Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 08 April 2008 - 23:49
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 09 April 2008 - 00:00
αφού αμολάς την κλανιά που έχει ανατινάξει το σύμπαν και έχεις κολλήσει στο ταβάνι από την ώθηση... .....
ακολουθεί άκυρη ερώτηση του φίλου σου
έκλασες;
τον κοιτάς απορημένος απο το ταβάνι και του ρωτάς
μύρισε;
Καληνύχτα.
αυτη σφυγκεται να κλασει τελικα?
Posted 09 April 2008 - 00:48
Τι στο καλο συμβαινει με το firefox? Παω να ανοιξω μια συγκεκριμενη σελιδα και αυτο κατεβαζει τη μιση και μετα κολλαει(δοκιμασα 7-8 φορες και παντα κολλαγε ) Και μετα την ανοιγω με explorer και ανοιγει μια χαρα...
Μηπως τελικα το οτι το firefox ειναι καλυτερο απο το explorer ειναι μυθος??
Posted 09 April 2008 - 00:51
Posted 09 April 2008 - 00:52
Δοκίμασε το utorrent
Λιγότερο άγχος, περισσότερα downloads
Και εγω το χρησημοποιο μTorrent αλλα επειδη θελω να κατεβασω κατι συγκεκριμενω και δεν δεχετε το μTorrent αναγκαστικα να κατεβασω το Azureus
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω
Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας
Posted 09 April 2008 - 00:57
Posted 09 April 2008 - 01:04
Μύθοι υπάρχουν πολλοί... Τελειότητα καμία
Posted 09 April 2008 - 01:06
:|
Δεν το καταλαβα...
Τεσπα,μπορει καποιος να μου εξηγησει αν ειναι δυνατον μια σελιδα να μην ανοιγει με firefox?
(ναι εχω αλλα τωρα...και που την ανοιγω με explorer εκει που παω να κατεβασω κατι μου λεει οτι δεν μπορω διοτι δεν εχω enabled τα cookies ή κατι τετοιο...σαν δευτερη λυση θα εκτιμουσα αν υπηρχε καποια εξηγηση για το πως μπορω να τα κανω enable or sth...)
edit:Btw η σελιδα ειναι το Welcome to ModTheSims2. Εσας σας δουλευει κανονικα?
edit 2:Τελικα δεν υπαρχει προβλημα με τα cookies! Απλως το ηλιθιο μου ελεγε οτι ημουν logged in και δεν ημουν (πραγμα που παλι δεν μπορω να εξηγησω...)
Posted 09 April 2008 - 01:43
Δεν προτιμάς ν' αναστήσουμε τον Elvis Presley καλύτερα με τις dragonballs;Χμμμ... Χαζευα λιγο το Anime Γενικα... A little necromancy wouldn't hurt. Δεν ανασταινουμε κανα thread?
Posted 09 April 2008 - 01:48

Posted 09 April 2008 - 02:53
Heisei Banka >Dειναι 4 παρα το πρωι, μ εχει πιασει ενα τρελο retro mode και το διλημμα ειναι το εξης:
Heisei Banka ή Judgement Day????
οεο??
maybe i'll go for both after all.... XDD
soooo...I narrowed down my choices for a laptop to 2...HP ή Toshiba?;p