Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#1081 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 11 March 2007 - 00:31

ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω μια μουσική playlist? και να μπορώ να την δείχνω σε άλλους? Αλλά θέλω μόνο playlist τίποτα παραπάνω.. δεν θέλω ας πουμε να την έχω στο blog μου..

στο last.fm μπορεις αλλα ειναι ολοκληρη διαδικασια.
αξιζει ομως. εχει κ διαφορα αλλα ενδιαφερον πραγματα
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#1082 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 March 2007 - 14:53

Για ποιο site το θέλεις όμως; Εγώ έχω κάνει, π.χ., μια λίστα στο windows live space μου. Εσύ για τι το θέλεις;

Ναι αυτό ακριβώς δεν θέλω, θέλω μια σκέτη απλή play list.

στο last.fm μπορεις αλλα ειναι ολοκληρη διαδικασια.
αξιζει ομως. εχει κ διαφορα αλλα ενδιαφερον πραγματα

lastfm? link ? δεν θέλω να έχει ελληνικά τραγούδια μόνο. :P

ευχαριστώ both

#1083 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 14 March 2007 - 17:50

Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις import μια λίστα που έχεις στο pc σου από το Windows Media Player. Εγώ αυτό έχω κάνει. Αλλιώς νομίζω ότι απλά τα γράφεις ΟΛΑ μόνη σου, δηλαδή όνομα τραγουδιού, καλλιτέχνη, άλμπουμ κλπ κλπ.

#1084 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 15 March 2007 - 16:53

lastfm? link ? δεν θέλω να έχει ελληνικά τραγούδια μόνο. :P

ευχαριστώ both

www.last.fm
:bleh:

ειναι ενα ολοκληρο προγραμμα που καταγραφει τα τραγουδια που παιζεις στον υπολογιστη σου και σου λεει ποσες φορες εχεις παιξει καθε τραγουδι συγκροτημα κοκ. μετα σου δειχνει ατομα που εχουν παρομοιο μουσικο γουστο με σενα συμφωνα με τις καταγραφες. επισης, σε αφηνει να κανεις και μουσικη λιστα :bleh:
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#1085 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 March 2007 - 22:05

Ρε αφηστε τα αυτα ολα.....Ξεκιναει επιτελους η formula1!!!!!!

Αντε Kimi αγορι μου φετος θα το σηκωσουμε!!!!

#1086 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 March 2007 - 22:19

μπα υπάρχει ακόμη η F1?

#1087 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 March 2007 - 22:26

Ναι ρε συ υπαρχει και φετος θα εχει και πιο πολυ ενδιαφερον γιατι εφυγε ο Schumacher. Λοιπον μετα τη βραδινη εξοδο του Σαββατου ολοι καρφωμενοι 4.45 στον alpha για να υποστηριξουμε τον Kimi!!!

p.s.1. Aντε γεια ρε παλτο ALONSO!!!
p.s.2.Tα ρεσπεκτ στον θεο Schumi αλλα ασε να παιξει και κανενας αλλος!

#1088 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 March 2007 - 22:35

αααααα κοιτα να σου πω.. σ'αυτό ειμαι 100% απόλυτη

κανένας σεβασμός στο @%&$# τον Schumacher.
OFF with his head!!!!!

#1089 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 15 March 2007 - 22:44

Ερώτηση...αν και ίσως άστοχη: Τί είναι αυτό το Ζ που βγάζει κάτω δεξιά σε κάποια avatar και όταν πηγαίνει το ποντίκι μου εμφάνιζει τη λεζάντα "subμit this thread to synergy"
Δεν ξέρω αν σε κάποιο thread δίνεται εξήγηση κι εγώ δεν το είδα ακόμη...αλλά plz πείτε μου κάτι για αυτό:

#1090 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 March 2007 - 22:48

αααααα κοιτα να σου πω.. σ'αυτό ειμαι 100% απόλυτη

κανένας σεβασμός στο @%&$# τον Schumacher.
OFF with his head!!!!!

Ελα ρε συ οχι και ετσι! Ειναι μακραν ο καλυτερος οδηγος F1 μεχρι τωρα. Απλα ειχε καταντησει βαρετο γιατι κερδιζε συνεχεια και πολυ ευκολα. Εσυ υποστηριζεις κανεναν ή καποια ομαδα?

#1091 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 15 March 2007 - 22:48

Ερώτηση...αν και ίσως άστοχη: Τί είναι αυτό το Ζ που βγάζει κάτω δεξιά σε κάποια avatar και όταν πηγαίνει το ποντίκι μου εμφάνιζει τη λεζάντα "subμit this thread to synergy"
Δεν ξέρω αν σε κάποιο thread δίνεται εξήγηση κι εγώ δεν το είδα ακόμη...αλλά plz πείτε μου κάτι για αυτό:

New toys thread...
Εδω εξηγει πανω-κατω τι παιζει... ;)
Posted Image

#1092 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 March 2007 - 22:49

το εξηγεί σε μαι ανακοίνωση ο dante αν ενα thread είναι αρκετά ενδιαφέρον σε διεθνή φάση το πατάς και αυτό καταχωρείτε.. δεν ξέρω γιατι.

θα το δείς εδω;
http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1906

#1093 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 15 March 2007 - 22:56

Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν εντός και εκτός thread να συνειδητοποιήσω πόσο ξανθό έιναι πραγματικά το μαλλί μου......Ευχαριστώ για τη βοήθεια boys and girls!

#1094 kakarrot

kakarrot

C&F 24/7

• Members
  • 442 posts

Posted 16 March 2007 - 01:11

Ελα ρε συ οχι και ετσι! Ειναι μακραν ο καλυτερος οδηγος F1 μεχρι τωρα. Απλα ειχε καταντησει βαρετο γιατι κερδιζε συνεχεια και πολυ ευκολα. Εσυ υποστηριζεις κανεναν ή καποια ομαδα?

respect ston shumi αλλα οχι και ο καλυτερος
μεχρι και εφω που ειμαι ασχετος γνωριζω οτι ο arton senna rulezzz
η τουλαχιστον used to rule:rip:
Posted Image
Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.

#1095 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 March 2007 - 09:27

Kakarot εμείς στο σπίτι σταματήσαμε να βλέπουμε F1 μετα το ατύχημα..

τεσπα.. τούρκοι χάκερς εναντίων ελληνικά site σημειώσατε 1

http://www.plaza-hotel.gr/