Αρε ΔΕΗ αθάνατη...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 20:18
Αρε ΔΕΗ αθάνατη...
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 20:21
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 20:23
σου χρωστώ απάντηση εσένα νομίζω φίλε μου.Το STEP UP 2 απλώς τα ΣΠΑΕΙ σα χορογραφία and that stuff.In the end of movie me nad my best buddies were dancing into the cinema!!
:hahaha:
Παιδιά αν δε το είδατε αξίζει να το δείτε για τη μουσική και τις χορευτικές φιγούρεσ..με χίλια!!!!!~~~
βασικά όσοι έχουν δει Musical στην ζωή τους με γνήσιο χορό είπαν ότι δεν είχε να προσφέρει τίποτα αυτή η συγκεκριμένη ταινία. Τώρα για τις νέες κινήσεις που θα πλασάρει η ταινία τι να πω, εγώ αν έβλεπα κάποιον σε club να χορεύει έτσι θα τον κοροίδευα
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 21:02
Ρε παιδια εχει δει κανενας το 10000 BC ?Θελω να παω να το δω σημερα στον Cinema
i did
κοιτα ειναι μια ωραια ταινεια
αν σ αρεσε το trailer θα σ αρεσει κ η ταινεια
ακριβως στο ιδιο κλιμα κιμαινονται
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 21:18
i did
κοιτα ειναι μια ωραια ταινεια
αν σ αρεσε το trailer θα σ αρεσει κ η ταινεια
ακριβως στο ιδιο κλιμα κιμαινονται
Ναι, συνηθως ομως τα τρειλερ ειναι παραπλανητικα.....
Φαινονται ωραια και με το που πας να δεις τις ταινιες, απογοητευεσαι.
Δεν λεω το ιδιο για τις υπολοιπες ταινιες φυσικα!
Παραδειγματος χαρη: το Alien Vs Predator Requiem....
Ξετρελεθηκα με το τρειλερ του και μετα που το ειδα....... πατατουλα τελειως.
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 21:29

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 21:30
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bpf3bDpzq5E[/youtube]
και για δείτε λίγο αυτό το λινκ και πείτε μου πως να ανεβάσω εδώ το animated βίντεο της Britney bitc, που καταλάθος μάλλον ο φίλος μου ο Neverlandean το όρισε ως anime.
Our Own Private Neverland: Anime Britney Breaks The Ice (?) + More...
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 21:35
Ρε παιδιά υπάρχουν τόσα anime και εσείς κάθεστε και βλέπετε ταινίες;Εγώ μόνο anime βλέπω
Εγω και τις δυο κατηγοριες βλεπω
Αλλα και παλι τα πρωτεια κατεχουν οι ταινιες, για μενα τουλαχιστον
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 21:39
Και μαλλον επαθα λουμπαγκο η οπως στα κομματια λεγεται στο σβερκο και εχω πεθανει στον πονο.
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 21:49
Ναι, συνηθως ομως τα τρειλερ ειναι παραπλανητικα.....
Φαινονται ωραια και με το που πας να δεις τις ταινιες, απογοητευεσαι.
Δεν λεω το ιδιο για τις υπολοιπες ταινιες φυσικα!
Παραδειγματος χαρη: το Alien Vs Predator Requiem....
Ξετρελεθηκα με το τρειλερ του και μετα που το ειδα....... πατατουλα τελειως.
ε ναι αλλα σε αυτη την περιπτωση θα ελεγα πως ειναι αντιπροσωπευτικο
btw jiraiya θυμασαι ενα τραγουδακι απο μια "φαρσα" π δε μπορουσες να κλεισεις το παραθυρο ; π ελεγε never gonna ..... never gonna let you down κ κατι αλλα. π ενω ολοι ελεγαν πως το μισουσαν εσυ ελεγες πως σ αρεσε.
το εχει βαλει στο σποτ τ ενας σταθμος απο τη θεσσαλονικη.
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 21:49
Βρε παιδες θελω να παρω pics απο διαφορα επισοδια.
Μεχρι τωρα εκανα τη δουλεια μου με το power dvd αλλα ηξερα πως καποια στιγμη θα μου τειχει καμια μορφη αρχειου που δεν θα την διαβαζει.
Ε λοιπον ετειχε.
codecs για pdvd δεν υπαρχουν απο οτι ειδα και μαλλον αυτη η δουλεια γινεται με αλλο τροπο απο οτι φανταζομαι.
Δοκιμασα να το κανω και με printscreen αλλα στο σημείο του mplayer μου τα δειχνει μαυρα.
Ας με φωτησει καποιος καλοκαρδος...
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 21:50
Ρε παιδιά υπάρχουν τόσα anime και εσείς κάθεστε και βλέπετε ταινίες;Εγώ μόνο anime βλέπω
Δες το Βασιλιά των Λιονταριών.
Μπορεί να το 'χεις ήδη δει.
Ξαναδες το.

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 21:53
btw jiraiya θυμασαι ενα φοβερό τραγουδάκι που ακούγαμε ; π ενω ολοι ελεγαν πως το μισουσαν εσυ ελεγες πως σ αρεσε.
το εχει βαλει στο σποτ τ ενας σταθμος απο τη θεσσαλονικη. Τελικά μπορεί να μου το βρεί κάποιος?
Αυτό εδώ λέτε παιδιά?...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 21:53
Επισης αμα εχεις επιλεγμενο ενα παραθυρο alt + print screen 'εκτυπωνει' μονο αυτο το παραθυρο και οχι ολη την οθονη.
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 21:55
Ας blackhowlιάσω λιγο κι εγω.
Βρε παιδες θελω να παρω pics απο διαφορα επισοδια.
Μεχρι τωρα εκανα τη δουλεια μου με το power dvd αλλα ηξερα πως καποια στιγμη θα μου τειχει καμια μορφη αρχειου που δεν θα την διαβαζει.
Ε λοιπον ετειχε.
codecs για pdvd δεν υπαρχουν απο οτι ειδα και μαλλον αυτη η δουλεια γινεται με αλλο τροπο απο οτι φανταζομαι.
Δοκιμασα να το κανω και με printscreen αλλα στο σημείο του mplayer μου τα δειχνει μαυρα.
Ας με φωτησει καποιος καλοκαρδος...
Αν καταλαβα καλα, θες να ''φωτογραφησεις'' σκηνες απο επεισοδια ή οτιδηποτε?
Αν ναι, κατεβασε το Image Grabber II...
Edit: Dante, τι ηταν αυτο το λινκ???
Το παραθυρο μου πηγαινε απο δω κι απο κει και μου εμφανιζε περιεργα μηνυματα....