Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#12541 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 23:49

μια καληνυχτα ανταξια της erisabetsu-sama οφειλω να ομολογησω
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#12542 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 00:00

αφού αμολάς την κλανιά που έχει ανατινάξει το σύμπαν και έχεις κολλήσει στο ταβάνι από την ώθηση... .....
ακολουθεί άκυρη ερώτηση του φίλου σου
έκλασες;

τον κοιτάς απορημένος απο το ταβάνι και του ρωτάς
μύρισε;

Καληνύχτα.

Posted Image
αυτη σφυγκεται να κλασει τελικα?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#12543 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 00:48

Ξερω οτι τωρα ειναι ωρα για αστειακια και οχι για ηλιθιες αποριες αλλα τι να κανω,εχω μια...
Τι στο καλο συμβαινει με το firefox? Παω να ανοιξω μια συγκεκριμενη σελιδα και αυτο κατεβαζει τη μιση και μετα κολλαει(δοκιμασα 7-8 φορες και παντα κολλαγε ) Και μετα την ανοιγω με explorer και ανοιγει μια χαρα...
Μηπως τελικα το οτι το firefox ειναι καλυτερο απο το explorer ειναι μυθος?? :oo:

#12544 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 00:50

μηπως απλως η σελιδα υποστηριζει explorer??
(κι εγω ασχετη ειμαι αλλα λεμε τωρα...)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#12545 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 00:51

Μηπως τελικα το οτι το firefox ειναι καλυτερο απο το explorer ειναι μυθος?? :oo:

:|:|:|

HnH5aB0.jpg

#12546 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 00:52

Δοκίμασε το utorrent
Λιγότερο άγχος, περισσότερα downloads

Και εγω το χρησημοποιο μTorrent αλλα επειδη θελω να κατεβασω κατι συγκεκριμενω και δεν δεχετε το μTorrent αναγκαστικα να κατεβασω το Azureus
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#12547 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 00:57

What normal kind of person listens to Led Zepellin? Stop listening my friend (you know who you are)

:P :P:p
Δημοσιευμένη  εικόνα

#12548 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 01:04

Μύθοι υπάρχουν πολλοί... Τελειότητα καμία :wooi2:
phmava.php

#12549 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 01:06

:|:|:|

Δεν το καταλαβα...

Τεσπα,μπορει καποιος να μου εξηγησει αν ειναι δυνατον μια σελιδα να μην ανοιγει με firefox?:stubborn:
(ναι εχω αλλα τωρα...και που την ανοιγω με explorer εκει που παω να κατεβασω κατι μου λεει οτι δεν μπορω διοτι δεν εχω enabled τα cookies ή κατι τετοιο...σαν δευτερη λυση θα εκτιμουσα αν υπηρχε καποια εξηγηση για το πως μπορω να τα κανω enable or sth...)

edit:Btw η σελιδα ειναι το Welcome to ModTheSims2. Εσας σας δουλευει κανονικα?

edit 2:Τελικα δεν υπαρχει προβλημα με τα cookies! Απλως το ηλιθιο μου ελεγε οτι ημουν logged in και δεν ημουν (πραγμα που παλι δεν μπορω να εξηγησω...)

#12550 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 01:15

Βασικά είναι αλήθεια πως πολλές σελίδες δεν είναι συμβατές με firefox. Για αυτόν τον λόγο και για να μην παιδεύεσαι να ανοίγει τον IE βάλε αυτό το add on :)
phmava.php

#12551 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 01:23

Βασικά είναι αλήθεια πως πολλές σελίδες δεν είναι συμβατές με firefox. Για αυτόν τον λόγο και για να μην παιδεύεσαι να ανοίγει τον IE βάλε αυτό το add on :)

Thanks a lot!!!:wooi2:

#12552 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 01:43

Χμμμ... Χαζευα λιγο το Anime Γενικα... A little necromancy wouldn't hurt. Δεν ανασταινουμε κανα thread?

Δεν προτιμάς ν' αναστήσουμε τον Elvis Presley καλύτερα με τις dragonballs; :hahaha:

#12553 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 01:48

Να αναστησουμε το Hendrix και μετα να αυτοκτονησουμε απο την πορωση. Me not normal:P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#12554 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 02:47

ειναι 4 παρα το πρωι, μ εχει πιασει ενα τρελο retro mode και το διλημμα ειναι το εξης:

Heisei Banka ή Judgement Day????
οεο??

maybe i'll go for both after all.... XDD
:drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#12555 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 02:53

ειναι 4 παρα το πρωι, μ εχει πιασει ενα τρελο retro mode και το διλημμα ειναι το εξης:

Heisei Banka ή Judgement Day????
οεο??

maybe i'll go for both after all.... XDD
:drink:

Heisei Banka >D
coz I like the kanji of the title better XDDD and has that awesome drum intro in Doro Darake no Seishun :P

soooo...I narrowed down my choices for a laptop to 2...HP ή Toshiba?;p