Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#12121 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 31 March 2008 - 15:27

Όσο πιο κοντά στον ισημερινό είσαι, τόσο λιγότερο χρειάζεται η αλλαγή ώρας. Επειδή στον ισημερινό η μέρα και η νύχτα κρατάει περίπου το ίδιο χωρίς καμμία αλλαγή σχεδόν. Επίσης και στον ισημερινό δεν υπάρχουν εποχές. Μία εποχή για όλες τις εποχές. Π.χ. μου λέγανε στο Μπαλί (που είναι κοντά στον ισημερινό), ότι την διαφορά του χειμώνα με το καλοκαίρι την ακταλαβαίνουν από τις βροχές. Η διαφορά είναι ότι τον χειμώνα έχουνε περισσότερες βροχές. Και η μέρα κράταγε 12 ώρες και η νύχτα το ίδιο. Από τις 6 ξημέρωνε και κατά τις 6 έπεφτε ο ήλιος.

#12122 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 31 March 2008 - 16:08

ευτυχως torrents πιανω και 90kb/s οποτε τρωγεται

με 7mbps και στα torrent μονο τοσο????????
εγω εχω φτασει και 296kb/s που εχω μονο 2mbps συνδεση ελεορρρρρρρρρρρρρ

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#12123 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 31 March 2008 - 17:04

Ενω βλεπω οραια και καλα haruhi εκει που βαζω το 10 eps βλεπω οτι κατι μου θυμιζει.Τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει ηταν το 4 eps.To ψαχνω λιγο και ελεγε κατι οτι εχουνε αλλαξει τηνσειρα των eps και δεν ξερω εγω τι.Εχω δει μεχρι τωρα 8 eps που ειναι ok και τα αλλα 2 που ειναι το ιδιο.Συνεχιζω κανονικα το 11 οποτε το anime ειναι 13αρη και οχι 14αρη?(δεν ξερω αν με καταλαβετε εχω μπερδευτει και εγω)
Και το 11 που βλεπω το εχω ξαναδει τι στο καλο????

Και τωρα βρηκα και αλλο 11 που δεν το εχω δει(και το ελεγα να τα dl η να μην τα dl).ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν μπορω.Καταραμενο streaming

#12124 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 31 March 2008 - 17:08

οπα κλεβεις :stubborn: η εχεις μεγαλυτερη συνδεση η επιασες λιγοτερο ^^

2048/8= 256 και 256 ειναι το θεωρητικο πρακτικα για torrents * 0,9=230 kb/s ^^

#12125 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 31 March 2008 - 17:11

Με 2 kbps κατέβασες 296kb/s???
Εγω με το ζορι φτανω 160kb/s:emptyonexg1:
Με 1mbps ειναι καλα τα 90kb/s εγω ουτε τοσα δεν επιανα
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#12126 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 31 March 2008 - 17:15

Με 1mbps ειναι καλα τα 90kb/s εγω ουτε τοσα δεν επιανα

I do :P

#12127 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 31 March 2008 - 17:16

μαλλον εχεις δικιο το ειπα χοντρικα αλλα ηταν πανω απο 200kb/s
ο αλλος με 7 mbps στα torrent μονο 90kb/s δεν ειναι πολυ λιγο???

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#12128 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 31 March 2008 - 17:18

Αν κατεβαζει πολλα torrent μαζι και χωρις seeds!
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#12129 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 31 March 2008 - 17:23

πολλα torrent μαζι σε μεγαλες συνδεσεις ειναι must αλλιως δε μπορεις να τις αξιοποιησεις.

Αλλα το βασικο στα torrents δεν ειναι μονο οι seeders αλλα και οι peers (εννοω οτι και με καλους peers και με 1 seed παλι μπορεις να πιασεις μεγαλες ταχυτητες).
Αμα δεν εχει peers/seeders να δωσουν η ηδη τα upload τους πανε σε αλλους .. πως περιμενετε να δειτε speed.

