Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#11221 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 13 March 2008 - 13:42

Άμα αρχίσει να το κάνει συχνά καλά θα κάνεις να κλείνεις το PC κάπου κάπου.
Το έπαθα και εγώ, αλλα το καλοκαίρι. Υπερθέρμανση;

χαχαχα το εκανε και το pc ενος φιλου μου το καλοκαιρι και το ανοιξαμε και του βαλαμε εναν ανεμιστιρα(ΟΛΟΚΛΗΡΟ) να το φυσαει και εστροσε...
Επισης φυσουσε και τα ποδια μας μια χαρα την ειχαμε βγαλει τοτε...:hahaha:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#11222 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 13 March 2008 - 13:44

Κατ'αρχήν, μπορεί να έπεσε η τάση του ρεύματος. Την έχω πάθει έτσι μια-δυο φορές, και το κατάλαβα επειδή χαμήλωσαν και τα φώτα στο δωμάτιο για πολύ λίγο (δευτερόλεπτα).

Επίσης μπορεί να κατέβασε κανά update και να έκανε αυτόματο restart (αν το έχεις ρυθμίσει έτσι).

Από εκεί και πέρα, κάνε κανά έλεγχο γενικά στο PC. Ιδίως αν το ξανακάνει.

χμμμ αμα πεσει η ταση του ρευματος ειναι επικυνδινο να χασεις αρχεια απο την δευτερευουσα μνημη?
Εχει τυχει σε ενα παλικαρι και το εχω απορια!?!?!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#11223 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 13 March 2008 - 13:49

Εννοείς από την RAM? Αν είναι της RAM, η RAM σβήνεται κάθε φορά που κλείνει ο υπολογιστής που κάνει restart κλπ. Γι αυτό σώζεις τα αρχεία στον σκληρό δίσκο, επειδή η RAM θα σβήσει άμεσα.

Βέβαια πολλά προγράμματα σήμερα έχδουν αυτόματο backup, και όταν ξαναμπείς σου δείχνουν τα αρχεία τα οποία δούλευες όταν κόπηκε το ρεύμα κλπ.
Όταν πέφτει η τάση του ρεύματος, απλά δεν δίνει αρκετή ενέργεια για την λειτουργία, οπότε προσπαθώντας το PC να λειτουργήσει με λιγότερη ενέργεια κάνει restart.

#11224 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 13 March 2008 - 13:52

DarckChilde..... :hahaha::oo::hahaha::oo::hahaha::oo:
u stole my bitch mode!!!!!!!!!!

btw

I have a big disagreement with Mr. Atsifted
can you please clarify me if the speed attached is good or not?

Posted Image

Attached Files

#11225 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 13 March 2008 - 13:55

Εννοείς από την RAM? Αν είναι της RAM, η RAM σβήνεται κάθε φορά που κλείνει ο υπολογιστής που κάνει restart κλπ. Γι αυτό σώζεις τα αρχεία στον σκληρό δίσκο, επειδή η RAM θα σβήσει άμεσα.

Βέβαια πολλά προγράμματα σήμερα έχδουν αυτόματο backup, και όταν ξαναμπείς σου δείχνουν τα αρχεία τα οποία δούλευες όταν κόπηκε το ρεύμα κλπ.
Όταν πέφτει η τάση του ρεύματος, απλά δεν δίνει αρκετή ενέργεια για την λειτουργία, οπότε προσπαθώντας το PC να λειτουργήσει με λιγότερη ενέργεια κάνει restart.

Arigato.....:wis:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#11226 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 13 March 2008 - 13:56

@Erisabetsu:
It translates to roughly 35 kilobytes per second. If your connection is a 364 kbps, then you are fine. Also okay if it is a shared connection, which means that you get only a small part of the whole. If not, then it's bad...

#11227 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 13 March 2008 - 14:03

σκονη = worst enemy πολυ σκονη μπορει να σκοτωσει καρτες γραφικων και επεξεργαστη ( αλλα μιλαμε για πολυ σκονη και ναι το εχω δει)

ο υπολογιστης μπορει να τον βαζεις στη πριζα αλλα απο το τροφοδοτικο και μεσα δινει απειροελαχιστα ρευματα σε χιλιαδες μλκιουλες που οποιαδηποτε μεταβολη απο αυτη που θελει ...... reboot

πτωση ρευματος = αδειασμα ram αλλα εγκυμονει κινδυνους ο πιο σημαντικος ειναι καθως προσπαθει η DEH να ανεβασει το ρευμα να στειλει για πολυ λιγο, παραπανω ρευμα ( αν εκεινη τη στιγμη παραμεινε ανοιχτο το pc, η εκανε reboot) μπορει να σου καψει τα παντα.
Επισης πτωση ρευματος υπαρχει περιπτωση να προκαλεσει χασιμο προσφατων πληροφοριων ακομα και απο hard drive.

@ Jiraiya δεν εχεις κανα προγραμμα να κοιτας θερμοκρασιες σκληρων, cpu κτλπ? αν δεν ειναι το ρευμα τοτε ειναι 90% υπερθερμανση και αυτοματο κλεισιμο απο bios.

