Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#11311 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 14 March 2008 - 16:56

το σπάσιμο φιλε μου είναι όταν είσαι όλη μέρα στους δρόμους
και επιτέλους πας αργά το βραδυ στην θαλπωρή τις τουαλέτας σου και εκεί που είσαι έτοιμος να αμολήσεις το κουράdi που όλη μέρα σε ενοχλούσε... κόβετε το ρεύμα τρομάζεις και μετά σου κόβετε το χέσιμο kai ξενερώνεις τι ζωή σου αφού σε πιάνει μετά από κάνα 5ορο την ώρα που κοιμάσαι και τρέχεις αρών αρών να προλάβεις.

Spoiler:

Τοσο τρομερο ειναι να κοπει το ρευμα οταν εισαι στο δωματιο του αυτοκρατορα?παλι καλα που δεν μου χει τυχει...

Καλα το ποσο sexy ειναι τα λογια της erisa,δεν περιγραφεται:D

(γιατι οταν τα λεμε εμεις οι αντρες δεν πιανει το ιδιο και μας φωναζουν γαιδουρια?:()

#11312 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 14 March 2008 - 17:00

Τοσο τρομερο ειναι να κοπει το ρευμα οταν εισαι στο δωματιο του αυτοκρατορα?παλι καλα που δεν μου χει τυχει...

Καλα το ποσο sexy ειναι τα λογια της erisa,δεν περιγραφεται:D

(γιατι οταν τα λεμε εμεις οι αντρες δεν πιανει το ιδιο και μας φωναζουν γαιδουρια?:()

Και που να δείς όταν δεν έχει ρεύμα και να θες να πας και να μην βρίσκεις που στο καλό έχεις βάλει εκείνον τον φακό... επειδή κόπηκε το ρεύμα την στιγμή που σηκωνόσουν να πας! (Και να θες πολύ να πας...)

Τελικά πήγα στα τυφλά...

#11313 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 14 March 2008 - 17:01

εεε παλι με το ρευμα παλεβετε εδω δεν μας κοπικε ουτε μια φορα

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#11314 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 14 March 2008 - 17:06

εεε παλι με το ρευμα παλεβετε εδω δεν μας κοπικε ουτε μια φορα

Βασικα η συζητηση δεν ειναι ακριβως γυρω απο την διακoπη του ρευματος,αλλα απο το τι εκανες οταν κοπηκε το ρευμα...απ οσο βλεπω και παρατηρω το πιο trendy ειναι να σαι στην τουαλετα και να χεζεις(ε,ειπαμε να ξεδωσω κι εγω οπως οι αλλοι βρε αδερφε!)...μονο εγω ειμαι εκτος της μοδας φαινεται:(

#11315 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 14 March 2008 - 17:10

και εκοβα βολτες γυρο απο την τουαλετα μπας και κοπει το ρευμα αλλα δεν κοπηκε γαμοτο
η ζωη μου δεν εχει νοημα
παω να κανω σεπουκου με την υσηχεια μου

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#11316 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 14 March 2008 - 17:35

Γκουχ Αυγουστίνα γκουχ

Γκουχ sooooooooooooooooooo true............:respect::respect::respect::respect::respect:

τις προαλλες που η αναγκη ηταν επιτακτικη ( για τουαλετα ) μαζεψα αρκετα κερια και πηγα. αμα θελεις ολα τα προβληματα λυνονται.....

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#11317 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 14 March 2008 - 17:39

Και που να δείς όταν δεν έχει ρεύμα και να θες να πας και να μην βρίσκεις που στο καλό έχεις βάλει εκείνον τον φακό... επειδή κόπηκε το ρεύμα την στιγμή που σηκωνόσουν να πας! (Και να θες πολύ να πας...)

Τελικά πήγα στα τυφλά...

Oχ δεν το έκανα για κανέναν λόγο, ποιό πιθανό να πήγαινα στο πάρκο δίπλα! Τουλάχιστον να ξέρω τί σημαδεύω :/

#11318 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 14 March 2008 - 17:53

Who wants to be in Mexico?

Μεταλλάδες εναντίον emo: φασαρίες σε πόλη του Μεξικού, με τραυματισμούς.
13.03.08

Αρκετές εκατοντάδες Μεξικανών μεταλλάδων, πάνκηδων και ροκάδων ένωσαν τις δυνάμεις τους, την Παρασκευή 7 Μαρτίου στο Querétaro του Μεξικού, για να επιτεθούν σε άτομα emo, τα οποία συχνάζουν στο κέντρο της πόλης. Από τη συμπλοκή άνω των χιλίων ατόμων, τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν και 28 συνελήφθησαν. Οι μεξικανικές αρχές αναφέρουν πως παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και σε άλλες πόλεις, κυρίως στην Πόλη του Μεξικού, το Guadalajara και το Monterrey.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=OMp7Nnn7VbY[/YOUTUBE]
Posted Image

#11319 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 March 2008 - 17:55

άντε και στα δικά μας

#11320 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 14 March 2008 - 17:57

άντε και στα δικά μας

Με το καλό λόγο στο πληκτρολόγιο έτσι?:hahaha:

Απορία: πως και τραυματίστηκαν μόνο 28??? Σε μάχη άνω των 1000 ατόμων? Πάλι καλά να λέμε
Posted Image

#11321 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 14 March 2008 - 18:37

i'm gonna send him to outaaaaa space, to find another race

#11322 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 14 March 2008 - 19:39

arigatou.

να μας πεις αποψεις για την ταινια. Εγω τη κατεβασα και ειδα τη μιση μονο και μονο για να δω τα dance moves, απο κει και περα δε νομιζω πως λενε τπτ.

οσο για το car σε νιωθω..... και μενα στο συνεργειο ειναι :hahaha::hahaha: σκασμενο λαστιχο σε εθνικη = fucking hell that hurt.

σου χρωστώ απάντηση εσένα νομίζω φίλε μου.Το STEP UP 2 απλώς τα ΣΠΑΕΙ σα χορογραφία and that stuff.In the end of movie me nad my best buddies were dancing into the cinema!!:hahaha::hahaha:
Παιδιά αν δε το είδατε αξίζει να το δείτε για τη μουσική και τις χορευτικές φιγούρεσ..με χίλια!!!!!~~~
Posted Image

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#11323 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 14 March 2008 - 19:48

not really.......

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#11324 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 14 March 2008 - 20:10

this is for all the boys of this forum !!!

Google : 14th March

and see what it will give you as a first option

Εγω παλι ειδα στην Wikipedia οτι σημερα ειναι pi day...
Posted Image

#11325 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 14 March 2008 - 20:10

Ρε παιδια εχει δει κανενας το 10000 BC ?Θελω να παω να το δω σημερα στον Cinema
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something: