Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#11356 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 22:51

Damn 2d-girls are so cute.I can't resist:nbleed:

Posted Image

You were asking for it. :stubborn:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#11357 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 22:51

Το είδα όλο και θέλω κι άλλο:nanteee:Εντωμεταξύ ενώ το άκουγα το τραγουδούσα κιόλας και έκανα και το χορευτικό ενώ καθόμουν στην καρέκλα:burningbe3:Damn 2d-girls are so cute.I can't resist:nbleed:

Agreed :riiight:(δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το χορευτικό βέβαια :oo:)

#11358 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 23:06

ευκολο ειναι
εχει πολυ φαση

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#11359 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 23:14

ΕΛΕΟΣ ρεεεεεεεεε....
Ρεεεεεεεε δεν Φερνουν τα λεφτα για την 5ημερη....Ελεοςς ρεεεεε Μεχριιι την Δευτερα πρεπει να τα Φερουν αλιως QQ MORE TRY HARD NEXT TIME...:deadga6::deadga6::deadga6::deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#11360 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 23:16

;142449']ΕΛΕΟΣ ρεεεεεεεεε....
Ρεεεεεεεε δεν Φερνουν τα λεφτα για την 5ημερη....Ελεοςς ρεεεεε Μεχριιι την Δευτερα πρεπει να τα Φερουν αλιως QQ MORE TRY HARD NEXT TIME...:deadga6::deadga6::deadga6::deadga6:

Σχολικη ζωη.....:drink:

#11361 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 00:36

ένα όμορφο anime video clip από την κυρία Φάρμε, όσοι δεν την γνωρίζετε να τη μάθετε τώρα

Spoiler:

και τσούπ ξεπετάγομαι και εγώ
Για μένα πάντα κορυφαία η Mylene.
Και να κάνω και την ερωτησούλα μου... Λοιπόν θυμάστε τους Wamdue project?? Αυτοί πριν κάτι χρονάκια είχαν βγάλει ένα song το King of my castle,και το video του ήταν από το anime Ghost in the Shell
Spoiler:

Τέλος πάντων αυτό που θέλω να ρςτίσω είναι μήπως και το video του song της Mylene είναι και αυτό από κάποιο anime ή από κάποιο game? Ξέρει κανείς να μου πεί??

Eva Mendes

στην αποτοξίνωση και αυτή μαζί με την Kirsten Dunst.
Χίλιες φορες άσημη και καθαρή,παρ¨΄α διάσημη που έχει ξεστρατίσει.Να μην πω ξεπέσει.
Αν και ελπίζω η Eva να συνέλθει και να μην ξανακυλήσει μια και την πάω την κοπελιά.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 23 Μάιος 2008 - 20:08

rrmr.png

#11362 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 02:00

Τέλος πάντων αυτό που θέλω να ρςτίσω είναι μήπως και το video του song της Mylene είναι και αυτό από κάποιο anime ή από κάποιο game? Ξέρει κανείς να μου πεί??

Λοιπόν είναι το επίσημο video clip του τραγουδιού αφού βλέπεις την κυρία Mylene Να παίζει, οι παραγωγοί είναι αυτοί του darker than black για περισσότερες πληροφορίες μια βόλτα απο το blog του φίλους μας Cougar.
Cougar's Anime Toshokan: Peut Γtre toi - Mylene Farmer

#11363 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 02:04

το video ειναι παραγωγη του στουντιο I.G. και φτιαχτηκε αποκλειστικα για την Mylene. Παρακατω παραθετω αρθρο απο το Wiki...

The music video was produced as a manga by Production I.G, a famous Japanese anime company and was directed by Kusumi Naoko, Kazuchika Kise and Shuichi Hirata. It was originally intended to illustrate "Fuck Them All", as the booklet of Music Video IV proves it indicating that the video was produced in 2005.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#11364 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 02:33

Είναι φυσιολογικο να μην μπορω να κανω κεφι σε ρεμπεταδικο οσο σκληρα και αν προσπαθω?Πραγματικα ημουν η πιο ξενερωτη στην παρεα και εφυγα και πριν απο τους αλλους γιατι αυτη η μουσικη επενδυση μου προκαλεσε υπνηλια,χειροτερα και απο το μαθημα...
Δεν μπορω να καταλάβω τι διαφορα εχουν στη μελωδια αυτα τα τραγουδια μεταξυ τους...