Και last but not least αν και εχει ξανα ειπωθει, πρεπει να εχετε φτιαξει και λιγο το upload /dl limit. Αμα τα εχετε χυμα ε οσο να ειναι επηρεαζει. Πχ εγω σε 768 για να εχω τις καλυτερες αποδοσεις οταν κανω:

seed: DL --> no limit | Upload: 21 kb/s

leech: DL --> no limit | Upload: 14 kb/s

#12130 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 31 March 2008 - 17:23

Ενω βλεπω οραια και καλα haruhi εκει που βαζω το 10 eps βλεπω οτι κατι μου θυμιζει.Τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει ηταν το 4 eps.To ψαχνω λιγο και ελεγε κατι οτι εχουνε αλλαξει τηνσειρα των eps και δεν ξερω εγω τι.Εχω δει μεχρι τωρα 8 eps που ειναι ok και τα αλλα 2 που ειναι το ιδιο.Συνεχιζω κανονικα το 11 οποτε το anime ειναι 13αρη και οχι 14αρη?(δεν ξερω αν με καταλαβετε εχω μπερδευτει και εγω)
Και το 11 που βλεπω το εχω ξαναδει τι στο καλο????

Και τωρα βρηκα και αλλο 11 που δεν το εχω δει(και το ελεγα να τα dl η να μην τα dl).ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν μπορω.Καταραμενο streaming

Lol το Haruhi δεν είναι και ότι καλύτερο να το βλέπεις σε streaming :P

Στο Wikipedia πάντως τα έχει με τους 3 δυνατούς τρόπους για να τα δει κανείς :hahaha:

Εγώ προτείνω να το δεις με broadcasting order πάντως :P Τώρα τι αρίθμιση τα έχουν εκεί που τα βρίσκεις δεν ξέρω για να σου πω :nosey:
phmava.php

#12131 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 31 March 2008 - 17:35

Που να φανταστω οτι παιζει κατι τετοιο.Παντως θα τα δω με Broadcasting order(απο οτι ειδα ετσι εχω ξεκινησει) αλλα μ βγενουνε συνολο 13 επεισοδια αντι για 14.Οπουτε με βλεπω να βλεπω κανα extra στο τελος :wooi2:

Οκ βρηκα ποιo δεν εχω δει καλο αυτο.Παντως δεν με πειραξε ιδιετερα η σειρα που τα ειδα.Ολα ψιλοαυτοτελοι ειναι ετσι κι αλλιως

#12132 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 31 March 2008 - 17:50

Που να φανταστω οτι παιζει κατι τετοιο.Παντως θα τα δω με Broadcasting order(απο οτι ειδα ετσι εχω ξεκινησει) αλλα μ βγενουνε συνολο 13 επεισοδια αντι για 14.Οπουτε με βλεπω να βλεπω κανα extra στο τελος :wooi2:

Πολύ πιθανόν να μην έχεις δει το επεισόδιο 0, το οποίο στην πράξη είναι το 1ο στην broadcasting και DVD order και 11ο στην chronological order :wooi2:

Βρήκα ένα link στο Veoh αν σε ενδιαφέρει :P
phmava.php

#12133 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 31 March 2008 - 18:09

απο την αλλη μπορει οντως να του εγραψε 256
το γεγονος οτι το εγραψε ομως δε παει να πει οτι το επιασε κιολας. απο οτι πολλες φορες κολαει κ δε τα μετραει ολα τα kb π κατεβαζεις με αποτελεσμα να τα προσθετει στη συνεχεια
η επισης μπορει εκεινη τη μερα ο οτε η γενικα οποιαδηποτε αλλη εταιρια να ενιωθε γενναιωδορη κ να του εδωσε παραπανω απο λαθος. απο οτι ξερω κ αυτο γινεται
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#12134 SetAbominae

SetAbominae

Manga Καμενος

• Members
  • 68 posts

Posted 31 March 2008 - 18:23

ποια 7mbps ρεεεεεεε
768kbps εχω
οποτε τζιτζι ειναι τα 90kb/s σε torrent

#12135 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 31 March 2008 - 18:29

ποια 7mbps ρεεεεεεε
768kbps εχω
οποτε τζιτζι ειναι τα 90kb/s σε torrent

Σκιζουνε. Προσωπικα, 81kbps limit up, 768....:nanana:
Θελω μια συνδεσαρα σαν αυτες στην κεντρικη Ευρωπη να κατεβασω ολο το Internet:nanteee:.

Posted Image