Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#11236 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 13 March 2008 - 17:32

Καλά ο μπόιφρεντ καθιστερημένος είναι;

HnH5aB0.jpg

#11237 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 13 March 2008 - 17:36

σωστη ερωτηση ειναι

καλα και οι δυο καθυστερημενοι ειναι ? η γυναικα τουλαχιστον standar εχει ψυχασθενεια.

#11238 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 13 March 2008 - 18:07

Η Microsoft παρέδωσε στις Αμερικανικές αρχές μία πρώιμη έκδοση των Windows 7. κάτι που ίσως δείχνει τις προθέσεις της για διάθεση του νέου λειτουργικού συντομότερα του αναμενόμενου.

Η δοκιμαστική έκδοση των Windows 7 δόθηκε σε μία τεχνική επιτροπή της Αμερικανικής κυβέρνησης, ώστε να εξεταστεί η συμμόρφωση της εταιρείας και του λειτουργικού της με την αντιμονοπωλιακή πολιτική που έχει εφαρμόσει η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Κάτι τέτοιο φαίνεται να έχει ζωτική σημασία για την πορεία σχεδιασμού του κώδικα πίσω από τα Windows, ώστε να μην παρουσιαστούν ανεπιθύμητες και δυσάρεστες εκπλήξεις σε ακατάλληλο χρονικό σημείο.

Κάτι τέτοιο θα είχε πέρα από την επιβολή μεγάλων χρηματικών προστίμων, και αρνητικές συνέπειες όσον αφορά στο χρονοδιάγραμμα που οφείλει να ακολουθήσει η Microsoft ώστε να είναι μπορεί να παίξει με τους κανόνες που ορίζει η αγορά.

Η κυκλοφορία των Windows 7 αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις αρχές του νέου έτους, ίσως και για μέσα στο 2010. Το γεγονός όμως, ότι ήδη εξετάζεται η συμβατότητα του νέου λειτουργικού με τους αντιμονοπωλιακούς νόμους της Αμερικανικής κυβέρνησης, ίσως αποτελεί σημαντικό δείγμα των προθέσεων της Microsoft για πρώιμη αντικατάσταση των Vista!

Posted Image

#11239 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 13 March 2008 - 18:21

death to the vista

#11240 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 13 March 2008 - 18:25

Οταν OS τρωει 700 ΜΒ Ram σε idle κατασταση...ε,δεν ειναι και πολυ καλο λειτουργικο!

:fromabove:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#11241 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 13 March 2008 - 18:44

death to the vista

Spoiler:

Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#11242 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 13 March 2008 - 18:56

Οπου να ναι δεν ερχετε και το 1ο service pack?Για να δουμε(XP FTW)

#11243 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 13 March 2008 - 19:03

Μπορώ να μάθω ως προς τί όλη αυτή η εχθρική δάθεσα απέναντι στα Vista; Γιατί;

Εγώ έχω Vista, επειδή πήρα laptop. Η Microsft έκανε συμφωνία με τις εταιρίες στα laptop να είναι ήδη εγκατεστημένα τα Vista. Και σιγά μη το κάνω format για να βάλω XP!!! :stubborn:

Ας μην ξεχνάμε ότι και τα XP είχαν τόνους προβλήματα μέχρι που σιγά-σιγά η Microsoft τα έλυσε. Ε, και με τα Vista το ίδιο γίνεται. Σπουδαία τα λάχανα δηλαδή...

#11244 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 13 March 2008 - 19:09

Τωρα που βγενει και στην συνταξη ο Gates (συνταξη?) να δουμε τι θα κανει η microsoft (σχετικο το φευγει απο πισω θα ειναι :hehehe:)

#11245 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 13 March 2008 - 19:10

I Wanna take an Ak-47 and kill this bastard here.....'
That stupid damn kid next to me Farts his ass of and i have to smell all this?!?!?! Damn NetClubs....:deadga6::deadga6::uhh:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#11246 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 13 March 2008 - 19:11

Μπορώ να μάθω ως προς τί όλη αυτή η εχθρική δάθεσα απέναντι στα Vista; Γιατί;

Εγώ έχω Vista, επειδή πήρα laptop. Η Microsft έκανε συμφωνία με τις εταιρίες στα laptop να είναι ήδη εγκατεστημένα τα Vista. Και σιγά μη το κάνω format για να βάλω XP!!! :stubborn:

Ας μην ξεχνάμε ότι και τα XP είχαν τόνους προβλήματα μέχρι που σιγά-σιγά η Microsoft τα έλυσε. Ε, και με τα Vista το ίδιο γίνεται. Σπουδαία τα λάχανα δηλαδή...

Τί το πολυκαταπληκτικό κάνουν τα Vista που δεν το κάνουν τα XP και χρειάζονται 700 MB μνήμη;

Και μη μου πεις το Aero user interface, γιατί τα ίδια και καλύτερα εφφέ κάνει το Beryl στα Ubuntu μου και δεν πιάνει ούτε 200 MB.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#11247 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 13 March 2008 - 19:14

Ήρεμα... Ερώτηση έκανα...:stubborn:

#11248 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 13 March 2008 - 20:09

Akira(2009)-imdb
σύμφωνα με το aniDB μέσα στο 2009 αναμένεται από USA ταινία Akira
:oo:
μετά και από αυτό άντε να δούμε τι άλλο θα ακολουθήσει :emptyonexg1:
ναι είμαι επιφυλακτική πως να το κάνουμε :

rrmr.png

#11249 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 13 March 2008 - 20:39

Λοιπον,Εγω μαζι με την QueenofHearts αυριο την παρασκευη θα παμε να παρουμε POCKY...και σκεφτικαμε να πουμε αμα θελουν να ερθουν και αλοι μαζι μας να ειμαστε παρεα να κανουμε ΝΤΟΥ στο μαγαζι....Οσοι θελετε να μας ακολουθησετε παρακαλω στιλτε Private message στην QueenofHearts γιατι εγω σε λιγο την κανω...Θα μαζευτουμε κατα τις 7κ10 στο Συνταγμα στο Συντριβανι(εκει που ελαβε χωρα και το Cosplay meeting) Οσοι θελετε εμεις εδω ειμαστε:hahaha:
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#11250 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 13 March 2008 - 20:46

Ok Το λύσαμε το θέμα της ώρας 7 και 10 στο συντριβάνι!