Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2008 - 14:03
σκονη = worst enemy πολυ σκονη μπορει να σκοτωσει καρτες γραφικων και επεξεργαστη ( αλλα μιλαμε για πολυ σκονη και ναι το εχω δει)
ο υπολογιστης μπορει να τον βαζεις στη πριζα αλλα απο το τροφοδοτικο και μεσα δινει απειροελαχιστα ρευματα σε χιλιαδες μλκιουλες που οποιαδηποτε μεταβολη απο αυτη που θελει ...... reboot
πτωση ρευματος = αδειασμα ram αλλα εγκυμονει κινδυνους ο πιο σημαντικος ειναι καθως προσπαθει η DEH να ανεβασει το ρευμα να στειλει για πολυ λιγο, παραπανω ρευμα ( αν εκεινη τη στιγμη παραμεινε ανοιχτο το pc, η εκανε reboot) μπορει να σου καψει τα παντα.
Επισης πτωση ρευματος υπαρχει περιπτωση να προκαλεσει χασιμο προσφατων πληροφοριων ακομα και απο hard drive.
@ Jiraiya δεν εχεις κανα προγραμμα να κοιτας θερμοκρασιες σκληρων, cpu κτλπ? αν δεν ειναι το ρευμα τοτε ειναι 90% υπερθερμανση και αυτοματο κλεισιμο απο bios.
οποτε γενικα καλο ειναι να δωσετε 80-100 euro για ενα καλο ups, και ειστε ηρεμοι. ασφαλεια που αντεχει εως 2.3Α στη μπαταρια, αυτοματο shutdown σε περιπτωση αδειασματος της μπαταριας, και ενεργοποιειται με τη παραμικρη μεταβολη ρευματος ( ακομα και αν δε δεις 'χαμηλωμα' στα φωτα αλλα αυτο επειδη το εχω παρακανει και του εχω αλλαξει τα ορια που λειτουργει ^^ )
ετσι για την ιστορια about 1 month με ανοιχτο pc, internet ( ενταξει και 3-4 reboot για καθαρισμα ram)