#11365 d.neko-angel

d.neko-angel

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 02:34

Λοιπόν είναι το επίσημο video clip του τραγουδιού αφού βλέπεις την κυρία Mylene Να παίζει, οι παραγωγοί είναι αυτοί του darker than black για περισσότερες πληροφορίες μια βόλτα απο το blog του φίλους μας Cougar.
Cougar's Anime Toshokan: Peut Γ�tre toi - Mylene Farmer

δηλαδή αυτή η κοκκινομάλλα είναι και καλά η anime έκδοση της Mylene... axa!μάλιστα.
Λοιπόν απαιτώ να με κάνουνε και εμένα σε anime έκδοση και να με κάνουνε και εμένα τόσο ωραία :bleh:
Σοβαρά τώρα Eri και Clampman ευχαριστώ για τις πληροφορίες ^^

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 23 Μάιος 2008 - 20:10

rrmr.png

#11366 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 02:38

Είναι φυσιολογικο να μην μπορω να κανω κεφι σε ρεμπεταδικο οσο σκληρα και αν προσπαθω?Πραγματικα ημουν η πιο ξενερωτη στην παρεα και εφυγα και πριν απο τους αλλους γιατι αυτη η μουσικη επενδυση μου προκαλεσε υπνηλια,χειροτερα και απο το μαθημα...
Δεν μπορω να καταλάβω τι διαφορα εχουν στη μελωδια αυτα τα τραγουδια μεταξυ τους...

Και που πήγες πολύ είναι.Εγώ μια φορά έχω πάει στη ζωή μου και αναγκαστικά στη τετραήμερη στη 2α λυκείου:emptyonexg1:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#11367 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 02:45

Μια χαρά είναι σε ρεμπετάδικο. Απλά πρέπει να έχεις καλή παρέα. Άμα δεν σου αρέσει η μουσική, να έχεις κέφι να την διακωμωδήσεις. Έχω βγάλει τρέλα γέλια που πήγαινε παλιά σε κάτι σκυλάδικα με αυτό τον τρόπο.

Επίσης πάντα υπάρχει η λύση του MP3 player και της φορητής κονσόλας, άμα δεν την παλεύεται καθόλου και απλά πρέπει να πάτε.

D.Neko.Angel δεν ξέρεις ότι η περιέργεια σκότωσε την γάτα. Όποτε για να μην πάθει τίποτα η γατούλα που έχεις στη υπογραφή σου, περίμενε να σου παραδοθεί.
:hahaha:

Έγινα κακός το παραδέχομαι. Πρέπει να έχει περάσει πάρα πολύ καιρός από τότε που έχω γράψει στην Μαύρη Τρύπα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#11368 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 02:48

Προσπαθειες διακωμωδησης εκανα απειρες!Αλλα αν ολοι οι αλλοι ακουνε σοβαρα και φτανουν καθε φορα να προσκυνανε το καθε τραγουδι,μαλλον η διακωμωδηση γινεται σπαστικια στο τελος.
Αυτο ειναι το κακο,οι αλλοι θεωρουν τη μουσικη ο,τι καλυτερο υπαρχει και εσενα οταν σχολιαζεις δεν σε ακολουθουν...:(
Αν καταφερουν να σε ακουσουν και σε αυτη την απειρη βαβουρα.
Γενικα προτιμω ησυχα μερη οπου η ενταση της μουσικης σε αφηνει να κουβεντιασεις(εκτος και αν η μουσικη ειναι της προκοπης :hehehe:)

#11369 d.neko-angel

d.neko-angel

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 03:00

καλε αφήστε τα ρεμπετάδικα,και πηγαίντε σε κάνα καθαρόαιμο ελληνάδικο.
Να λικνιστείτε,να τα πιείτε και να το ευχαριστηθείτε κιόλας

D.Neko.Angel δεν ξέρεις ότι η περιέργεια σκότωσε την γάτα. Όποτε για να μην πάθει τίποτα η γατούλα που έχεις στη υπογραφή σου, περίμενε να σου παραδοθεί.
:hahaha:

η γατούλα στην υπογραφή μου δεν είναι πραγματική,είναι η Haruhi που φοράει ανάλογο καπελάκι και παριστάνει το neko. Και εφόσον είναι η Haruhi και να ψοφήσει sorry αλλά δεν καίγομαι :wis:

rrmr.png

#11370 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 03:00

Γενικα προτιμω ησυχα μερη οπου η ενταση της μουσικης σε αφηνει να κουβεντιασεις(εκτος και αν η μουσικη ειναι της προκοπης :hehehe:)

Εγώ πάλι προτιμώ Posted Image

Irasshaimase Goshujin-sama:kawaii::nbleed:

Κρίμα που δεν υπάρχουν εδώ:sigh2:

Δημοσιευμένη  εικόνα