Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#11371 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 15 March 2008 - 03:05

Εγώ πάλι προτιμώ Posted Image

Irasshaimase Goshujin-sama:kawaii::nbleed:

Κρίμα που δεν υπάρχουν εδώ:sigh2:

So typical...:uhh:
Αν και δεν μπορω να πω,τουλ εκει μπορεις να κουβεντιασεις με την ησυχια σου.^^

Αντε καληνυχτα και απο εμενα!Ξεμπογιατιστηκα και τωρα μπορω να παραδοθω ελευθερα στην πρωτογνωρη υπνηλια που μου προκληθηκε.:gn2:

#11372 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 15 March 2008 - 03:08

Αν και δεν μπορω να πω,τουλ εκει μπορεις να κουβεντιασεις με την ησυχια σου.^^

Αν μπορούσες και να χουφτώσεις με την ησυχία σου θα ήταν παράδεισος:if:

Posted Image

#11373 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 15 March 2008 - 03:22

Spoiler:

sorry αλλά η δεύτερη κοπελιά από τα δεξιά απέτυχε. Μα!να φοράει τέτοια στολή και από κάτω να μου φοράει το σπορτεξάκι,στιλιστικό ατόπημα.Χαλάει όλη την εικόνα :P

Αν μπορούσες και να χουφτώσεις με την ησυχία σου θα ήταν παράδεισος:if:

πονηρούτσικο και ατιμούτσικο μου εσύ :wooi2:
Και axem axem αν δεν έχει και αρσενικά κάπως καλογυμνασμένα και χωρίς να φοράνε μπλουζίτσα απο πάνω e!τότε παράδεισος δεν είναι :drink:

rrmr.png

#11374 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 15 March 2008 - 04:25

Είναι φυσιολογικο να μην μπορω να κανω κεφι σε ρεμπεταδικο οσο σκληρα και αν προσπαθω?Πραγματικα ημουν η πιο ξενερωτη στην παρεα και εφυγα και πριν απο τους αλλους γιατι αυτη η μουσικη επενδυση μου προκαλεσε υπνηλια,χειροτερα και απο το μαθημα...
Δεν μπορω να καταλάβω τι διαφορα εχουν στη μελωδια αυτα τα τραγουδια μεταξυ τους...

OXI. δεν ειναι φυσιολογικο. πιες ρετσινα. κανε σεξ στη τουαλετα. κορν φλεηκς κ νανι απο μενα.

Ας διωξουμε το μεγαλο αφεντικο, εχει παλαβωσει. Ωραιο βραδυ.

#11375 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 15 March 2008 - 08:32

Είναι φυσιολογικο να μην μπορω να κανω κεφι σε ρεμπεταδικο οσο σκληρα και αν προσπαθω?Πραγματικα ημουν η πιο ξενερωτη στην παρεα και εφυγα και πριν απο τους αλλους γιατι αυτη η μουσικη επενδυση μου προκαλεσε υπνηλια,χειροτερα και απο το μαθημα...
Δεν μπορω να καταλάβω τι διαφορα εχουν στη μελωδια αυτα τα τραγουδια μεταξυ τους...

στα κλαμπακια η στα σκυλαδικα περνας καλυτερα??

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#11376 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 15 March 2008 - 08:53

Κι εγώ δεν κάνω κέφι σε ρεμπετάδικο. Δεν είσαι μόνη σου. Απλά μερικά τραγούδια μου αρέσουν αλλά μέχρι εκεί.

#11377 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 15 March 2008 - 09:40

Είναι φυσιολογικο να μην μπορω να κανω κεφι σε ρεμπεταδικο οσο σκληρα και αν προσπαθω?

Ναι.

ΥΓ.Υπαρχει ενα μαγικο κουμπακι που λεγεται edit και μας αποτρεπει απο ενα απο τα επτα θανασιμα αμαρτηματα...
Spoiler:

#11378 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 15 March 2008 - 09:45

Καλά ρε κωλόπαιδα, 7 σελιδες σε 9 ώρες?...:beaten:

In other news, ΑΝΝ inside IG. Πολύ ωραίο videακι....^^
Inside Production I.G - ANNtv - Anime News Network

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#11379 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 15 March 2008 - 10:21

Πάρα πολύ ενδιαφέρον το βιντεάκι. H I.G. έχει κάνει κάτι τρομερές δουλειές. Τα Ghost in the Shell ποιος τα ξεχνάει. Και τώρα το Ghost Hound.

Αχ μακάρι να συνεχίζει να φτιάχνει τέτοια αριστουργήματα.
Posted Image

#11380 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 15 March 2008 - 10:33

To κέρατό μου με την εργασιομανία τους όμως...(ο μόνος τελικά που κωλοβάραγε ήταν ο...Oshii)...:hahaha::hahaha:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#11381 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 15 March 2008 - 12:59

Ευτυχώς που υπάρχει και το Production I.G, να λέμε... ^^

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#11382 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 15 March 2008 - 13:20

Και αναρωτιομουν πως θα περασει το σαββατο μου στη δουλεια, που στο γραφειο πεφτει η κινηση το σκ....μεχρι να διαβασω ολη τη μαυρη τρυπα (περι τις 30 σελιδες...ειχα μεινει πισω...), μεχρι να δω τι εχει παιχτει, μεχρι να εξυπηρετησω μια δυο τρελες που απαιτουν εισιτηρια για αποψε το βραδυ, που η παρασταση ειναι sold out, και να μου λενε μαλιστα οτι τα εισιτηρια τα κραταω για να βαλω μεσα τους δικους μου (στην Ε ζωνη..45 μετρα απο τη σκηνη αποσταση..Ο_ο...[οι δικοι μου παντα μπαινουν Α ζωνη...kukuku] και οτι δεν θελω να τους εξυπηρετησω, και αλλα τετοια ομορφα..), με τουτα και με κεινα λοιπον, εφυγαν κιολας σχεδον 4 ωρες απο τις 7...μιιιιααα χαρααααα...(χαρακτηριστικη κινηση με ελαφρυ σπασιμο του καρπου)
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#11383 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 15 March 2008 - 17:12

*burp*

#11384 Lorigard

Lorigard

Peter Griffin

• Members
  • 10 posts

Posted 15 March 2008 - 17:30

Spoiler:

Avenged Sevenfold
Posted Image

#11385 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 15 March 2008 - 17:37

burp

burp.

μπερπ

*burp*

Σταθερές αξίες. :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||