ιδιωτικών. No παρατάξεις. Αν και δίπλα στην ΑΣΟΕ γίνεται ο χαμός, δεν περνάνε ούτε απέξω από μας:drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#12623 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 18:17

Mου φαίνεται πργαματικά αστείο το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη άτομα που ψηφίζουν και εναποθέτουν τις επλίδες τους σε κάπιοα πρόσωπα και παρατάξεις .

Η ανθρωπότητα στο σύνολό της έχει δοκιμάσει όλα τα είδη διακυβέρνησης (απο τον φασισμό έως την δημοκρατία ) και το μόνο που συμπέρανε είναι πως όλες οι μορφές διακυβέρνησης είναι τα ίδια σκατά .
Όλοι θα εκμεταλλευτούν τον πολίτη και θα στρέψουν τα νώτα τους στην "ιδεολογια" την οποία πρεσβεύουν μόλις τους δοθεί η ευκαιρία να το κάνουν αυτό .

Και μια συμβουλή προς όλους όσους ναήκουν σε φοιτητικές παρατάξεις :
Η "ΟΠΑΔΟΠΟΙΗΣΗ" και η "ΚΟΠΑΔΟΠΟΙΗΣΗ" διαφέρουν μόνο ως προς ένα "Κ" .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#12624 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 18:20

και εσύ όταν αποκτήσεις αντικειμενική άποψη τον γεγονότων ....
θα αλλάξεις παράταξη. εκτος αν είσαι με παρωπίδες μια ζωή.

σους βρε!!!

μαλλον μυριστικες οτι ειμαι τιγκα στον πυρετο και με το ζορι κανω log in, και πηγες να τη πεσεις στην κοπελα...

ΔΑΠ Ρεεε!!! (Εχει τις καλυτερες γκομενες και τα πιο φυσιολογικα και ωριμα παιδια)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#12625 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 18:35

ΔΑΠ Ρεεε!!! (Εχει τις καλυτερες γκομενες και τα πιο φυσιολογικα και ωριμα παιδια)

Και αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι...:hmmm:.
Περιμένω μία επιστημονικά παραδεκτή απάντηση όπως του τύπου ''29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν skip'':hahaha:
Άντε γεμίσατε την μαύρη τρύπα με πολιτικά πάλι!:despair:
Μία μέρα είναι θα περάσει... λίγη υπομονή πρέπει να κάνω.:deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#12626 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 18:47

Η παιδεία δεν είναι εμπόρευμα και δεν μπορεί να την καπηλευτεί κανένα κόμμα προς όφελός του.

Θεωρώ μέγα αίσχος να βλέπει κανείς (τουλάχισον στο Πανπιστήμιο Ιωαννίνων όπου φοιτώ) τοίχους καλυμμένους με αφίσες οι οποίες προτρέπουν τους φοιτητές να ψηφίσουν την τάδε παράταξη .

Είναι πολύ μεγάλη ντροπή που κάποιοι , χρησιμοποιώντας ως καμουφλάζ το πανεπιστημιακό άσυλο , τολμούν και κρεμούν πανώ με το όνομα καποιας φοιτητικής παράταξης στα κτίρια των δαιφόρων σχολών .
Με ποιό δικαίωμα γίνεται κάτι τέτοιο ; Με ποιό δικαίωμα καπηλεύεσαι την παιδεία με σκοπό να προωθήσεις τους (ιδιοτελείς) σκοπούς σου ; Σου ανήκει η παιδεία ή σου ανήκει το κτίριο ;

Επίσης άκρως εκνευριστικό είναι και το γεγονός οτι οι παρατάξεις προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να προκαθορισουν τι θα ψηφίσεις .
Γιατί ρε παιδιά , εγώ δεν έχω ελέυθερη βούληση να διαλέξω τι με αντιπροσωπεύει ; Δεν θεωρείτε ότι έχω την διανοητική ικανότητα να διαλέξω αυτό που με εκφράζει αλλά χρειάζομαι τονδικό σας πατερναλισμό να με καθοδηγήσει ;
Πρέπει να είμαι ποδηγετούμενος σε καθε απόφασή μου ;

Κάντε αυτές τις ερωτήσεις στα μέλη των κομμάτων. Ανάθεμα και να ξέρουν να απαντήσουν

Στο πανεπιστήμιο μας συνέβη επίσης και το εξής ξεδιάντροπο . Κάποιοι φοιτητές της ΔΑΠ κρέμασαν πανό με το όνομα της παράταξής τους στην κεντρική βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου .
Γίνονται ,που γίνονται τα αίχη με τα πανό στις σχολές πρέπει να γίνουν και στην βιβλιοθήκη; Πρέπει να γίνουν και στον κυριότερο χώρο έκφρασης της ανεξαρτησίας-αντικειμενικότητας ;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#12627 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 18:51

edit: Γεωργια απ'οτι καταλαβα η αδερφη σου εριξε λευκο. :P

Προσπαθείς να με ψαρέψεις βρε κφαλίτσα??? XDDD

Ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα να γελασουμε τουλαχιστον λιγο? Εχει να πεσει backstabbing, ουτε Scream να'τανε.
:wis:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#12628 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 18:53

Guys, επειδή η κατάληξη της συζήτησης είναι πιο προβλέψιμη και απο το αποτέλεσμα του ματς Lakers - 1ο Λύκειο Χολαργού, αντιγράφω τον Kenny και ποστάρω

η Chy-chan σας παρακαλεί
Posted Imageόχι πολιτικά στη μαύρη τρύπα

σε περίπτωση που δεν πιάνει, υπάρχουν και άλες μεθόδοι σωφρονισμού
Δημοσιευμένη  εικόνα

#12629 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 19:00

κακα τα ψεμματα συμφωνω με την αποψη οτι τα κομματα δεν εχουν θεση στα πανεπιστημια... Στην Αγγλια δεν ειχαμε τετοια και ειχαμε ολοι την ησυχια μας... Οποτε μπαινω σε χωρο ελληνικου πανεπιστημιου (κυριως για τις προβολες μας) με ποιανει αηδια με την κατασταση που επικρατει και το αφισομανι στους τοιχους...

Παντως εχουν ωραιες γκομενες στην ΔΑΠ.

On another news, εμαθα οτι ο χρηστης του φορουμ "Konata" μολις ανοιξε ενα manga/anime μαγαζι στο κεντρο της Αθηνας. Το επισκεφτηκε κανενας σας? Λογω της καταστασης μου δεν ειδα αν το ανακοινωσε στο φορουμ, αλλα πιστευω οτι ολοι οι Αθηναιοι του φορουμ πρεπει να στηριξουν την προσπαθεια του.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#12630 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 19:04

Το άνοιξε? Τίποτα δεν άκουσα και αναρωτιώμουνα τι έχει γίνει τόσο καιρό. Μα καλά, πως και δεν πόσταρε κανείς τίποτα στο φόρουμ σχετικά?
Δημοσιευμένη  εικόνα