Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 24 March 2008 - 19:39
Posted 24 March 2008 - 19:53
εξακολουθω ομως να πιστευω οτι το μονο που της αξιζει αυτης της κοπελας ειναι να καταντησει πρωταγωνιστρια σε τσο**ες με κτηνοβασιες και γενικοτερα οτι πιο αρρωστημενο μπορεις να φανταστεις
Also:

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 24 March 2008 - 19:56
Τα ίδια πιστεύω κι εγώ για τη Nyuu, αλλά αυτή η συζήτηση δεν θα μας βγάλει πουθενά.
Ειπες κατι?
Δειτο το inukami και καντε ενα post ενα μονο μου ειναι αρκετο
Posted 24 March 2008 - 19:59
Θα συμφωνησω με τον Pretorian, ειναι μια χαρα σκυλα της μαυρης χωματερης που της αξιζει να πεθανει αργα και με φρικτους πονους με ατομα να της φωναζουν "εισαι αχρηστη" πριν της βγαλουν τα αυτια και τελος την καρδια με τον πιο βαναυσο τροπο... γιατι την μισειτε;Warum παρακαλω τοση κακια? μια χαρα χαρακτηρας ηταν κατα την ταπεινη αποψη μου.(μαλλον θα μετανιωσω για την περι ανιμε τοποθετηση μου στην μαυρη τρυπα
![]()
)
Posted 24 March 2008 - 20:00
Θα συμφωνησω με τον Pretorian, ειναι μια χαρα σκυλα της μαυρης χωματερης που της αξιζει να πεθανει αργα και με φρικτους πονους με ατομα να της φωναζουν "ειναι αχρηστη" πριν της βγαλουν τα αυτια και τελος την καρδια με τον πιο βαναυσο τροπο... γιατι την μισειτε;
Κenny προσεχε τι θα πεις
Posted 24 March 2008 - 20:05

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 24 March 2008 - 20:05
Τα ίδια πιστεύω κι εγώ για τη Nyuu, αλλά αυτή η συζήτηση δεν θα μας βγάλει πουθενά.
Μην σε δει μοναχα ο Πυραμιδας και βαλει τα ''κοριτσια'' του.....
Posted 24 March 2008 - 20:10
Ειπες κατι?
Δειτο το inukami και καντε ενα post ενα μονο μου ειναι αρκετο
Μην κλαις παιδακι μου εγω το χω δει
Posted 24 March 2008 - 20:10
Pff... Rei (a.k.a. "The Robot") fanboys... >.>
Μια μεταφραση για εμας τους ασχετους?
Who is Rei?
Posted 24 March 2008 - 20:11
Warum παρακαλω τοση κακια? μια χαρα χαρακτηρας ηταν κατα την ταπεινη αποψη μου.(μαλλον θα μετανιωσω για την περι ανιμε τοποθετηση μου στην μαυρη τρυπα
![]()
)
ναι , αληθεια γιατι αραγε?
@Hellraider, ξεκολλα με το Inukami, οταν το δω θα μπω να ποσταρω
@Pretorian, μπες στο μσν να σου πω
@Adventurer
@Gaia, αν το κανει αυτο φευγω καρφωτος για Αθηνα.
@Kenny, ομοιως η απαντηση μου στο αναλογο θρεντ. & btw και την Rei συχαινομαι γτ ειναι αοσμη αγευστη και αχρωμη και το κυριοτερο.....
Posted 24 March 2008 - 20:15
εξακολουθω ομως να πιστευω οτι το μονο που της αξιζει αυτης της κοπελας ειναι να καταντησει πρωταγωνιστρια σε τσο**ες με κτηνοβασιες και γενικοτερα οτι πιο αρρωστημενο μπορεις να φανταστεις
η φιγουρα ομως πολυ ελκυστικη
Μια φορά, ένα reputation από 'μένα το πήρες
Επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο έχει δημιουργηθεί "διαμάχη" ανάμεσα σε Asuka και Rei. Το ότι μισείς την μία σημαίνει πως δεν μπορείς να μισείς και την άλλη ?
Posted 24 March 2008 - 20:18
Pff... Rei (a.k.a. "The Robot") fanboys... >.>
The Robot > Red-head annoying Tsundere
Posted 24 March 2008 - 20:20
Lucy rules
Asuka rules
Rei is iiiiiiiou
και εδώ σας αφήνω να σπαμμάρετε ελεύθερα
Posted 24 March 2008 - 20:24
Nyu τον παίρνει
Lucy rulez
Asuka τον παίρνει (επειδή σου βγάζει απλά το αίσθημα "8ελω να της σπάσω τα
κόκαλα ένα ένα)
Rey τον παίρνει (Επειδή απλά είναι ακοινώνητη)
MISATO RULEZ!!!!!