οποτε γενικα καλο ειναι να δωσετε 80-100 euro για ενα καλο ups, και ειστε ηρεμοι. ασφαλεια που αντεχει εως 2.3Α στη μπαταρια, αυτοματο shutdown σε περιπτωση αδειασματος της μπαταριας, και ενεργοποιειται με τη παραμικρη μεταβολη ρευματος ( ακομα και αν δε δεις 'χαμηλωμα' στα φωτα αλλα αυτο επειδη το εχω παρακανει και του εχω αλλαξει τα ορια που λειτουργει ^^ )

ετσι για την ιστορια about 1 month με ανοιχτο pc, internet ( ενταξει και 3-4 reboot για καθαρισμα ram)

#11228 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 13 March 2008 - 14:03

εμενα μπορειτε να μου εξηγησετε, πως παρολο που εινα ιΙουλιος, εγω ομως εχω κλειστα απ οπαντου και ανοιχτο το κλιματιστικο, με θερμομετρο ακριβειας να λεει 23 βαθμους μεσα στο σπιτι , να υπερθερμαινεται το μηχανημα?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#11229 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 13 March 2008 - 14:05

Παω να Λιοσω στο Cs....AAAAA ΨΟΦΑ ΨΟΦΑ ΨΟΦΑ.....
Οχ ηρθε ενας φιλος μου απο Κρητη....ΥATTA!!!!:hahaha:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#11230 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 13 March 2008 - 14:05

Κανε ενα Τεστ εδω
Και γτ γραμμη μιλαμε?
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#11231 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 13 March 2008 - 14:07

Τι επεξεργαστή έχεις; Είχε βγεί μια παρτίδα από Intel CPU που δεν κρυώνουν με τίποτα... (έχω έναν από αυτούς, ακόμα και με καινούργια ψύκτρα πάνω από 2-3 βαθμούς δε κατάφερα να το κατεβάσω...). Μικρότερη θερμοκρασία το χειμώνα με την παγωνιά (και χαιρόμουνα) 57 βαθμοί, όταν λειτουργεί σε κανονική θερμοκρασία γύρω στους 65-75, υπερθέρμανση στους 90!

Ναι θέλω να αλλάξω υπολογιστή, μέχρι το καλοκαίρι...

#11232 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 13 March 2008 - 14:08

μπορει να σου χαλασε ενα ανεμιστηρακι μεσα στο tower και να μην το εχεις παρει χαμπαρι. Αμα η cpu (που ειναι ευκολο να υπερθερμανθει χωρις ψυξη) δεν εχει ανεμιστηρακι απο διπλα ε θα υπερθερμενεται και σου κλεινει το pc η bios.

23 στο σπιτι δεν σημαινει οτι επηρεαζει το tower τοσο. η cpu δουλευει στα περισσοτερα pc Νομιζω γυρω στους 40 ενω το chip βαραει +πολλα.

#11233 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 13 March 2008 - 14:16

οχι εναν Athlon εχω κα ιειναι αγορασμενοσ εδω και ενα χρονο κα ι4 μηνες τωρα. αλλαξα ψυκτρα τον αυγουστο

παντως το πισι ειαν ικαι κατω απο το γραφειο, οποτε παιζει και αυτο ρολο

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#11234 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 13 March 2008 - 14:20

Εγω ειχα ακριβος το ιδιο προβλημα με AMD και εφταγε το κουτι!Το καλοκαιρη ειχα 85-90 και τον χειμονα 70-75!
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#11235 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 13 March 2008 - 17:11

Sranger than fiction is nothing compared to the below

Police in Kansas are investigating after a woman became stuck after sitting on her boyfriend's toilet for two years.
Ness County Sheriff Bryan Whipple said it appeared the 35-year-old woman's skin had grown around the seat.
She initially refused help from medics but was finally convinced by ambulance crews and her boyfriend that she needed to be checked out at a hospital.
"We pried the toilet seat off with a pry bar and the seat went with her to the hospital," Mr Whipple said. "The hospital removed it."
Mr Whipple said investigators planned to present their report to the county attorney, who will determine whether any charges should be filed against the woman's 36-year-old boyfriend.
"She was not glued. She was not tied. She was just physically stuck by her body," Mr Whipple said. "It is hard to imagine... I still have a hard time imagining it myself."
He told investigators he brought his girlfriend food and water, and asked her every day to come out of the bathroom. of their home in Ness City.
"And her reply would be, 'Maybe tomorrow'," Mr Whipple said. "According to him, she did not want to leave the bathroom."
The boyfriend called police on February 27 to report that "there was something wrong with his girlfriend," Mr Whipple said, adding that he never explained why it took him two years to call.
She was taken to a hospital in Wichita, about 150 miles southeast of their home in Ness City. Mr Whipple said she has refused to cooperate with medics or police.

Woman stuck on toilet for two years - MSN News UK - news & weather

:oo:

Edited by Kenny, 23 May 2008 - 19:33.