Να θυμίσω παίδες (και παιδούλες) πως αν θέλετε να βάλετε πάνω από 2-3 εικόνες να προτιμάτε thumbnails. Η σελίδα δεν την παλεύει στο φόρτωμα αλλιώς...
Για να δείτε πως μπορείτε εύκολα να ποστάρετε thumbs, ρίχτε μια ματιά εδώ...
Επίσης πολύ καλό είναι και αυτό το site.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 14 March 2008 - 00:41
Posted 14 March 2008 - 00:50
Pantsuman, είπα πως θα ήθελα να ΗΜΟΥΝ το popsicle...^^

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 14 March 2008 - 00:51
Γουατέβααααααααααααααααααααααααααααααααα
Posted 14 March 2008 - 01:00
Ξέρει κανείς πότε θα επιστρέψει το site της AnimeClipse; Δεν είχα τι να κάνω και είπα να δοκιμάσω να μεταφράσω κάτι raw επεισόδια του Uwatarerumono χωρίς να έχω δει ποτέ την σειρά μεταφρασμένη, αλλά τώρα δεν έχω σε ποιον να τα δείξω...
Ενδιαφέρεστε; Την έχει δει και κανένας για να μου πει αν πέφτει μέσα η μετάφραση ή γράφω μπαρούφες;
YouTube - Utawarerumono ep1 opening scenes
Σορρυ και για το άσχετο κιόλας... Μπορείτε να επιστρέψετε στα pocky/popsticles!
Posted 14 March 2008 - 01:04
omg 0 views...@_@Άσχετο...
Ξέρει κανείς πότε θα επιστρέψει το site της AnimeClipse; Δεν είχα τι να κάνω και είπα να δοκιμάσω να μεταφράσω κάτι raw επεισόδια του Uwatarerumono χωρίς να έχω δει ποτέ την σειρά μεταφρασμένη, αλλά τώρα δεν έχω σε ποιον να τα δείξω...
Ενδιαφέρεστε; Την έχει δει και κανένας για να μου πει αν πέφτει μέσα η μετάφραση ή γράφω μπαρούφες;
Posted 14 March 2008 - 01:14
Posted 14 March 2008 - 01:16
Τα κορίτσια μου είναι στην αναμονή....be careful
για την ώρα είπα να ποστάρω κάτι πιο γλυκό για τα μάτια σας
Και κάτι πιο σημαντικό, η βλακεία για μια ακόμη φορά θριαμβεύει
PIAZZA del POPOLO: ΞΟΞ―Ξ±ΞΌΞ²ΞΏΟ‚ της λογοκΟισίας Ξ· ανακοίνωση Ξ³ΞΉΞ± απαγΟΟευση εκπαιδευτικΟΞ½ ΞµΞΊΞ΄ΟΞΏΞΌΟΞ½ στην Ξκθεση ΞΌΞµ ΞΟΞ³Ξ± του Πικάσο στη Ξεσσαλονίκη
Posted 14 March 2008 - 02:18
Άσχετο...
Τα παιδιά αλλάζουν server και πάνε σε καλύτερο. Λίγη υπομονή παίδες και παιδούλες (νομίζω σε 24-48 ώρες θα είναι up), AC will rise again...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 14 March 2008 - 02:58
Posted 14 March 2008 - 09:00
@Despic Ελα φιλε,Ελα και εσυ μια βολτουλα σημερα κατα τις 7κ10 να παμε ολοι μαζι...
@Hajime_Saito Tωρα ετσι και εχεις κανει τπτ σαν και αυτο παρε καραβι και ΤΡΕΧΑΑΑΑ..Οχι Για Κρητη Βεβαια γιατι εχω τις ακρες εκει...
Αντε για χαρη σας πηρα απουσια την πρωτη ωρα σημερα....Την κανω να προλαβω την Δευτερη....Τα λεμε...

Posted 14 March 2008 - 09:35
phm ,to avatar sou ειναι ολ δε μανι MAX PAYNE FTW..till death ;D
Να 'σαι καλά
Posted 14 March 2008 - 11:15
Προς Kenny - Dante80
Τα κορίτσια μου είναι στην αναμονή....be careful
για την ώρα είπα να ποστάρω κάτι πιο γλυκό για τα μάτια σαςSpoiler:
Και κάτι πιο σημαντικό, η βλακεία για μια ακόμη φορά θριαμβεύει
PIAZZA del POPOLO: Ξ�Ο�Ξ―Ξ±ΞΌΞ²ΞΏΟ‚ της λογοκΟ�ισίας Ξ· ανακοίνωση Ξ³ΞΉΞ± απαγΟ�Ο�ευση εκπαιδευτικΟ�Ξ½ ΞµΞΊΞ΄Ο�ΞΏΞΌΟ�Ξ½ στην Ξ�κθεση ΞΌΞµ Ξ*Ο�Ξ³Ξ± του Ξ*ικάσο στη Ξ�εσσαλονίκη
Έλεος πια με την αμορφωσιά του κάθε βλάκα με εξουσία! Μπορεί κάποιος να τον κάνει delete? Που είναι ένα shinigami όταν το χρειάζεσαι??
Posted 14 March 2008 - 11:17
Google : 14th March
and see what it will give you as a first option
Posted 14 March 2008 - 11:23