Για PC μιλωντας παλι(καθως ελειπα πριν),ποσο χρονο τα εχει ο καθενας σας?
Εγω ειμαι περιφανος να πω οτι τον εχω περιπου 6 χρονια(pentium IV 3.06 ghz,512 mb ram με geforce 4,windows xp sp 1,που το κανα update σε sp2 κ lcd οθονη 17''-καλα στην εποχη ηταν κορυφη) και μεχρι τωρα δεν με εχει προδοσει (σχεδον) ποτε..
..μια φορα μονο χαλασε ο τροφοδοτης αλλα τον αντικατεστησα...επισης οι μοναδικες αναβαθμισεις που εκανα ειναι ενας extra δισκος 30 mb για να τον προσθεσω στον ηδη υπαρχοντα 70αρι και ενα extra dvd-writer drive..
..κατα τ'αλλα ολες οι αλλαγες ηταν στο hardware(καινουριο ποντικι,πληκτρολογιο κτλ)....και οπως ειπα μεχρι τωρα δεν σχεδιαζω να τον αλλαξω γιατι δουλευει μια χαρα,σε καταπληκτηκες ταχυτητες(για ιντερνετ-αν κ δεν παιζει πολυ ρολο ο pc- κ παιχνιδια)...
..το μονο μου παραπονο μεχρι πριν λιγο ηταν οτι εκανε πολυ θορυβο το ανεμιστηρακι παντα(κ ειδικα οταν εκανε πολυ ζεστη)...ειχα ψιλομαθει να το συνηθηζω κ ετσι οταν εβλεπα ταινια ή ακουγα μουσικη δεν το ακουγα το ανεμιστηρακι,αλλα τις αλλες στιγμες ενοχλουσε...τωρα ολως μυστηριοδως σταματησε να κανει πολυ θορυβο κ ειναι υποφερτο τωρα(δεν ειναι κ αθορυβο,αλλα δεν ενοχλει)..
..το μονο που μετανιωσα ηταν το ups που αγορασα,δεν μου δωσε κανενα cd εγκαταστασης ή εγχειριδιο χρησης ο πωλητης(δεν ξερω αν χρειαζονται ή υπαρχουν γενικα)--παντως σαν να με κοροιδεψαν αισθανομαι γιατι δεν κανει ποτε καμια δουλεια οταν κοβεται το ρευμα κ δεν ξερω γιατι τον κραταω ακομα συνδεδεμενο(κανω κανα λαθος καπου?ρυθμιζεται?και ναι,εχω παει στις επιλογες ενεργειας αλλα στο ups μου λεει να επιλεξω κατασκευαστη κ δεν υπαρχει το δικο μου ενω αν βαλω γενικο ups ή δεν λειτουργει ή κλεινει μονος του ο pc κ πρεπει μετα να παω να το απενεργοποιησω-καμια συμβουλη κανεις?)
Συμπερασμα:Μεχρι να καταστραφει ο pc δεν βλεπω να τον αλλαζω